Şimdi Ara

Samsung 55Ru7400 - 50Ru7400 - 43Ru7400 Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
409
Cevap
20
Favori
42.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung 55Ru7400 - 50ru7400 - 43ru7400 tvlerine sahip olanlar avantaj, dezavantaj ve tecrübelerini bu konu altında paylaşabilirler.


    Samsung 55Ru7400 - 50Ru7400 - 43Ru7400 Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamifan -- 24 Ağustos 2019; 0:0:36 >



  • RU7400 Nasıl Alınır mı? Özellikleri

    Genel olarak tüm boyutların ortak özelliklerine göz atalım;

    Google Asistanı : Yeni Samsung UHD TV, hayatınızı kolaylaştırmak için Google Asistan ile birlikte çalışıyor. Kanalları değiştirin, ses seviyesini ayarlayın, oynatmayı kontrol edin ve daha fazlasını sadece sesiniz ile yapın.

    Airplay 2 : Samsung UHD TV şimdi Apple ile ilk kez çalışıyor. Dahili AirPlay 2 ile, Apple cihazlarından büyük ekrana içerik aktarabilir veya paylaşabilirsiniz. Samsung UHD TV’nizde iPhone, iPad ve Mac’inizden video, müzik, fotoğraf ve daha fazlasını zahmetsizce oynatın.

    Temiz Kablo Çözümü : Önceki yıl olduğu gibi bu yıl da Tv arkasında ki kablo kanallarından geçirilen kablolar kirlilik oluşturmuyor.

    Akıllı Kumanda : Sadece bir uzaktan kumandayla her şeyin basit ve sezgisel kontrolünün keyfini çıkarın. Kahve masanıza dizilmiş çoklu kumandalara elveda deyin. One Remote cihazınız tüm içeriğinize ve bağlı cihazlarınıza tek bir yerden erişebilmenizi sağlar.

    Dynamic Crystal Color : Bir milyardan fazla renk tonuyla Dynamic Crystal Color, tüm ince nüansları sunar, böylece hiçbir ayrıntıyı kaçırmazsınız.

    4K UHD İşlemci ile optimize edilmiş resim performansı : TV’nizin performansını 4K görüntü kalitesiyle optimize eden güçlü bir işlemci.

    UHD Bölgesel Karartma : Samsung’un UHD Dimming, sansasyonel kontrastlı bir resim için siyahların derinliğini ve beyazların parlaklığını dinamik olarak ayarlar.

    HDR10 + : HDR 10+ içerik yaratıcısının vizyonunu hayata geçirir. Hem karanlık hem de parlak sahnelerde daha fazla ayrıntı ortaya çıkarmak için daha iyi netlikle daha dikkat çekici HDR ifadeleri için her sahne çerçevesini kareye dönüştürür.

    İnce ve şık Tasarım: İnce tasarım evinizin iç mekanına güven ve sınıf katıyor. Ekran canlandığında, gözleriniz harekete odaklanırken çerçeve arka plana sessizce kayar.

    SmartThings : Hayatınıza göre tasarlanmış gerçekten akıllı bir ev. Samsung SmartThings ile tüm akıllı ev cihazlarınızı bağlayın ve bunları Samsung Smart TV’nizden kontrol edin.

    Akıllı TV Özellikleri : WiFi doğrudan destek, Ekonomik bluetooth, Ses yansıtma desteği, mobil cihaza TV sesi, Web tarayıcısı, Ses kontrolü

    Ses çıkışı : 20W
    Hoparlör : 2 Adet
    Ses Modu Ayarları : Dolby Digital Plus Desteği, Multiroom Link, İletişim Geliştirme Teknolojisi, Bluetooth ses desteği
  • Eski televizyonumda 6 senelik samsung du. Simdi bende 55ru7400 aldım. Tv bana çok seri geldi. Menu geçişleri uygulama açılışları youtube Netflix gibi uygulamaların açılışları çok hızlı. Bunu çok beğendim. Görüntü kalitesi eski televizyonuma göre çok farketti. Açıkçası bu kadar kalite farkı oluşacağını düşünmemiştim. 50 hz imiş bu tv ama ben hiç bir görüntüde olumsuz aksayan bir kare görmedim. İzlemesi keyifli görüntü kalitesi güzel bir tv olmuş. Görüntü ayarlarında bence deneme yanılma veya hazır ayarlarla göze güzel gelen bir görüntü ayarı da yaptıktan sonra renkler parlaklık kontrast çok farkediyor. Alacak olanlara ben tavsiye ederim. Her türlü ihtiyacı gayet tatmin edici şekilde karşılayacaktır




