Şimdi Ara

Şaka maka hepimiz öleceğiz farkında mısınız ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben ölmeyeceğim. Ölümsüzlük diye birşey var inanmazsanız araştırın... İlerde yeni bedenimle tekrar DH forumlarda olacağım.. 100-200 yıl sonra.


    ABD`de faaliyet gösteren `Alcor` adlı bir tıbbi araştırmalar vakfı, tedavisi imkansız hastalıklardan ölen varlıklı müşterilerini dondurup saklıyor. Amaç, gelecekte bu hastalıkların devası bulunduğunda onları yeniden canlandırmak!

    Alcor, dondurma ve saklama işlemi için müşterilerinden toplam 140 bin dolar ücret talep ediyor. Ancak vakıf dar gelirliler için bir başka `ekonomik` seçenek daha geliştirmiş. Bu -akıllara zarar- seçenekte komple beden değil, ölmüş müşterinin yalnızca `başı` saklanıyor! Alcor yetkililerine göre asıl önemli olan beynin korunması. Alcor sözcüsü Brian Scott`Nasıl olsa, gelecekte gen mühendisliği sayesinde müşterilerimizin beyinlerini aktarabileceğimiz yepyeni bedenlerin üretimi mümkün olacak` diyor. Bir kişinin Alcor`un ceset koruma programına alınabilmesi için sağlıklıyken şirket yetkilileriyle bir anlaşma yapmış olması gerekiyor. Anlaşmalı müşterinin ölümünü haber alan Alcor teknisyenleri derhal harekete geçiyorlar. Beyin, klinik ölümden sonra oksijenle bir süre daha beslenirken, bu sırada bedene de çürümeye karşı koruyucu ilaçlar veriliyor. Arizona çölünün ortasındaki Alcor merkezine getirilen cenaze, burada önce silikon banyosuna, ardından da yaklaşık 36 saat boyunca dondurulmuş karbondioksite maruz bırakılıyor. En sonunda ise içleri sıvı nitrojen dolu, paslanmaz çelikten yapılmış tabut benzeri tankların içine konularak işlem tamamlanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 13 Şubat 2010; 23:53:00 >




  • aydan arsa satın almak gibi bir olay bu anlattığın :) ben başka birşey sorayım sizlere. ALLAH'ın size 400-500 sene ömür vermesini istermiydiniz. sadece size. şahsen ben istemezdim. düşünsenize kaç tane sevdiklerinizin kaç tane çocuklarınızın torunlarınızın acısını yaşayacaksınız. uygun bir yaşta ölmek en iyisi aslında biz insanlar için. ortalamadan çok fazla uzun ömür iyi bir şey değil gibi düşünüyorum.
  • biz biznıstık bizdemi öldük
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    aydan arsa satın almak gibi bir olay bu anlattığın :) ben başka birşey sorayım sizlere. ALLAH'ın size 400-500 sene ömür vermesini istermiydiniz. sadece size. şahsen ben istemezdim. düşünsenize kaç tane sevdiklerinizin kaç tane çocuklarınızın torunlarınızın acısını yaşayacaksınız. uygun bir yaşta ölmek en iyisi aslında biz insanlar için. ortalamadan çok fazla uzun ömür iyi bir şey değil gibi düşünüyorum.

    yav boşversene!
    koşturmaca, bu karmaşa birgün son bulacak yaaaaa daha ne olsun.... ölümden korkmak bir yana ben yaşamdan korkanlardanım, yaşamak çok daha zor be...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.