Şimdi Ara

samsung 32b651 son karar aşaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dozdoz

    arkadaslar bısey sorcam teknosanın sıtesınden bu urune baktımda Kontrast Oranı : Ultra Kontrast olarak yazıyor bu nedemek. 50000:1 veya 80000:1 olarak bılıyodum ben hep ogle rastladım ama bu urunde kontrast oranında ulkstra kontrast yazıyor bu nedemek ?



    firmalar kontrast oranlarını kendi ölçümlerine göre belirliyor. Milyon kontrast yazıyorlardı, baktılar hoş durmuyor, ultra mega kontrast demeye başladılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumix -- 7 Ekim 2009; 21:05:14 >
  • HAYIRLI UĞURLU OLSUN DOSTUN GÜLE GÜLE KULLAN DEMEK DÜŞER BİZE BU MODEL HAKKINDA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumix

    quote:

    Orijinalden alıntı: dozdoz

    arkadaslar bısey sorcam teknosanın sıtesınden bu urune baktımda Kontrast Oranı : Ultra Kontrast olarak yazıyor bu nedemek. 50000:1 veya 80000:1 olarak bılıyodum ben hep ogle rastladım ama bu urunde kontrast oranında ultra kontrast yazıyor bu nedemek ?



    firmalar kontrast oranlarını kendi ölçümlerine göre belirliyor. Milyon kontrast yazıyorlardı, baktılar hoş durmuyor, ultra mega kontrast demeye başladılar.

    sordugum soruya pek cevap alamadım yalnız yardımcı olabılcek varmı yanı 50000:1 80000:1 karsılıkları Yüksek Kontrast,Ultra Kontrast mı oluyor.




  • samsung kontrast yazmıyor onun için neye denk geldiğini bilinmiyor ayrıca kaç ms olduğuda belli değil..phillps 3 ms filan samsung un bazı forum sayfalarında 6 veya 5 olduğu yazıyor tam belli değil.ayrıca sony aynı modelleri daha pahalı ama 8 ms ama sony yavaş kötü demek değil.bende bu konuda kafamda çok sorun kaldı..samsung 32b651 ve phillips 32pfl 7674 veya 7694 yan yana gördüm hepsi 100 hz ve hiç birinin farkını anlıyamadım.teknosa test ettim....ayrıca şu istanbul bilişim firmasına güvenebilirmiyiz çünkü en ucuza o satıyor.
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Ben 1 hafta önce Samsung 32B651 aldım. Genellikle bilgisayar da film izleyen birisi olduğumdan, dvdrip ve brrip filmleri tercih ediyorum. Piyasada yaptığım araştırma ve burada okuduğum yorumlar sonucun da bu televizyonu almaya karar verdim. görüntü kalitesi harika, ses aynı şekilde. şu ana kadar daha oynatamadığı bir format olmadı. Sadece brrip ler içrisinde DTS desteklemiyor, onuda bir program yardımıyla en fazla 15 dk de AC3 e çevirebiliyorsunuz.

    Kesinlikle tavsiye ederim, özellikle canlı görüntü arayıp, benim gibi bilgisayarı televizyona bağlamadan izlemek istiyorsanız :),,

    bir tavsiyemde, bende harici 1tb disk var, brrip filmlerimin olduğu, bu televizyonun en yakın arkadaşı şu anda bu disk diyebilrim (:

    okuduğunuz için teşekkürler :)
  • b650 kasası renk dışında değişik mi 651 652 653 lerden? özellik aynı sanırımda. ekran önünde koruyucu yok sanırım bu dev avantaj mıdır?
  • ARKADAŞLAR SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM BENDE SAMSUNG LCD TV HAKKINDA ALIM İÇİN KARAR AŞAMASINDAYIM.32 B 651 VE 652 SERİSİNİ İSTANBUL BİLİŞİM A.Ş FİRMASINDA BİZZAT GÖRDÜM GÖRÜNTÜ HARİKA İLGİLENEN ARKADAŞLARA KESİLİKLE TAVSYE EDERİM....
  • bende 650 siparişi verdim isbilisimden bakalım geldiğinde görücez iyimidir anlatılan kadar inşallah
  • 32B650 derim ben..ZAten 65x serilerinin teknik özellikleri aynı..Sadece çıta rengi farkı var.Ben alt çıta rengi gri diye onu tercih ederdim..Zaten İSt.Bilişimden alman en iyi karar..Fiyatlar çok uygun.Şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.