Şimdi Ara

SAMSUNG 223BW İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
19.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    iade ettiğimhttp://forum.donanimhaber.com/m_18963214/tm.htm asus 22" den sonra
    samsung 223 bw aldım.Ekran 21.6" =55 cm diğer 22" lerden 1 cm küçük.

    226bw den 4 farkı var;
    -2ms yerine 5ms
    -0.282 yerine 0.276mm pixel aralığı
    -22" yerine 21.6"
    -daha ucuz

    diğer özellikleri aynı

    http://www.samsung.com/uk/products/monitors/lcd/gaming/ls22mevsfvedc.asp

    Monitör gayet güzel kasası parlak ama PARLAK EKRAN değil, bu soru soruluyor. monitör 2232bw gibi parlak değil.

    Fiyatı 510-530 arası bazı yerler 560-580 diyor ama karar sizin.

    Monitörü dvi dan bağladım görüntü muhteşem,ghotsing konusunda yorum yapamayacağım çünkü daha pes oynamadım ama 226bw gibi sorunsuzdur heralde.cod4 de monitör çok keyifli.

    Cd de gelen bir program yardımıyla monitör ayarlarını bilgisayardan yapabiliyorsunuz.

    Kusura bakmayın makine biraz eski ondan resimler kötü görünüyor.

     SAMSUNG 223BW İncelemesi

     SAMSUNG 223BW İncelemesi

     SAMSUNG 223BW İncelemesi

     SAMSUNG 223BW İncelemesi

     SAMSUNG 223BW İncelemesi

     SAMSUNG 223BW İncelemesi

     SAMSUNG 223BW İncelemesi

     SAMSUNG 223BW İncelemesi


    Sonuç monitörü ince eleyim sık dokuyanlar 22" de dvi olanları tercih etsinler . Görüntü gerçekten pürüzsüz ve keskin.Samsung kalitesini konuşturmuş yine dış görünüşü,özellikleri ve kalitesi ile gönül rahatlığı ile alıncabilecek bir monitör.
    Not: 226bw karşılaştırmalı son üç resim alıntıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemuco -- 23 Kasım 2007; 2:32:57 >







  • inceleme için saol dostum bnde ya benq 222wh ya da bunu alacağım yakından gidip görmedim inceledikten sonra karar vereceğim samsungun tasarımı güzel fakat benqda da hdmi olması iyi kararsızım ama bi gidip inceledikten sonra birini alıp döneceğim
  • 223bw nin görüntüsü çok daha güzel ekran formatıda 16/10 hoşuma gitti 2232bw den soğumaya başladım bugün vatanda gördüm monitörü gerçekten çok hoş monitör
  • gerçekten de 223bw görüntü olarak daha iyiye benziyor. 226bw'den görüntü olarak bariz şekilde farklı. hayırlı uğurlu olsn. doğru seçim.
  • Bugün ben de aldım Vatan'dan 223BW. Belki 20-30 YTL daha ucuza alınabilecek yerler vardır ama Vatan'ın 1 ay ölü piksel garantisi iyi birşey.
    Monitör gerçekten çok güzel. 2232BW kaba duruyor, bu daha kibar. Ayrıca nokta aralığı daha düşük olduğu için, görüntü daha pürüzsüz.

    Dün işyerim için de 19 inç Benq FP93VW aldım ve rahatlıkla söyleyebilirim ki, 223BW yazı karakterlerini daha net gösteriyor. Ama işin ilginç yanı; Benq 700 kontrasta sahip olduğu halde, 1000 kontrastlı Samsung'dan daha parlak gösteriyor. O yüzden parlaklık ayarını normalin altına indirmek zorunda kaldım.

    Ayrı bir husus; 223BW'de siyah bir ekranda iken ve oda karanlık iken üst ve alttan ışık sızması olduğunu görüyorsunuz (ne diyorlardı, bleeding mi?). Benq'da bunu tespit edemedim, varsa bile çok daha az demek ki. Yani her iki monitörün de kendine göre artısı-eksisi var.
    Aslında eve aldığım 22 inç 223BW ile Benq 222WH arasında kararsız kalmıştım ama yakından görünce 22 inç Benq'nun tasarımını beğenmedim. 19 inç olan modeli gibi şık ve beyaz renkte olsa idi alabilirdim ama sonuçta Samsung'u aldığım için kesinlikle pişman değilim, sonuçtan gayet memnunum.

    Ayrıca ekstra HDMI girişi olmazsa olmaz olarak nitelemek yanlış. Bir HDMI-DVI adaptör ile sorununuzu kolayca çözebilirsiniz. Sinyal kalitesi açısından hiçbir farkları yok. Tek artısı, bir PS3'ünüz varsa, monitörü PC'den sökmeden PS3'ü bağlamak mümkün oluyor.

