Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi (Grup Aşaması) | Galatasaray - Borussia Dortmund | 22.10.2014 | 21.45 (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
8
Favori
25.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gidişat hiç iyi değil bu durumda gruptan çıkmak biraz zora düşer
  • Galatasaray bitmiş. Birkaç tane yabancı oyuncu dışında takımda oynayan yok. 4 az bile 6-7 yemediklerine sevinsinler.
  • üzüldük diyen arkadaşlar puan yada puanlar mı bekliyorlardı anlamıyorum ?

    ortada iyi oyun olur , pozisyon olur atamazsın veya şansız goller yersin derim ki tamam. şu oyunla gs 4 fark yediği için sevinmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

    Ya size Kuyt yerine sağlam bir kanat lazım. Kuyt'ın bir yeteneği yok ne yazık ki ama savaşıyor en azından. Bulsanız hem yetenekli hem savaşan birini.

    Defansınıza bir Egemen gibi adam lazım. O da sakat ama elbet bulunur öyle biri.

    Ya taraftar da Aziz de gidiyor Emenike'nin üstüne. Bulmuşlar Emenike gibi birini. Hala yuhluyorlar hala üstüne oynuyorlar. Ellerinde olsa gönderecekler ya. Sahiplenseler sevgi gösterseler, teknik direktörde adam akıllı biri olsa Emenike gol kralı bile olur.

    Diego, adamın yetenekleri Sniejderden az değil. Fazlası bile var kimilerine göre onu da bir adapte etseniz takıma.

    Şampiyon bile olursunuz ama bu hocayla bu kafayla zor.

    Hocam bizde yokluktan oynuyo eminimki kuyt şu an. Krasic sağlam çıksa kuyt şu an yoktu. Savaşsa ne olur hocam. Top kaybı ortalaması 8-9 arası her maç. Winger tipi adamdan savaşmayı niye bekliyeyimki hocam. Rakip beki takip etsin alan daraltsın yeter.

    Serdar taşçı egemen gibi bi defans iyi olur bize ama bakalım.
    Hocam emenike olayı kafa karıştırmaktan ötede bizim için mide bulandırıyo. Canlı olarak izlersen stadtan her oyuncunun emenikeye bişeyler anlatma derdinde olduğunu farkedersin. Futbol bilgisi 0 bi adam.

    Diego en az sneijder kadar iyi adam oturması zaman alıcak. Sneijderde ilk geldiğinde hazır değildi.5-6 ay sonra yardırmaya başladı.lig bakma şu an bjknın önde gittiğine yine ya biz ya gs olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amacımız Türk olmayan takımları yenmek ama bizim ruhsuzlar önümüzdeki lig maçına odaklandık diye açıklama yapıyor bari yenilgiden dolayı taraftardan özür dileyin !

    https://store.donanimhaber.com/c2/38/f5/c238f5558be4bb96449d1a631163f732.jpg




  • sizin acilen prandelli göndermeniz lazım 850 milyon borçla bir şey yapamazsıız yönetim istifayı vermesi lazın
  • Gerçekten 4 yediklerine şükretsin GS'li arkadaşlar.Madrid olsaydı 9-10 tane atardı büyük ihtimalle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ObamaBarack1453

    Yabancı sınırı olmasa Salih uçan romaya gitmezdi demişsiniz. İlk 11 oynardı demişsiniz.

    Hangi mantıkla bunu yazıyorsunuz anlamadım. Zira, yabancı sınırı var işte Salihin hiç gitmeyip 11 oynaması lazım, çünkü az yabancı çok Türk oynuyor. Yabancı sınırı kalkınca yabancı serbest olacak yani, nasıl kesinlikle Salih 11 oynuyor.

    Yazdıklarınızı düşünerek yazmanızı tavsiye ederim, yoksa yaşınızla ilgili tereddütlerim olacak.

    Hocam salih nasıl 11 oynar demişsin Örneğin fb'nin defansında 2 yabancı olurdu - 2 yabancı orta sahada kullanırdı 3 forvet yabancı zaten 4-2-1-3 lü sistemde salih rahatlıkla oynardı arkasındaki 2 tane sağlam orta saha olması halinde salih türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli oyuncu olabilirdi hakan çalhanoğlu gibi




  • şimdi gs-fb kavgasını bi kenara bırakıp Türk futbolunu konuşmak lazım.. böyle giderse dahada kötüye gideceğiz.. futboldan soğuttular
  • Gs liyim ama arkadaş tamam adamlar iyi yenilceğimizi biliyoruzda yani buda nedir milyon dolar alan adamlarsınız biras gayret defans ali babanın çiftliği gibi girenin çıkanın haddi yok gol yedikten sonra ana bu adam nerden çıktıda gol attı gibi bakıolar orta saha forvet 1.5-2 senedir yok saten en son real madrid maçında gördüm görüş o görüş
  • bvb teknik direktörünün açıklamasından sonra takımı 2 sene üst üste şampiyon yapan fatih terimin takımdan gönderilmesi aklıma geldi
  • galatasaray çiftlik olmuş.oyuncularla akıl almaz sözleşmeler yapıldı 3,5 yıldır.

    kulübün borcu almış başını gitmiş selçuk ve burak ile 5 yıllık yeni sözleşme yapılıyor.inanılmaz rakamlarla.bu işlerde rant olduğunu düşünüyorum.

    tarık için es es giden 4,5 milyon avronun akıbeti soru işareti.zamanında tabata nın beşiktaşa transferi konusunda da 8 milyon avronun akıbetinin ne olduğu bilinmiyor.fikret orman söylemişti.

