Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
7.285
Cevap
13
Favori
141.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bakın şu stadı yıkın gidin.Antalya'ya adam akıllı böyle büyük organizasyonların yapılabileceği iyi bir stad yapın hem turistlerin daha sevdiği bir yer.Daha iyi olur.İstanbul zaten kaotik iyice içine ediyorlar.Arap dolu bir de o dandirik stad konumu zemini berbat.Kaç yıl olmuş pes.

  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    hocam zaten muhabbet açılsın diye öylesine bi skor tahmini yapmıştım

    skor tahminim için çok düşünmedim. üstteki mesajda arkadaş " dümdüz maç oldu" demiş, ben de kendimce iki saniye düşündüm, dümdüz-dandik bi maç olursa ne olur dedim kendimce. ve 2-0 yazdım geçtim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016dan beri 1.5 milyar dolar harcamamış gibi çek kanzi

  • Barış Manço kullanıcısına yanıt

    zannetmiyorum, vermezler , ben en çok nef arenayı beğeniyorum aslında, yarı final oynanır ama, plansızlık tecrübesizlik sadece lig seyircisi maçlarına göre stad inşaatları sonuç böyle oluyor, işte iktidar ankarada da 19 mayıs stadyumunda da aynı rezilliği yapıyor, milyarlarca para gömüyor, ama 45-55 bin konuşuluyor planlanmış, ilerisi için pişmanlık ama yedirdiler geçirdiler türk milletine türk futbolseverlerine. halbuki havalimanından inen futbolseverler metro ile tam stadın önünden çıkabileceklerdi , bölgemiz tam bir turizm cazibe merkeziydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 11 Haziran 2023; 0:54:2 >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    finaller için diyorsan tek stad yeter ama şampiyonlar da tek stad yetmez bu kapasitede bir sürü stad lazım,

  • Maçı izlemedim bile Dortmund-Münih finalinden sonra hiçbir final o zevki vermeyecek.

  • guardiolanın maç sonu basın toplantsıında dediklerinin ve psikolojisini hareketlerinden gördünüz mü bu inter korkusu ona yıllarca yeter, daha da geliştirmeleri gerekiyor muş kendilerini   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 11 Haziran 2023; 1:37:9 >
  • twitter e yazmışşlar barella ile brozoviç orta saha da can çekişirken hakan diye zeybek oynuyor

  • bakalım görecez hakan ı inter takımda tutacak mı bu fırsat bir daha ne zaman ele geçecek büyük oyuncular bu maçlarda kendini ispatlamalı, hakan galatasaaray a gelsin de muradına ersin ne diyim

  • hakanı artık izlemem benim için buraya kadardı, seviyesini gördüm, büyük maçta yoktu, artık Orkunlu benfica var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 11 Haziran 2023; 2:0:30 >
  • Hocam, sen de bruyneyi, ilkayi da gördün mu? Onlar ne yapti mesela buyuk futbolcu olarak? Hakan kötü oynamadi, Hakan oynatilmadi bu da onun buyuk topcu oldugunu gosteriyor tip ki ilkayin kilitlenmesi gibi. Boyle maçlarda ortasahalar agir kaldiklari icin kilitlenirler asil yogunluk ortasahadadir bekler ve kanatlar ortaya cikar öyle de oldu, dimarco, dumfries, bernardo silva, grealish daha onplandalardi.


    Hakan ne maçlar kurtardi ne asistler yapti bu takimda, kendini gayet net ispat etmiş kalitesi ust seviye bir topçu senin dusuncen bumu degistirmeyecek. TR ligi topcusu seviyesine koyman talihsizlik olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 11 Haziran 2023; 3:29:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Interi tutuyordum, Citye Liverpool sever olarak gicik oldugum icin ancak bu kupayi hakettiklerini inkar edemem.

    Finalde kotu oynamalari biraz normal hep psikolojik olarak baski altindalar hem de bu maç tek maç golu lig macindaki gibi basarsan yigarsan bir kontrada yersen ilk 15 20 dk da ya da ilk yiyen sen olursan geçmiş olsun inter ne kadar gucsuz de olsa city karsisinda bir italyan takimi, defans yapmasini da en baba premier lig takimlarindan daha iyi biliyor kapanirdi ve city bu kilidi tek macin stresiyle acamasaydi da city kaybederdi. Bu gayet olagan bir durum olurdu.

    Bakiniz dortmund mainz maci son hafta bundesligada mal gibi bastilar 15 dk da golleri yediler sonra maç dönmedi Bayern oldu sampiyon. Öyle mal gibi tek maçlarda basmamak kontrollu olmak zorundasin. City dogru oynadi ve sabrederek aldi. Biraz da sans yardim etti. Stres de buyuktu.

