Şimdi Ara

Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı açıldı. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
1
Favori
9.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Heykel olmazsa olmaz. Mesela fışkiye ilk çağlarda gelişmişlik simgesi, 2020chpsi içinde heykel bir çağ atlama unsuru. 2023 de başkan olurlarsa hedef uzaya HEYKEL dikmek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsinan

    Öncelikle 1927 nüfus sayımı tabii ki Osmanlının son halini yansıtır. 4 yılda herhalde herkese okuma yazma öğretebilecek halleri yok kuvvacıların.

    Bu nüfus sayımını bilmemen de çok tuhaf. Araştır öğren. Mesela Aksaray için buyur okuma yazma yüzde 10 bile değil

    https://dergipark.org.tr/en/download/article-file/545380


    Ben islama saldırmıyorum. Tek başına hakimlik yapmak isteyecek kadınların haklarını koruyorum, Pipisiz kölelerin, hediye edilen, alınıp satılan, kiralanan, miras bırakılan insanların, köle doğan bebeklerin haklarını korumaya çalışıyorum onurumla vicdanımla.


    Sana bir soru sormuştum. Tek şeyhülislam ya da halifenin Osmanlı’da pipisiz köle edinmenin dine aykırı olduğunu söyledi mi?

    Cumhuriyet kanunları söylüyor ama insanlığa aykırı olduğunu mesela. İşte o nedenle işine gelmeyince bananelemeye başlıyorsun.


    Ben cumhuriyetimi savunurum. Aziz Sancar’ın dediği gibi “fakir Anadolu çocuğuna nobel aldırandır Atatürkün cumhuriyeti.”

    Eklersek

    Kadınların tek başlarına şahitlik ve hakimlik haklarını teslim edendir.


    Banka hortumlayanların çoğu kendine milliyetçi mukaddesatçı diyen kişiler. Ortanın solunda banka sahibi mi var. Ali Balkaner’in evini görseydin. Öyle bir Osmanlı özentisi altın varak komasına girersin. Osmanlıcılar, Kendine Kemalist diyen vesayetçi statükocular, beceriksiz sol ve cemaatler ve cemaat pekeşçileri el birliğiyle her şeyi mahvetti.

    Savaştan cıkmış, yüzbinlerce şehidi olan normal askeri geçtim, lise öğrencilerinin dahi cepheye sürüldüğü bir savaş sonrası yapılan nüfüs sayımını bana kanıt diye gösteriyorsun. Ben sana dünyadaki okuma-yazma oy oranlarını attım. Osmanlıdan eksik veya fazla değil bütün dünya devletleri benzer okuma yazma oy oranlarına sahip. Madem Mükemmel cumhuriyetin çok iyi Türkiyenin okuma yazma oranı nasıl 1970 li yıllarda hala %60 larda olabiliyor ? neyi kanıtlamaya çalışıyorsun hala anlamaya çalışıyorum.. Osmanlı çok kötüydü, cumhuriyet geldi medeni olduk mu demek istiyorsun ?


