Şimdi Ara

samsung 32b651 son karar aşaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar uzun araştırmalarım ve sizlerinde yardımıyla nihayi kararımı samsung 32b651 modelinden yana kullanıcam.
    son kez kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    bir de bazı yerlerde 32b653 olarak görüyorum bu modeli acaba aralarında fark varmıdır?
    yüksek kapasiteli hdd bağlayıp sorunsuz bi şekilde divx ve mkv filmleri izleyebiliyoruz değilmi?
    birde internet olayını deneyen varmı. yanlış anlamadıysam wireless olarak internete bağlanıyormuş bu tv. kumandadan da gereken adresi girip söfr yapılabiliyormuş
    deneyen oldumu acaba son yorumlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler tekrardan...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: bitmap

    arkadaşlar uzun araştırmalarım ve sizlerinde yardımıyla nihayi kararımı samsung 32b651 modelinden yana kullanıcam.
    son kez kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    bir de bazı yerlerde 32b653 olarak görüyorum bu modeli acaba aralarında fark varmıdır?
    yüksek kapasiteli hdd bağlayıp sorunsuz bi şekilde divx ve mkv filmleri izleyebiliyoruz değilmi?
    birde internet olayını deneyen varmı. yanlış anlamadıysam wireless olarak internete bağlanıyormuş bu tv. kumandadan da gereken adresi girip söfr yapılabiliyormuş
    deneyen oldumu acaba son yorumlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler tekrardan...



    Arkadaşım ben de senin durumundayım. Epey zamandır araştırıyorum. Ben de bu modelde karar kıldım. Daha önce 40" olanını alacaktım ama stoklarda yokmuş. Fiyatı uygun ama bana ağır gelecek gibi. 32" olanını alacağım. 651, 652, 653 aralarındaki tek fark, renk farkı. Firmayla görüştüm. 651 modeli koyu bordo renkte, 652 gri renkte, 653 ise açık bordo renkte. Tv'nin altındaki oval kısım var ya, ordaki renk tonu bu dediklerim. Başka fark yok. mkv film izlerken bazen format desteklemiyor gibi sorunlar çıkabiliyormuş. internet bağlantısı da wireless olarak girebiliyorsun. Mükemmel bir alet. Ben kararımı verdim. Alıyorum.




  • arkadaşım dün ben istanbul bilişim bakırköy şubesinden 32b651 modelini aldım.ilk incelememde görüntü süper ayrıca 1 tb ve 320 gb vb.harici diskimi tanıması divx ve özellikle mkv formatı tanıması,altyazı düzenleme seçeneğinin olması çok güzel yanlarından.kötü yanı ise mkv dosyalarının bazı ses codeclerini desteklemiyor.belki yazılım yüklenip o sorunda giderilebilir.bide kumanda çok hantal.kusursuz bir lcd diyemeyiz belki ama süper bir lcd olduğu kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emce canbay -- 1 Temmuz 2009; 4:00:48 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emce canbay

    arkadaşım dün ben istanbul bilişim bakırköy şubesinden 32b651 modelini aldım.ilk incelememde görüntü süper ayrıca 1 tb ve 320 gb vb.harici diskimi tanıması divx ve özellikle mkv formatı tanıması,altyazı düzenleme seçeneğinin olması çok güzel yanlarından.kötü yanı ise mkv dosyalarının bazı ses codeclerini desteklemiyor.belki yazılım yüklenip o sorunda giderilebilir.bide kumanda çok hantal.kusursuz bir lcd diyemeyiz belki ama süper bir lcd olduğu kesin.


    cevap veren arkadaşlara teşekkürler. arkadaşım aynı sorunu yani mkvde bazı ses codeclerini desteklememe olayını bende başka birisinden duymuştum hatta yanılmıyosam burda açıklanmıştı bi sayfada araştırıp bulabilirsin nasıl çözmen gerektiğini...
    bu renk olayına takıldım yalnız 3 farklı rengi olduğunu bilmiyorum tvnin. bunların hepsini görebileceğim bir yer varmı acaba istanbulda aradaki farklılıklarını anlayalım...
    cihazda sadece wireless var değilmi ethernet girişi bulunmuyor yani?