    Inter ise zaten kaybedecek bir seyi yoktu risk almazsa city zaten harcardi bunlari, risk alarak bastiklari için city de geri cekilince baya baya cityi oynatmadilar ve kumari buyuk oranda inter kazandi, ancak skoru bulamayinca futbol tanrisi devreye girdi ve city golu atti, fena da olmadi hakettiler bence bu sene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olimpiyat stadi ne igrenc bir stat yahu, bir daha mac izlemek nasip olmaz umarim su statda. Kisacasi tum olimpiyat statlari berbat özellikle italyadaki statlarda boyle vs. Su stat biciminden acilen vazgecilmeli seyircinin sahaya olan etkisi sifır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "kalburüstü takım gelse City gene alamayacakmış kupayı" yorumuna katılmıyorum. City zaten Bayern'i eledi ve kendi futbolunu ortaya koyamadığı, oyun üstünlüğü sağlayamadığı maçta Bayern'e karşı 3 farklı skor üretebildi. bu iyi-oturmuş-olgun takım olmanın göstergesidir. UCL'nin King'i olan Real'i net bi skorla saf dışı bıraktı. PSG-Barça-LVP gibi takımlar zaten bi gömlek alt sınıftalar, ortalarda yoklar bu sene. City'nin karşılaşmadığı bi kalburüstü takım yok.

    kimse kalkıp da: "Barça La Liga şampiyonu, kalbur üstü takım, Barça City'yi eleyebilirdi" demesin. Barça çok kalbur üstüyse UEFA'da sürünmeseydi de gelip City'ye rakip olsaydı. City'nin 3-0 yendiği Bayern bile Barça'yı içerde-dışarda yendi.

    City net haketti. City bu senenin en oturmuş ve olgun futbolunu oynadı. illa her maç 500 tane şut vurmalarına gerek yok. adamlar olgun oynuyor. boş-teneke ataklar yapmıyolar. "kuru sıkı" şutlar çekerek top israfı yapmıyolar. akıllı oynuyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Haziran 2023; 4:54:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İzlediğim en kötü finallerden biriydi Dünya Kupası finaliyle kıyaslayınca heyecan açısından dağlar kadar fark var.


    Genele bakıldığı zaman City hakketti tabi Interin final oynamasını hiç beklemiyordum kupayıda alabilirdi 2 pozisyonu vardı ama olmadı, Pep hocama balon dedik yıllarca adam 12 sene sonra farklı bi takımla CL kaldırabildi tebrik ediyoruz o kadar bütçe ve kadro derinliğine rağmen.


    Ballon Doru umarım Hallanda verirler 3 lemeyi yaptı bireysel olarak 2 farklı kulvarda gol kralı oldu bu başarı bana 2008 Ronaldoyu hatırlatıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Arjantin WC kazanırken Messi bireysel yeteneği ile maçlar kazandırdı. ama, Messi'nin kendi kazandırdığı maçlar yarı final ya da final değildi, daha önceki maçlardı.

    öte yanda City UCL kazanırken de Haaland için benzer bi tablo çizilebilir. son maçlarda Haaland isteneni veremedi.

    yine de Haaland üçleme yapan takımın kilit oyuncusu oldu. zaten iyi olan City'yi bi adım daha ileri seviyeye taşıdı varlığıyla. EPL rekorunu ilk senesinde kırdı. yaptığı iş Messi'den daha önde bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Haziran 2023; 11:5:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Haaland CİTY'i ileri taşımadı, geriye götürdü. Yarı final maçlarında ve final maçında toplam 8 net gol pozisyonuna girmiş hepsini kaçırmış. 8 pozisyon ve 0 gol.



    Messi Dünya kupasında son 3 maçta Hollanda ve Hırvatistan maçında asist yaptı. Maçları kazandırdı. Final maçında maç 2-2 iken golünü attı. Penaltıları da kaçırmadı. En kritik dakikada attı.



    Yani Messi son 3 maçta 4 gole katkı yaparken Haaland son 3 maçta 0 çekti. Sana göre ''0'' rakamı ''4''ten büyük mü?



    Çok basit 4>0



    Haaland gelmeden önce CİTY ligde 99 gol atmışken Haaland sonrası 94 gol atmışlar. Yedikleri gol sayısı da epey artmış. Ne olacak ? CİTY her sene CL'yi en çok hak eden kulüptü. Sadece şanssızlardı. Geçen sene de Real'i ezdiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 11 Haziran 2023; 11:26:15 >
  • Bu mactada gorduk ki, Haaland iyi kapanan takimlarin savunmasi arasinda yok oluyor. City'nin Madrid ve Inter maclarini izledim. Haalandin net kacirdigi n kadar gol var. Dunki teke tekte vurus stili super lig topculari gibi. O pozisyonda Cr7 olsaydi ve 10 kere tekrarlansaydi hepsinde gol atardi.

  • Sen kelin oyun stilini anlayamamışsın.

  • https://twitter.com/CalcioTurkey/status/1667837661271162880

    Lukaku futbolu bırak onurlu yaşa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.