    Bu arada; ben monitörlerimin renk kalibrasyonunu profesyonel bir cihaz ile yapıyorum, Spyder2Pro. PS kullandığım için gerekli, herkesin kullanması mümkün olmayabilir tabi. Ancak şunu söyleyeyim; cihaz renk kalibrasyonunu yaptıktan sonra, monitörün fabrikasyon ayarları ile veya bizim kendi gözümüze göre yaptıklarımızdan oldukça fark ettiğini ve görüntünün tam olması gerektiği gibi olduğunu söyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 22 Kasım 2007; 23:44:34 >




  • peki bu 223bw duvara asılabiliyormu acaba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emre6128

    peki bu 223bw duvara asılabiliyormu acaba


    evet asılabiliyor..

    Duvara Asılabilirlik: Vesa 75mm
  • blacklighting olayı var mı bu monitörde? oda ve ekran karanlıkken foto çekip koyar mısın hocam? mirai düşünüyordum ama onda biraz varmış.
  • Valla bunda da var, yukarıda bahsettiğim gibi. Ama normal kullanımda farkedilmiyor. İlla görecem dersen, ışıkları kapatıp, simsiyah bir ekrana bakman lazım. Hadi ışıkları kapatıp oyun oynama falan tamam da, siyah ekran bulmak biraz mesele O yüzden bence dert edilecek birşey değil bu.
  • 223BW bende aldım ve çok memmunum. Blacklighting yok denecek kadar az. Hatta bende hiç yok diyebilirim.ilk aldığımda yukarılarda biraz vardı sanki ama kullandıkça ısındıkça geçti sanki. Ekran rengi evet çok az olsada açı değişimlerinde değişiyor. Biraz açık renge dönüyor. Ama bu benim ilk kullandığım 19"" LG de de vardı. 90-100 derecede sorun yok. ama açı şöyle 120-130 olduğunda aşağıda veya yukarıda ekran rengi çok az bi tonda açılıyor. Ama bunu farketmiyorsunuz bile. Ben 206 BW yide çok inceledim alırken ama kesinlikle görüntü bunda daha parlak. 206 BW bana biraz karanlık geldi.
  • şimdi yukarıdaki inceleme gerçek mi acaba yani 226bw ve 223bw yi yanyana izleyen varmı gerçekten 223bw nin görüntüsü 226bw den gözle görülecek kadar üstünmü?
  • Bana kalırsa, o fotoğraflardaki 226BW'nin renk sıcaklığı ile oynanmış. Yani RGB değerleri ile. Bu açıkça belli oluyor. Yoksa görüntüde üstünlük vb. bir durumu ortaya koymaz bu fotoğraflar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: civcivx

    Bana kalırsa, o fotoğraflardaki 226BW'nin renk sıcaklığı ile oynanmış. Yani RGB değerleri ile. Bu açıkça belli oluyor. Yoksa görüntüde üstünlük vb. bir durumu ortaya koymaz bu fotoğraflar.



    Olabilir,mesajda yazdığı gibi o fotograflar alıntı. Bir polonya forumundan aldım.
  • gerçekten çok şık ve kalite monitör. şu an kullandığım 971P bana yetiyor ve çok memnunum. ama daha büyük bir monitör alacak olsam alternatiflerimin arasında olurdu.
  • inceleme için teşekkürler,umarım güzel bi klavye ile masayı şahlandırırsın
  • arkadaşın mönitörü ben de canlı canlı şeyettim burda gerçekten güzelmiş
  • Ne kadar vatan'da bu?
  • Şu bleeding dediğiniz olay benim Philips 19 inc. 190C8F monitörde de var. Hatta ilk aldığım zaman yoğun durumdaydı. Gerçekten rahatsız oldum. Ama şimdi çok azaldı. Tamamen gitmedi tabii. Ben karanlık ortamda DVD seyrettiğim zaman çok az farkediliyor. DVD filmlerde üstte ve altta siyah bantlar olduğu için hafiften farkedebiliyorum. Fakat normal kullanımda zerre kadar bile farkedilmiyor. Galibe her LCD monitörün zayıf noktası bu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xfx2600

    inceleme için teşekkürler,umarım güzel bi klavye ile masayı şahlandırırsın


    monitörü alınca para kalmadı en kısa zamanda almam lazım bir kablosuz klavye, şu anda kullanığım veezy vestel pc den 2002 aralıktan beri kullanıyorum. İyi dayanmış.
  • gerçekten çok güzelmiş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.