  • mkv lerdeki ses problemi lcd nin dts ses formatını desteklememesi onuda evinde pc varsa dts yi ac3 formatına çeviren programlar var onunla halledersin.ayrıca 650.651.652.653 arasındaki sadece renk özelliği var donanımları hepsinin aynıdır.wriless özelliği mevcut zaten işini her türlü görür.
  • Ben de lcd arayındayım. Bugün bir arkadaşta bu modeli gördüm. İnanın HD filmleri ağzım açık seyrettim. Dehşet güzel. Ne yapıp edip 37 inçini almaya karar verdim. Tv yi görmeden sadece duyumlarla alınmıyor. Alacaksanız görün gönül rahatlığıyla alın derim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bitmap

    kumandadan da gereken adresi girip söfr yapılabiliyormuş
    deneyen oldumu acaba son yorumlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler tekrardan...



    internet özelliği bildiğimiz browser gibi olmadığını biliyorum. sadece kendi güncellemelerini yapmak bazı RSS dosyalarını almak için mevcut. bir de yanlış hatırlamıyorsam youtube açılabiliyor. ama televizyon olarak gerçekten iyi bir seri. samsungun a6 serisinin devamı olan b6 lar özellik olarak bence çok daha iyi.
  • 32B651 inceledim ve gerçekten süper bir tv ,, hd yayında 32V5500 ile karşılaştırdım ve onca ayara rağmen B6 gibi güzel görüntü yakalayamadım , Mediamarket etki lcd bölümündeli çalışan arkadaş ile baya sohbettettik ,, sd yayın merrak ediyorum dedim hemen açtı sağolsun ve B651 bu konuda kesinlikle V5500 den daha iyidi..

    Hareketli sahnelerde B651 gerçekten önde movie plus özelliği kapalı iken ( bu özelllik çatlamalar yapar samsung çular bilir) tv V5500 den hareketli sahnelerde daha önde.

    Bence 32'' bir lcd alacaksan daha fazla düşünme 32B651 çok güzel bir seçim olacaktır ...
  • link varmı tv için







  • bir tane üretici linkihttp://www.samsung.com/uk/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=tftlcd&model_cd=LE32B651T3WXXC

    bir tanede satıcı linki http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE-32B651-LCD-TV,8697.html



    Bu modeli satın almak için hiç düşünme bence, eksiksiz bir model. Kasası ile zaten zamanında kendini ispatlamış bir seri ve sorunsuz.
    Ötv kampanyalarını devam ettiren bir iki firma kaldı bildiğim geç kalma.




  • 2 gün önce teknosa dan aldım 32b651 ,gerçekten müthiş bir tasarımı var.ps3 ve film dizi için aldım ben,şuana kadar hepsinde müthiş performans veriyor.ayrıca teknosadan bu tv ile birlikte 400 tl değerindeki tv sehpasıda 195 e geliyor.ben beraber aldım çok şık durdu.tv ve sehpa siparişin ertesi günü evimdeydi.memnun kaldım.sehpa şu
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=130010260&CS_Category=_TV_SEHPASI___ASKISI888&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

    buda benim odamdan bir resim.

     samsung 32b651 son karar aşaması




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emce canbay

    mkv lerdeki ses problemi lcd nin dts ses formatını desteklememesi onuda evinde pc varsa dts yi ac3 formatına çeviren programlar var onunla halledersin.ayrıca 650.651.652.653 arasındaki sadece renk özelliği var donanımları hepsinin aynıdır.wriless özelliği mevcut zaten işini her türlü görür.


    Merhaba, televizyonu aldım çok memnunum haricen bir media player almama gerek kalmadı açıkçası. Ancak bahsettiğin gibi DTS sorun. Acaba bununla ilgili bir yazım güncellemesi (DTS için) çıktı mı? AC3'e çeviren program süper build' midir. Eğer ki bu programsa bu sefer altyazı sıkıntısı oluşur mu. Oluşursa nasıl çözeriz. wireless özelliği nasıl çalışıyor? cevabın için şimdiden teşekkür ederim

    Bu notum 32 inc ve full hd isteyenler için. 32B651




  • Hocam kaça aldın teknosadan tv yi?


    Bende 450 ile 653 arasında kaldım. 653 daha iyi elbet ama gerek var mı o soru var kafamda.


    Bu hardiskten okuma olayı nedir? Mkv nedir?

    Örneğin alacağım bir hardiske dvd ya da blue ray filmleri yükleyip izleyebiir miyim?

