Şimdi Ara

Sağlıkçının Maaşı..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
19.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hemsirelik kadin meslegi degildir erkekler de hemsire olabiliyor bay/bayan zeki
  • Hemşirelik şu dönemlerde zor meslek ama ataması çok kolay kpss'den 2 soru yapınca atanma şansın var. Arkadaşım 60 küsürden atanmıştı. Aynı sene ben keyfine girdim 83 yaptım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt

    hocam bende tıp 3. sınıf öğrencisiyim o umudumu bir muhtar bozuntusunun küçük bir ilçede gözümün önünde doktara silah göstermesiyle kaybedeli çok oluyor. USMLE hazırlanıyorum, yoksa heves felan kalmadı. Biliyorsunuz motivasyon olmadan bu süreç ilerlemiyor yoksa.

  • lisans hemsireyim arkadaslar... eylulde atandım fırat unv has. 657nin 4b kadrosunda calışıyorum. daha vergi dilimine bile girmedim tam 100 lira kesildi sadece.

  • louse dream L kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Kadinlar geliyor mu bu foruma alla alla ilginc...


    Bende saglikcilik iyi askeriyede goruyorum ne tatbikata geliyor ne madara oluyorlar. Bide doktorlar siyah pelerin giyiyordu harry potter daki gibi. Tegmen arkadas vardi piyade birakti sozlesmeli saglikci oldu. Pisman olmamis daha mutluyum kizlar falanda var diyor mobbing yokmus.

    erkegim ben. mobingin allahı dönuyor bu meslekte hele uni hastanesinde isen

  • 4.000 TL bile değil, bu paraya çok diyenler var. Allah aşkına üni okuduysanız ve bu paraya çok diyorsanız cidden yazık.


    Gelelim sağlıkçıların hakkına, yapılan işe göre düşük, 1 insanın canı 2 insanın parasıdır. Bu iki şeyle uğraşanlar sürekli stres altındadır. Çabuk yıpranırlar, çokça baskıya maruz kalırlar. Haliyle yıpranmaları da hızlı olur. Bununda karşılığı aldıkları maaşın yüksek olması olur. İşin için pandemiyi katarsak olayın boyutu daha da değişir.

  • louse dream L kullanıcısına yanıt

    louseciğim ben yarbayın teğmene senin teğmen yapanın 7 ceddini siteyim... senin gibi adamın bilmem geçmişini sayıp sövüp lafı çarptığını gördüm. Dışarıda olsaydı diyor teğmen arkadaş onun ağzına sıçmıştım, hastanede böyle diyebilir mi ? Milletin içinde astın,üstün yanında bir desin bakayım.

  • Bizim burada bir hastane var özellikle de bayan sağlık çalışanlarında acayip şekilde ego ve abuk subuk hareketler var. Ellerinde telefon sürekli oturuyorlar. Dakika başı resim çekip iğrenç iğrenç gülüyorlar. Çocuğu aşı işin götürdüm ( covid aşısı değil ) sıra falan bekliyoruz bu kızları görünce acayip üzüldüm. Bir de konu açıp böyle acındırıyorlar kendilerini ayrıca çok zor ise bu kadar laf yapacaksanız istifa edebilirsiniz illa bu işi yapın diye kimse zorla dayatmıyor.

  • kocamanman K kullanıcısına yanıt

    USMLE dershanesine gidiyor musunuz? Bi de maddi yönünü ne yapmayı planlıyorsunuz internette şöyle yazıyor:


    • The examination fees for USMLE Step 1 and Step 2 Clinical Knowledge (CK) will be $965 for each exam registration.
    • The examination fee for Step 2 Clinical Skills (CS) will be $1,600 for each exam registration.


    Sınav ücretleri toplamda 3.600 dolar ediyor, tabi 2 sınav ABD'de oluyor oraya gidip dönüş biletleri orada konaklama falan da var

  • Fakirlik milletin ruhuna nasıl işlemişse, bu paraya iyi para falan diyen var. İnanılmaz.

  • Meslek grupları sırayla ağlama konusu açıyorlar. Yav arakdaş şunu anlamadınız , genel olarak ülkede özel-kamu maaşlar düşük. Bireysel ağlamaların manası yok. Önce işe sendikalardan başlayın.

  • Bazı insanlar var ki oturup, kimin üç kuruşuna göz diksem diye düşünüyor. Başka da bir iş yaptıkları yok. Bu tiplere her şey müstehaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    louseciğim ben yarbayın teğmene senin teğmen yapanın 7 ceddini siteyim... senin gibi adamın bilmem geçmişini sayıp sövüp lafı çarptığını gördüm. Dışarıda olsaydı diyor teğmen arkadaş onun ağzına sıçmıştım, hastanede böyle diyebilir mi ? Milletin içinde astın,üstün yanında bir desin bakayım.

    2 ay önce buna benzer olay yasandı. Kliniğin hocası aynı kliniğin hemşiresine buna benzer kufur ve hakaret etti. Hoca olayda haksızdı hem de küfür eden taraftı.klinikten arkadaşı sürdüler. Hocaya hiç bir yaptırım uygulanmadı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38

    Bizim burada bir hastane var özellikle de bayan sağlık çalışanlarında acayip şekilde ego ve abuk subuk hareketler var. Ellerinde telefon sürekli oturuyorlar. Dakika başı resim çekip iğrenç iğrenç gülüyorlar. Çocuğu aşı işin götürdüm ( covid aşısı değil ) sıra falan bekliyoruz bu kızları görünce acayip üzüldüm. Bir de konu açıp böyle acındırıyorlar kendilerini ayrıca çok zor ise bu kadar laf yapacaksanız istifa edebilirsiniz illa bu işi yapın diye kimse zorla dayatmıyor.

    İstifa etmek yasak.

  • Bu forumdaki insanların her başlık altında istisnasız tartışabilmelerine şaşırıyorum. Bir de sürekli bir haklı çıkma sevdası:)


    Bu alınan maaş özel sektör teknikerleri ile neredeyse aynı. Yani 2 yıllık mezunu biri özel sektörde kurumsal bir firmada bu maaşı alıyor. Harcanan emek açısından bilemedim tabi. Bana çok düşük gibi gelmedi eğer lise mezunu ise.

  • louse dream L kullanıcısına yanıt

    Gene iyi iste gider hakkini ararsin sivil mahkemeler de fakat iceride arayamazsin disariya kapali. Silsile yontemi var 926 ya tabiisin, adam seni surgun eder istese kafayi taksa ust ustu kollar egitimde milletin icinde cocugun tekini domaltip uzerine mg3 koyacak sozde onu catalayak yapani gordum cocugun surat kipkirmizi olmustu Sağlıkçının Maaşı..! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlıkçı, eğitimci, işçi, sanayici kim kimi beğeniyor ki? Bir yerden ufak bir deneyimi olan herkes o deneyimi göze alarak akıl almaz yorumlar yapıyor. Aslında iyi de oluyor. İnsanları tanımış oluyorsun. Okumuşu, okumamışı insanların ne halde olduğunu görüyorsun.
  • Bu da üniversite sınavında ilk 20 bine girmiş, KPSS'den 93 e yakın puan almış ve Mart ayından beri pandemi yoğun bakımında görevli fizyoterapist eşimin bu ay yatan maaşı...

    Sağlıkçının Maaşı..!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalıArapFaiktenAlıyoduk -- 18 Aralık 2020; 23:52:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.