    Bahsettiğin konu ile alakalı bir bilgim yok, pipisiz köle vs. bu tarz bilgiler pek ilgimi çekmiyor. İslami açıdan ne yorum yapılmış onu da bilmiyorum. Konu ile alakalı varsa kaynağın ortaya koy herkes öğrensin. İslamın temel şartları 1400 yıldır ayndır. Kişiye,devlete göre değişmez. Uygulamalarda farklılık vardır sadece, bunlara da mezhep denir. Aziz Sancar bunu belki samimiyetiyle söylüyordu. Senin savunduğun zihniyetin ağa babaları Anadolu insanı için neler demiş şöyle bir geriye git bakalım. Kıyafeti düzgün değil diye, Ankara'dan içeriye sokulmayan Aşık Veyseli küçük bir örnek vereyim.. Anadolu insanına yapılan hakaretleri '' Öküz Anadolulu vs. '' bahsetmeyim hiç. Senin bahsettiğin cumhuriyet lafta halkçı, özde sömürücü. Kendini hiç bir vasfı olmadığı halde elit görüp, diğerlerini aşağılayan bir zihniyeti bu kadar övmene gerek yok. Düne kadar imf yi ağzından düşürmeyenler. Imf borcu kapanınca sus pus oldular. Düne kadar imf ye demediğini bırakmayanlar, bugün otel otalarında, gizli kapılar arkasında hiç bir yetkisi olmamasına rağmen görüşmeler yapıyor ? Bu görüşmelerde cumhuriyeti savunmanın bir parçası mı ? Atatürk kelimesinden rahatsız oluyorum diyen Canan Kaftancıoğlunu hala o koltukta tutan bir iradenin bu ülkeye bi faydası olacağına inandıramazsın. '' Atatürk ün askeri değil generali olsanız ne yazar, it sürüleri '' diyen bir kişiye güzellemeler yapan zihniyeti bana aklayamazsın. Ben eğitimimin bir kısmını Almanya'da okudum, dünyanın her yerinden arkadaşlarım oldu. Dünya bakış açısını, Türkiyenin konumunu, ne yaptığını ve ne yapabileceğini çok farklı kişilerle konuştum, fikirlerini öğrendim. Düne kadar Türkiyenin varlığından bir haber olan, olsa ne olmasa ne kafasındaki Avrupanın, bugün Erdoğan sayesinde nasıl kudurduğunu bildiğim için. Bana süslü laflarla bezenmiş savunmaların bir anlam ifade etmiyor. Şunuda söyleyim ateist olan yabancı arkadaşlarımda vardı. 1 kere bana karşı herhangi bir islamafobik yaklaştıklarını veya dolaylıda olsa İslama hakaret ettiklerine şahit olmadım. Bu olay sadece bizim kendini modern sanan sürekli özgürlük lafı edip kimseye saygı göstemeyen yobaz zihniyetli tatlı su solcularına özgü sanırım. Ben ülkemi seviyorum; Bu ülkeye taş üstüne taş koymuş kim varsa Elleri dert görmesin. Kim de bu ülkeyi sömürme peşindeyse onlarında eli dertten kurtulmasın.





  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    Yazdıkların ya direkt yalan, ya yanlış ya çarpıtılmış.


    Aynaya nasıl bakıyorsunuz siz ya.

    Özellikle imf borcu kısmı tam rezillik. Şu anda yüzde 7 ile dolar üzerinden borçlanan 190 milyar dolar kısa vadeli borcu olan bir ülkesin.

    10 milyar imf borcun ödenmişmiş gel madalyanı takayım.


    CHP'nin imf ile toplantısı gizli falan değil, bildiğin randevu ile gidilmiş öncesinde basına poz verilmiş toplantı.


    2 senede bir gözden geçirme toplantısı yapılıyor. Ana muhalefet, iş örgütleri falan katılıyor.


    Osmanlı'da okuma yazma oranı erkeklerde 10 kadınlarda yüzde 2 civarında. Basbayağı berbat sayılar.

    Avrupa kuduruyor kısmına kahkaha attım özellikle. Ambargo koymasınlar diye yalvarmaya gittik daha yeni.Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı açıldı. 


    Ha bak kaftancıoğlu konusunda kısmen haklısın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Kasım 2020; 19:57:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

    Hadi yapıldı diyelim sakıncası ne herkes demiyor mu bu darbe anayasası değişmeli zaten bu tüm partilerinin yeni bir anayasa için çalışılmalı diye söylemleri var zaten taslak diyor kamuoyuna sunulacak deniliniliyor yani milletin de görüşü alınacak bu yeni anayasa için ne diyorsunuz denilecek birde muhalefetin anayasayi değiştirme gücü mü var tüm partiler bir araya gelir ortak bir uzlaşı aranir herkes destek verdiği zaman meslise gelir oynanir burda zaten tepki HDP nin ne işi var deniliyor yalnız bilmiyorlar aklını kiraya vermişler HDP mecliste tıpkı diğer partiler gibi Regal ve aynı haklara sahip parti çaktin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihstorm kullanıcısına yanıt

    Kimsenin aklını kiraya verdiği yok ancak anlamanız gereken HDP ile hangi konularda uzlaşıp ne ortaya çıkaracaksınız?

    Sizin gibi düşünecek olursak HDP niye bu ülkede görünmez parti rolünde?

    Millet İttifakının bir parçası değil mi? Neden sahiplenilmiyor? Hdp ile yanyana görünmek bile istenilmemesini nedenleri sizce ?

    Hdp oylarına herkesin muhtaç olduğu bir ortamda tabi durdugun yere göre savunabilirsiniz hdp yi !

    Hdp ile başarılar dilerim sadece kabullendiyseniz ...Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı açıldı. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAUANKA

    Kimsenin aklını kiraya verdiği yok ancak anlamanız gereken HDP ile hangi konularda uzlaşıp ne ortaya çıkaracaksınız?

