Şimdi Ara

Sahtekar turknet Aboneliğimi Kapatmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ilk once belırtmek ısterımkı bu konuyu sureklı guncel tutucam onlar ne kadar benım hızmetımı kapatmazlarsa bende butun sosyal mecralarda turknet ın ne kadar sahtekar bir firma oldugunu vurgulucam..

    12.11.2019 da ıptal dılekcımı yazıp fax cektım aradan 2 gun gectıkden sonra benı arayıp nıye ıptal ettıgımı sprdular bende basla bı servıs saglıcıgısına gectımı belırttım ıptal etmek ıstedıgımi söledim iptal dılekcemın 48 saat ıcınde işleme konulacagını soledi.
    Tarih: 12.12.2019 da neden hala ınternetımın kapatılmadıgını sordugumda bana bıze ulaşan bı fax yok yanıtı geldi..
    13.12.2019 da sabah 8.55 de tekrardan fax yolladım.
    13.12.2019 da oglen saat 14.40 da tekrar fax yolladım
    Bana gene 48 ıcınde ısleme konulacak diyen elif hanım kac 48 saat gectı hala bısey yok.. onu gecıyorum cozume kavusmadan destek kaydını sonlandırıyolar.

    Yenı gelecek arkadaslar bulaşmayın turknete aynı dıgıturk gıbı olmus cıkamıyorsunuz...
    Destek kaydından bır kac foto.. Sahtekar turknet Aboneliğimi Kapatmıyor.. Sahtekar turknet Aboneliğimi Kapatmıyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Fax gönderildikten 24 saat içerisinde bir mesaj geliyor 7 gün içerisinde sizi aradığınızda bulamadığınız sorun sorduğunuzda ukala cevap veren bir müşteri temsilcileri arıyor yapmayın etmeyin diye şirinlik yapmış oluyor kendilerini iyi bir firma gibi övüyorlar iptal etmemek için elinden geleni yapıyor ama kanunen 7 gün süresi içerisinde iptal etmek zorunda yoksa kendileri kaybeder mecburi iptal edecekler arayan kişi iptal etmeyin gibi lafı uzatmadan hattımı iptal edin diye cevap vermeniz yeterlidir.Keşke başka servis sağlayıcısı vasıtasıyla geçseydiniz hiç uğraşmazdınız ben şuan muhattap bile olmuyorum türknetle gerek yok yeni servis sağlayıcısı o işleri hallediyor.
    Konu üzerinden türknetdestek sayfasını etiketleyin bence belki ilgilenirler sizle.Bende kimsenin abone olmasını istemiyorum kanser olmaktansa kullanmayın.
  • muratkalli kullanıcısına yanıt
    Hocam btk ya sikayet et daha sonra fax iletildi raporunu mutlaka al elbet iptal edecekler daha sonra en yakin kaymakamliga gidip tuketici hakem heyetine faxdan sonra extra cikan fatiralarin iadesi icin basvur 3 ay bekledikten sonra evine tebligat ile karar cikacak ve lehine olacak. Tebligat onlara da gidecek tabiki 15gun icinde parani yatiracaklar

    Ha yatirmadilarmi ozaman bomba :) en yakin adliyeye gidip hemen icrayi baslat faizi birlikde 10gun icinde s...ke s....ke hesabina aktariliyor

    Sonuc : hesapta parani gorunce sunu diyorsun ; “ahahaha o..... pu c..... lari iste boyle adam olursunuz”

    NOT : BİRE BİR TECRUBE EDİNMİSTİR OPULEN FİRMA VODAFONE SAYGİLAR ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyeleriniz ıcın tesekkurler arkadaslar. Hepsini yapmaya calıcagım fax ın gecmıse yonuk ıletıldı raporunu bulabılırsem süper olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, PM üzerinden GSM numaranızı talep ettim. Paylaşmanız durumunda detaylı olarak inceleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.