Şimdi Ara

Saglikli Boy Uzama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar annem 145 cm, babam 170 cm boyunda ve ben de 162 cm boyundayim.Ayakkabi numaram 38. Yasim ise 16.Boyum kisa oldugu icin kucuklugumden beri basketbol oynarim.Bu sene de karate ve yuzmeye basladim. Bol protein almaya calisiyorum.Sizce boyle devam edersem uzama sansim olur mu? Ayrica sizin tavsiyeleriniz nedir?Bu arada dik yururum.(Kucuklukten aliskanlik). İnternette omurgadaki bbozukluklarin giderilerek boy izatilir diyordu.Bu bende ise yarar mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikemal34 -- 26 Temmuz 2014; 15:18:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yastıksız yatabilirsin, gerçekten işe yarıyor. Şimdi gündüz dışarıda gezerken, dik durmaya özen gösteriyorsun değil mi? Peki yatarken neden eğik duruyorsun? Altına yastık koyduğunda bildiğin kambur oluyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak12133

    Yastıksız yatabilirsin, gerçekten işe yarıyor. Şimdi gündüz dışarıda gezerken, dik durmaya özen gösteriyorsun değil mi? Peki yatarken neden eğik duruyorsun? Altına yastık koyduğunda bildiğin kambur oluyorsun.

    Yorumub icin tesekkur ederi.,Bundan sonra dikkat edecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün düzenli olarak ayak parmaklarının ucunda zıpla. Ya da alternatif olarak ip atlayabilirsin. Faydası olduğunu duymuştum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingKaya95

    Hergün düzenli olarak ayak parmaklarının ucunda zıpla. Ya da alternatif olarak ip atlayabilirsin. Faydası olduğunu duymuştum.

    Hergun ziplamayi yapiyorum ama bir turlu ip atlamayi beceremedim.Yaparsam vok yavas oluyor.Normal yapayim derken hep ipe takiliyorum. :) Sorumla ilgilenip yorumda bulundugunuz icin tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İp biraz daha uzun olursa daha rahat atlayabilirsiniz. Ayrıca ip atlarken fazla zıplamayın. Hafifçe zıplayarak yaparsanız, çok rahat hızlanabilirsiniz. Yani parmaklarınızı 2-3 cm kaldırarak zıplarsanız daha seri atlarsınız. Bu arada ben teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingKaya95 -- 28 Temmuz 2014; 15:17:06 >
  • İnternette boy uzatma egzersizleri var 3 4 cm uzatıyomus onlarıda dene denemekten zarar gelmez
  • Kanka aradan 7 sene geçmiş ne kadar uzadın?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.