    Artı bu şekilde izlemek kaliteden ödün veriri mi? Orjinal blue ray okuyucudan ya da dvd okuyucudan izlemek mi daha iyi
  • hocalar ben de sammy 32b651, lg 32 lh7000 ve philly 32 pfl8604 arasında git geller yaşıyorum
    hepsinin de birbirine yakın özellikleri mevcut. ama philly ambilight spectra ile aralarından bir nebze olsun sıyrılmayı başarıyor bence. henüz karar veremedim.
    arkadaşlar siz tecrübelisiniz size danışayım. Benim oturma odasının en uzak izleme mesafesi 3m. , 2mden az olan yeri de var ama genel de 2.5m. Sizce 32'' bir lcd tv işimi görür mü? yoksa 37'' mi almalıyım? 42'' bariz büyük olacak ve okadar yüksek meblağ vermek istemiyorum.
    sizin görüşleriniz nelerdir




    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHE -- 26 Ağustos 2009; 5:00:20 >
  • halan almadıysan git ve hemen al ama fiyat konusunda biraz kafam karıştı çok farklı fiyatlar var piyasada.. 195tl ye verdiği sehba piyasada zaten 200 tl
  • Cevap verebilceklerime ben vereyim..

    Cihazın yan tarafında bulunan USB girişine harici hard diskinizi taktığınız zaman Tv hard diskinizi taniyor ve içindeki film,müzik,fotoğraf ne varsa okuyup,oynatabiliyor..Bu tv ile MP4,WMV,AVİ ve MKV gibi film dosyalarınızı direk oynatabilirsiniz..

    MKV nin ne olduğuna gelince ise;MKV formatı Blu-ray filmlerin riplenmiş halidir.Anlatmak gerekirse DVD filmlerin riplenmiş hallerine Divx denir ve genellikle .avi uzantılı dosyalar olarak karşımıza çıkarlar.MKV ler ise Blu-ray filmlerin riplenmiş halleri olup Matroşka Video yani .mkv uzantısı ile karşımıza çıkarlar.

    Alacağın Harici Diske DVD leri atabilirsin ancak bunları sadece orjinal dilleri ne ise o şekilde izleyebilirsin,yani 2. dil olan TR yi seçemezsin ve altyazılarını aktive edemezsin.(En azından şuanlık,yazılımla ilerde düzeltilebilir).Ama izleyeceğin Film Türk yapımı ise tabiki sorun olmadan izleyebilirsin.Blu-ray filmleri yüklemek kanımca hamallık olur çünkü en az 50 Gb lık dosyalardan bahsediyoruz.Onun yerine internette bulabileceğin ve yukarda da anlattığım gibi Blu-ray den riplenmiş Mkv formatlı filmleri indirirsen emin ol ki muazzam görüntüde filmleri izleyebilirsin.Bunlarda genelde 4GB civarında olan 720p ve 8-15 GB civarında olan 1080p boyutundadır.Ama emin olman gereken bişey varsa oda bu riplerin Bluray kalitesiyle hemen hemen aynı görüntü kalitesine sahip olduğudur.

    quote:

    Orijinalden alıntı: GT6

    Hocam kaça aldın teknosadan tv yi?


    Bende 450 ile 653 arasında kaldım. 653 daha iyi elbet ama gerek var mı o soru var kafamda.


    Bu hardiskten okuma olayı nedir? Mkv nedir?

    Örneğin alacağım bir hardiske dvd ya da blue ray filmleri yükleyip izleyebiir miyim?

    Artı bu şekilde izlemek kaliteden ödün veriri mi? Orjinal blue ray okuyucudan ya da dvd okuyucudan izlemek mi daha iyi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT6

    Hocam kaça aldın teknosadan tv yi?


    Bende 450 ile 653 arasında kaldım. 653 daha iyi elbet ama gerek var mı o soru var kafamda.


    Bu hardiskten okuma olayı nedir? Mkv nedir?

    Örneğin alacağım bir hardiske dvd ya da blue ray filmleri yükleyip izleyebiir miyim?

    Artı bu şekilde izlemek kaliteden ödün veriri mi? Orjinal blue ray okuyucudan ya da dvd okuyucudan izlemek mi daha iyi



    tv + sehpa + temizleme seti = 2000 TL
  • arkadaşlarım ben de samsung 32b651, lg 32 lh7000 ve phılıps 32 pfl8804 arasında kaldım ama genelde samsung diyorlar ayın 30 una kadar almalıyım bildiğiniz gibi ötv geliyorrr....
  • arkadaslar bısey sorcam teknosanın sıtesınden bu urune baktımda Kontrast Oranı : Ultra Kontrast olarak yazıyor bu nedemek. 50000:1 veya 80000:1 olarak bılıyodum ben hep ogle rastladım ama bu urunde kontrast oranında ulkstra kontrast yazıyor bu nedemek ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.