    özellikle büyük rakamlar ödeniyor ki paylaşılan rant daha büyük olsun.4,5 milyon avro nun tamamının es es gittiğini zannetmiyorum.paylaşmışlardır büyük ihtimal.

    kağıt üzerinde para es es gidiyor ama gittikten sonra ne oluyor takip edilmiyor.

    son 2 yılda giden gelenlerin haddi hesabı yok galatasarayda.galatasarayın maddi olarakiçini boşalttığını söylüyorlar aysalın.

    türkiyede genelde sistem şöyle işler.giderler için kredi çekilir.gelirler cebellezi yapılır.borçlar böylece her yıl yükselir.kredi borcu ödenir sadece.

    anadoluda oyunculara bile para tam olarak verilmez.bonservissiz oyuncu alırlar.sezon sonu gelince alacağına karşılık bonservisini eline verirler oyuncunun.oyuncuya verecekleri paraları bile cebellezi yapıyorlar.denetim yok çünkü.inanılmaz para girişi var kulüplerde.naklen yayınlardan geliyor büyük çoğu.

    çözüm basit ama yapmıyorlar.ekonomik denetim ve kulübü borçlandırıp sonra ceketini alıp gidemeyecek olan yöneticiler.kulübü borçlandıran başkanın bu borcu kendisi ödemesi.denetim şart.çünkü kulüplere büyük paralar geliyor.bu paraları yöneticiler ne yapıyor kimse sormuyor.




  • Takımın gidişatı çok kötü.
  • Prandelli'yi suçlayamam. Oyuncular leş. Yenileceğimizi biliyordum. Ama Mancini olsaydı galibiyetten emin olurdum. GS'yi Real Madrid ve Juventus'un grubundan çıkardı. Yeter fazlasıyla. Gönderilmemesi gerekti.

    Burak israfı yerine çok kaçırıp yine de atan değil, büyük maçlarda az gelen pozisyonları yazan bir hucüm oyuncusuna ihtiyacımız var.

    Tarık ŞL'de oynayacak hatta GS'de yedek olacak oyuncu değil.

    Selçuk gitmeli. Tüm büyük takımlar sürekli düşüşte olan oyuncularını satarlar.

    Semih'e birisi yaptığı saçma hataların istinasız %100 kalemizde tehlike yarattığını anlatmalı.

    Her şeyin nedeni yabancı oyuncu kısıtlaması. Başka açıklaması yok. Türkiye'den futbolcu 5 senede bir çıkıyor. O da 1 adet.
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Tm adam Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi oyunculardan biri olabilir, olucakta zaten. Fakat sen diyorsunki yabancı sınırı var diye Salih romaya gitti. Bu nasıl mantık, adam Türk asıl onun gitmemesi gerek, oynaması gelişmesi için bir şans.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ObamaBarack1453

    Tm adam Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi oyunculardan biri olabilir, olucakta zaten. Fakat sen diyorsunki yabancı sınırı var diye Salih romaya gitti. Bu nasıl mantık, adam Türk asıl onun gitmemesi gerek, oynaması gelişmesi için bir şans.

    Bjk'den Gs'den Ts'den büyük Türk topçu çıkar Fb'den çıkmaz başınızdaki başkan olduğu sürece bilmiyorumda arda turan fb de olsaydı şuan malatyasporda falan oynardı gs de kilo fazlası olmasına rağmen ilk 11 çıkıyordu ama fb'de çıkamazdı yönetimsel bir şey bu dediğin yabancı sınırı isterse 3-4 olsun salih oynayamazdı selçuk şahin oynar salih oynayamaz adam 1 hata yapıyor haftaya yedek bu mu büyük topçu yapmak roma'da napıyor salih ? 18'e giremiyor.Valla şu yabancı sınırı olmasaydı ve ya 7 yabancı ligte oynasaydı yedekler sınırsız olsaydı eminim arsenal-dortmund maçlarını Gs kaybetmezdi.Yabancı sınırından dolayı aldığımız adamlara bak pandev - dzemaili yedek olsun diye alınmış adamlar.Tarafsız yorum yapmanı istiyorum şuanki kadronuzla avrupaya gitseniz Arsenal ile dortmund'a kafa tutabilirmisiniz ? kale çöp defans çöp orta saha çöp bir tek forvetler iyi onlarda gol atamıyor Türk milli takımı üst düzey olacağına Türk takımları üst düzey olsun benim görüşüm 4 senede bir katıldığın kupalarda çeyrek final oynasan nolacak oynamasan nolacak.4 senede türk takımları şampiyonlar liginde ve avrupa liginde çeyrek ve yarı finaller oynadığımızda zaten milli takım başarısını her türlü geçeriz ülke puanı olarakta en az 5-6 basamak ilerleriz belçikayı bile geçebiliriz.




  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben beşiktaşlıyım ağzını boşuna yormuşsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç cevap yazıyorum ama olsun.

    Dortmund, Kagawa gibi saçma futbolcuların yerine biraz daha kaliteli ayaklara sahip olsa, Lewandowski gibi adamları kadrosunda tutabilmiş olsa GS'nin kaderi de Roma'ya benzeyebilirdi. Cidden üzücü bir durum. Dortmund'un 6 gole ihtiyacı olsa atabilirdi. Bu ve benzeri skorların Dortmund (D), Arsenal ve onlar kadar olmasa da Anderlecht (D) maçlarında da yaşanması olası görünüyor.
  • Yalnız Selçuk sezonun en iyi topunu oynuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bırak ya bu adamlar sırf bal anasını 40 dakika ortada oyunları yok bir uzun topa bala gol böle maç olmaz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.