Şimdi Ara

Samsung 55Ru7400 - 50Ru7400 - 43Ru7400 Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
20
Favori
42.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeozbay

    Selamlar,

    Daha yeni aldim televizyonu teknosa.com uzerinden. Teknosa yi, ups kargoyu, samsung servisi tek tek aradim ve onaylattim. Kargocu kapiya getirdiginde kutu uzerinde herhangi bir hasar mevcut degilse kutuyu kesinlikle acmiyorsunuz. Samsung yetkili servis gelip aciyor. Hasar, ölü piksel, isik sizmasi vs. problemlerde hasar tutanagi tutup tv yi alip gidiyor. Samsung bu işte iyi, bilindik bir yerden alin. Boylece bir hasar durumunda muhatabiniz saglam olur.
    Her gün bakıyorum bu televizyona gidip internetten alınacak gibi değil
  • LG 43UM7100PLB 43 hangisini öneririsiniz arkadaşlar LG mi bu mu?




  • Lg nin app uygulamalari daha cok, samsung daha sınırlı. Goruntu kalitesinde samsung daha parlak gozukuyor ama aldatmasin evde o parlaklikla kullanmak mumkun degil. Onun icin ikisi de ekran olarak ayni diyebilirsiniz. Lg de mouse seklinde akilli kumanda var, bunda normal akilli kumanda. Tıklama ile kullaniliyor. Bunda bluetooth ile bir cihaz baglaniyor, lg de bilmiyorum. Ses cikisi bir tane secilebiliyor, hem bluetooth kulaklik hem tv hoparloru kullanilmiyor, lg de bilmiyorum. Aux cikisi yok, lg de bilmiyorum.

    Onceliginize gore fiyati uygun olani alin bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

    Tv nin arkasindaki resimde isaretledigim kablo baglantilari ile cihaz baglasam, ses tv hoparlorlerinden mi gelir yoksa tv nin sesi bagladigim cihaza gider?

    Aslinda bu baglantilar (av / component) ne ise yarar bilgi verebilecek var mi?

    Tesekkur ederim.

    Samsung 55Ru7400 - 50Ru7400 - 43Ru7400 Konusu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar HDMI 2.0B kullanabiliyor muyuz? Bazı yerlerde sadece 2.0 kullanılabildiği, A ve B desteği olmadığı yazılmış.
  • Galiba ru7400 serisinde HDMI 2.0 destekliyor A ve B desteklenmiyor diye tahmin ediyorum
  • aeozbay A kullanıcısına yanıt
    Araştırmadan, yanlış bilgilendirmeyelim. En azından kesin ifadeler kullanmayalım.

    "Hem TV hem Bluetooth dan ses alma tarifi"

    TV çoklu ses almak.

    https://www.samsung.com/tr/support/tv-audio-video/how-to-turn-on-multiple-sounds-on-tv/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cazsever C kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aeozbay A kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim, çok kibarsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni guncelleme geldi ama ben bir değişiklik göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65RU7400 modelini kullanıyorum ve maalesef daha öncede bahsedildiği gibi hareketli sahnelerde flulaşma var. Bu normal uydu yayınlarında da var. Yani internetle alakalı değil. Açıkcası bi kere farkedincede insanın gözü takılıyor ve devamlı flulaşma görünüyor. 50 hz ile 100 hz in bu kadar farkettireceğini tahmin etmemiştim. Önceki TV im LG plazma idi ve 100 hz idi ve çok akıcıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultracimbom

    65RU7400 modelini kullanıyorum ve maalesef daha öncede bahsedildiği gibi hareketli sahnelerde flulaşma var. Bu normal uydu yayınlarında da var. Yani internetle alakalı değil. Açıkcası bi kere farkedincede insanın gözü takılıyor ve devamlı flulaşma görünüyor. 50 hz ile 100 hz in bu kadar farkettireceğini tahmin etmemiştim. Önceki TV im LG plazma idi ve 100 hz idi ve çok akıcıydı.
    4K TV'lerde 50 hz sıkıntı anlaşılan. Ben de 50 hz LCD var şuan onda flu sorunu yaşamıyorum ancak Tv 11 yaşında ve kapalı halde fişe bağlı bırakınca bir daha açmak istediğim zaman TV açılıyor gibi olup geri kapanıyor. Bazen 10 bazen 20 defa kumandadan açma tuşuna basman gerekiyor. Kaç defa önemli haberleri kaçırdım bu yüzden. Şayet açtım daha sonra yemeğe salona gitmem gerekti tv açık bırakmak zorunda kalıyorum çünkü kapatırsam geri dönünce defalarca uğraşmam gerekiyor geri açmak için.

    1 yıla yakındır böyle. Servise götürmedim çünkü en az 15 gün kalması gerekebilir buda benim için sıkıntı. İzlediğim bazı yayınlar var. Yeni Tv alacağım ama 7400 serisi için bu dediğiniz şeyden sonra ne yapacağım bilemiyorum çünkü 7000 serisi içinde en uygun model 7400 sanırım. 7400 üstü olan modellerde fiyat yüksek. Para biriktirerek alacağım için daha üstü bir fiyata çıkamam gibi görünüyor.