    Sizin gibi düşünecek olursak HDP niye bu ülkede görünmez parti rolünde?

    Millet İttifakının bir parçası değil mi? Neden sahiplenilmiyor? Hdp ile yanyana görünmek bile istenilmemesini nedenleri sizce ?

    Hdp oylarına herkesin muhtaç olduğu bir ortamda tabi durdugun yere göre savunabilirsiniz hdp yi !

    Hdp ile başarılar dilerim sadece kabullendiyseniz ... 

    Hdp ile 1993 yılında bile anayasa görüşmelerinde o zamanki tüm partilerle birlikte toplanılmış. 2020 yılında ne değişti ki? O zamanlar adı dep partisiydi.

    Ülkedeki 25 milyon nüfusun yarısının oyunu alan bir partiyi nasıl dışlayacaksın? Adamlar komple hdpye oy verse neredeyse ana muhalefet olacaklar.

    %52 oyla yapılan anayasa nasıl sıkıntı çıkarıyorsa bunları dışlayarak birşey elde edemezsiniz.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: POLECAT

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Neyin gizli görüşmesi otelde kamaralar karşında herkesin girip çıktığı ve hazine Bakanlığı'nın daveti ile görüşme olmuş. Ve bu IMF nin rutin görüşmeleri dünyanin her ülkesinde yapıyor bir daha bu sayfada iftira algı yap o yalan 👅dilini yakana gravat yaparım senin haberin olsun 👊

    👇👇

    Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı açıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    Ne güldüm.

    Birader hiçbir şey bilmiyor ve biliyorum sanıyorsun çook acayip.


    ABD'nin parası rezerv para, artı borcun miktarı değil üretim kapasiten önemlidir. Ve alacakları da var.

    Adam ABD'nin çoknborcu var demişSağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı açıldı.  he var.


    Otel odasında değil otellerin toplantı salonu vardır. İmf kendi programında zaten görüşeceği kişileri belirtir. Adamlar poz vermişler kamera karşısında. Kendi Twitter hesaplarında yayınlamışlar. Ne gizlisi ne içiyorsunuz siz ya.


    Her toplantıda muhalefet ve sivil toplum kuruluşları ile görüşülüyor zaten.


    Gazeteler imf'nin standart toplantısı ile neden ilgilensin. Bir tanesi fotoğraf çekmiş o kadar.

    Osmanlı'da okuma yazma oranları için teyit.com'a bakabilirsin.


    Son mesajım durumun trajikomik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Kasım 2020; 22:40:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    Evet Osmanlı özellikle son dönemlerinde çok açıdan gayet geri kalmıştı ve kötüydü.

    Kaybetmediği savaş kalmamıştı. Arnavutlara, Yunanlılara, Bulgarlara, Ruslara, İtalyanlara, İngilizlere, Araplara yenildi.

    Karabağ'a bile yenildi. Moratoryum ilan etti. Yahudi bankerlere vergi gelirlerini teslim etti.


    Kölelik uzun yıllar sürdü. Köle pazarları oldukça geç kalktı. Diğer müslüman ülkeler gibi. Örnekse yeniçeri ocağı zaten islam şeriatındaki kölelik hükümleri temel alınarak oluşturulmuştu. Ayrıca tek şeyhülislam kölelerin dine aykırı olduğunu söyleyemedi çünkü bizzat saray hadım köle talep ediyordu harem için mesela.


    Bir kadın kadı olmak istese olamazdı.


    E Atatürk bir şeyler denedi. Olduğu kadar oldu. Ülke aynı ülke. Biraz değişti. Kadınlar tepeden inme haklara kavuştu.


    Bu arada sen ourworldindata kaynağına bakarsan (senin koyduğun kaynak) Hollanda veya İsveç'te inanılmaz yüksek okuma yazma oranları görürsün.

    Fransa ve İngiltere de çok yüksek. Japonya da yüksek. İsviçre yüzde 100'e yakın. Yani gelişmiş ülkelerin çok gerisindeydi Osmanlı halkı.


    Son soru: Sen cumhuriyet tarihinde bu kadar uzun süren bu kadar ağır bir genç işsizliği gördün mü?