  • Ben de 55ru7400 aldım şimdilik gayet memnunum uygulama yüklenebilmesi de güzel ekran koruyucu da aldım etiasglass bakalım onu takınca görüntü nasıl olacak
  • Ben de 55ru7400 aldım gecen gün.Görüntü kalitesi hosuma gitti,kanal gecişleri,netflix direk girip dizi izlemek baya rahatlatdı.(eski tüplü tv kullanıcısı)
    Herkesin ana konusu var.Bence ru serisi kullanıcıları, ana konusu olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RustyCohle

    Ben de 55ru7400 aldım gecen gün.Görüntü kalitesi hosuma gitti,kanal gecişleri,netflix direk girip dizi izlemek baya rahatlatdı.(eski tüplü tv kullanıcısı)
    Herkesin ana konusu var.Bence ru serisi kullanıcıları, ana konusu olmalı.
    Hocam ka TL den hangi siteden aldınız?
  • İmanPower kullanıcısına yanıt
    4674 vatandan aldım.300 tl geri ödeme yapılıyor.Toplam 4374 geliyor
  • İyi fiyat hocam ya şu an 5.5
  • Arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim samsung 50ru 7400 va panelmi bildigim kadari ile samsungda 50 inc tvler va panel oluyor yardimci olursaniz sevinirim teknosada kampanya var 4699 tl 300 glde geri odemeli alacak olannvarsa haberi olsun.
  • @demirci54 3.994 tl -300 iade kampanyası = 3694 süper fırsattı.
  • mamifan M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ama pusudayım.bekliyorım yine 😉🤟
  • Ru7400 lerin normal kumandasının kodu nedir, nette a01 ,b02 kodlarıyla çeşitli kumandalar satılıyor, üstünde netflix ve prime video şeklinde butonu olan normal kendi kumandasını bulamadım

    2. olarak bu Tv lere smart view için şifre konamıyor mu? Aynı şekilde bluetoothlada direkt bağlanıyor.

    3.Digiurkplay magazada yok , nasıl izleyeceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ahmet_

    Ru7400 lerin normal kumandasının kodu nedir, nette a01 ,b02 kodlarıyla çeşitli kumandalar satılıyor, üstünde netflix ve prime video şeklinde butonu olan normal kendi kumandasını bulamadım

    2. olarak bu Tv lere smart view için şifre konamıyor mu? Aynı şekilde bluetoothlada direkt bağlanıyor.

    3.Digiurkplay magazada yok , nasıl izleyeceğiz.
    Soruların cevaplarını bende merak ediyor ve vatan nın indirimi için pusuda bekliyorm
  • 1 haftadır 55ru7400 kullanıyorum
    Sorunum televizyon bazen kanal değiştirmiyor.Belli kanalları bir süre izledikten sonra kanal değiştime fonksyonu çalışmıyor sadece menuye girebiliyorum veya tvyi kapatabiliyorum (kumanda çalışıyor eminim farklı kumandalarlada denedim).
    Tahminim yazılım ile ilgili bir sorun sizde bunun gibi bişeyle karşılaşdınız mı ?
  • DMC-12 D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende aynı sorunla karşılaştım bir süre ileri geri kanal değiştirme çalışmıyor ilginç, bir de bende çıtırdama problemi var açılışta ve özellikle kanal değişimlerinde led panelden kaynaklı çıtırdama tarzı sesler sizlerde de oluyor mu? TV 55ru7400



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muran87 -- 4 Eylül 2019; 14:21:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muran87

    Evet hocam bende aynı sorunla karşılaştım bir süre ileri geri kanal değiştirme çalışmıyor ilginç, bir de bende çıtırdama problemi var açılışta ve özellikle kanal değişimlerinde led panelden kaynaklı çıtırdama tarzı sesler sizlerde de oluyor mu? TV 55ru7400
    Bende de oluyor o çıtırdama sesi ama rahatsız olmadım. Umarım önemli bir şey değildir
  • muran87 M kullanıcısına yanıt
    Bende çıtırdama sorunu yok sadece kanal takılması yaşıyorum özellikle 'DMAX HD' kanalında .Kanal sırasınıda değiştirdim aynı takılma aynı kanalda mevcut.Servisle görüşme imkanınız oldumu iş dolayısı ile
    vakit ayıramadım.
  • DMC-12 D kullanıcısına yanıt
    Siz yazınca farkettim bende de DMAX HD takılıyor
  • DMC-12 D kullanıcısına yanıt
    muran87 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ayarlar > Yayın > Uzman Ayarları > HbbTV Ayarları kısmından HbbTV özelliğini kapatırsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrealay -- 19 Eylül 2019; 18:38:40 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.