  • Tivibudan uydu kablosunu cikarip duvare monte halindeki tv ye takip farka bakim dedim

    Ama 1 saat ugrastim yok uydu kablosunu tv ye takamiyorum olucak is degil en sonunda yerlestirdim yok yuvarliyip yerlestiremiyorum uydu kablosunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydu kablosunu neden takamiyorum ??

    Takili halinin bir resmini cekip atabilirmisiniz

    Duvara montajli takmak ne kadar zor 55 inc ya😭



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 4 Ağustos 2020; 20:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam herkese,bu model sanırım güncel olmaktan çıktı piyasa açısından, SAMSUNG 43RU7400 almayı düşünüyorum ancak destan yazılmış burada çok fazla okumadım bazı klişe sorunlar var gibi bazılarıda ürünü tanımadan araştırmadan sorun gibi gözüken özellik açma kapama sonunda giderilen sorunlar yaşıyor sonunda çözülüyor gibi, tv'yi henüz almadım ancak kronik hale gelmiş servisin de çözemediği sorunlar varmıdır bunu merak ediyorum,43" modeli alıp sorun yaşayan varsa yazan olursa sevinirim.

    ayrıca 2011 yılında teknosadan samsung 32" 6000 serisi FHD bir akıllı tv almıştım zamanında,ilk çıkan seriydi sadece samsung app ile belli yerlere giriliyorsu browser özelliği olmayan ama netten indirilen m3u mkv mp4 mp3 gibi çoğu dosyayı halen oynatan usb özelliğide olan güzel bir tv idi,aldığım gün ışık sızması vardı ve o sene de samsung bunu kabul etmedi teknosa da iade almadı.

    çok aşırı olmayan bu üst taraftan olan ışık sızması sinemaskop filmlerde tam FHD olmayan (alttan üsten siyah band) şeklinde filmlerde rahatsız etmiyordu,FHD olan tam erkanda ise arka plan beyaz olmadığı sürece de rahatsız etmeyen bu sorunla 2020 yılına kadar idare ettik ev ahalisi de değmez uğraşma demişti bende onlara uydum.

    1 hafta önce orta kısımdaki ışık sızması bayağı bir ilerledi ve üst ortadan bir karartı şekline geldi ve 1-2 gün içinde de tv ses var kanallar değişiyor ama tam siyah ekran olarak çalışmayı durdurdu,ben bilgisayar servisi ile uğraştığımdan sökeyim edeyim dedim yaptığım araştırmalar sonunda bu tarz tv'lerin içinde sıra sıra led şeritlerin olduğunu gördüm ve bunlar bozulduğu zaman en üstten genelde bozulup ışık sızması yaptığını anladım,bunu kolayca çözmek var iken 3 kağıtçı samsung yetkili servisleri bunları çözme yoluna gitmedi vakti zamanında,artık tüm tv ciler öğrenmiş sistemi çalışan ses gelen ama ekran kararan tüm tv'lerin tabi ön ekran kırık olmayacak arka planda olan tüm ledler değişince tv'yi yeniden hayata döndürüyorlar ve bende bunu 400 tl ye yaptırdım 9 sene haybeye bozuk tv yi kullandım buna yanarım samsung bunu kabul etmiyordu bu yüzden böyle bir durum yaşadık.

    sonuç olarak tv şu an sorunsuz çalışıyor bir 9 sene daha gidermi bilinmez ancak ben bir 43" 4k tv almayı düşünüyorum,yaptığım araştırmalar sonucunda gene samsung almaya karar verdim ancak bu sefer spot ya da 2.el düşünüyorum çünkü 3500-4000 tl gibi bir para vermek istemiyorum,sadece spot samsung satan bir yer buldum haber bekliyorum duruma göre hareket edeceğim,bu arada İSTANBUL içi 43" 4K 1-2 ay kullanılmış sorunsuz satan olursa özelden yazabilir.

    iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGP970OB -- 5 Ağustos 2020; 1:35:18 >




  • Duvara monteli tv ye uydu anten kablosunu nasil takiyorsunuz?

    Ozel bir kablo ucumu var?

    Illa dyvardan indiripmi takmak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anteros24

    Duvara monteli tv ye uydu anten kablosunu nasil takiyorsunuz?

    Ozel bir kablo ucumu var?

    Illa dyvardan indiripmi takmak lazim
    Duvara monteli televizyonlarda uydu ve kablo tv girişleri genelde arkada olur ve duvara monte etmeden önce takmak gerekiyor.
  • Elim azda olsa yetisiyor hatta uydu kablosunu takabiliyorum ama vidayi bir turlu yuvarliyip sıkamıyorum bu yuzden tahminen sinyal gitmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anteros24 kullanıcısına yanıt
    Su tarz bisey isinizi gorurmu acaba Samsung 55Ru7400 - 50Ru7400 - 43Ru7400 Konusu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung 55Ru7400 - 50Ru7400 - 43Ru7400 Konusu

    Class F Konnektör L Fiş Quick Geçişli

    Class F Konnektör L Fiş Geçişli (Quick) F Konnektör''Den F Konnektöre L Adaptör. Dişi Giriş Erkek Geçişli Quick Erkek Çıkış Uydu Ve Kablo Tv Sistemlerinde Kullanıma Uygundur.


    Bunu aldım vıdayı yuvarlamayada gerek yok dırek oturtmalı

    sıparıs bugun gelıcek galıba denıyınce burayada yazarım sonucu :))




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.