    Bunlar benim vicdanımın sesi ile savunduğum fikirler. Kırdıysam kusura bakma fakat fikirlerim böyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 22 Kasım 2020; 22:53:15 >




  • akp seçimi kaybettiğinde, en çok bu trollerinden kurtulmamıza sevineceğim . resmen ülkemizin zeka seviyesinin düşürüyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    AÇIKÇA YAZDIM KABULLENDİYSENİZ NE ALAAASağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı açıldı. 

    Hdp hem yokmuş hem varmış mışşş gibi yapmaya gerek yok

    Hdp nin Pkk ilişkisi ortada bunu heralde kabul edersiniz. neredeyse ana muhalefet olacak evet haklısınız bende aynı düşüncülere sahibim

    Dışlandığı konusunda da ittifak yaptığı chp iyi parti saadet (birilerine göre ise dışarıdan destekledi) bu partilere sözlerinizi söyleseniz keşke...Hdp "Artık dışlamayın bizi; bizi biz olarak kabul ederek adını koyalım bu ittifakın" sözlerini dese sizce ne olur?

    Hdp yi kimse istemiyor OYLARINA DA herkes talip Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı açıldı. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    Ne güldüm.

    Birader hiçbir şey bilmiyor ve biliyorum sanıyorsun çook acayip.


    ABD'nin parası rezerv para, artı borcun miktarı değil üretim kapasiten önemlidir. Ve alacakları da var.

    Adam ABD'nin çoknborcu var demiş  he var.


    Otel odasında değil otellerin toplantı salonu vardır. İmf kendi programında zaten görüşeceği kişileri belirtir. Adamlar poz vermişler kamera karşısında. Kendi Twitter hesaplarında yayınlamışlar. Ne gizlisi ne içiyorsunuz siz ya.


    Her toplantıda muhalefet ve sivil toplum kuruluşları ile görüşülüyor zaten.


    Gazeteler imf'nin standart toplantısı ile neden ilgilensin. Bir tanesi fotoğraf çekmiş o kadar.

    Osmanlı'da okuma yazma oranları için teyit.com'a bakabilirsin.


    Son mesajım durumun trajikomik.

    Böyle fanatik olup, saçmalamak ve hakaret etmek dışında bir şey yapamayanlar komik oluyor işte. Hayal dünyasında yaşayıp, kendisinden bu kadar habersiz nasıl yaşayabiliyorlar, ilginç.Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı açıldı. 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    Ne güldüm.

    Birader hiçbir şey bilmiyor ve biliyorum sanıyorsun çook acayip.


    ABD'nin parası rezerv para, artı borcun miktarı değil üretim kapasiten önemlidir. Ve alacakları da var.

    Adam ABD'nin çoknborcu var demiş  he var.


    Otel odasında değil otellerin toplantı salonu vardır. İmf kendi programında zaten görüşeceği kişileri belirtir. Adamlar poz vermişler kamera karşısında. Kendi Twitter hesaplarında yayınlamışlar. Ne gizlisi ne içiyorsunuz siz ya.


    Her toplantıda muhalefet ve sivil toplum kuruluşları ile görüşülüyor zaten.


    Gazeteler imf'nin standart toplantısı ile neden ilgilensin. Bir tanesi fotoğraf çekmiş o kadar.

    Osmanlı'da okuma yazma oranları için teyit.com'a bakabilirsin.


    Son mesajım durumun trajikomik.

    Sen var ya zır cahilsin haberin yok. Abd nin parasini sen devletin parası mi sanıyorsun ? Federal rezerv in ne olduğunu öğren önce. Ya senin gibi çapsizlarla uğraşıp, vaktimi harcıyorum. Yabanci dilin varsa biraz oku öğren sonra yorum yap. Rezil duruma düşme. Madem o kadar kolay bu işler, abd keyfinden mi Çin e ticaret savaşı başlattı ? Almanya ya ek vergi getirdi ? Avrupa'dan aldığı ürünlerin vergisini arttirdi ? Abd dediğin devlet Almanya'nın bütçe fazlası olan parasına göz dikip, para koparmaya çalışan bir devlet. Keyfinden yapmıyor bunu, borcundan dolayı yapıyor. Sana kaynak vericem ama Almanca bilmiyorsun muhtemelen boş boş bakicaksin ekrana. Koskaca chp nin toplantı salonu yok mu misafirlerini escort karı gibi otel odalarında karşılıyor? Evet poz vermiş." Nasıl yakalandık " bakışıyla. Cok doğaldı, alkolü azalt kafa teklemeye başlamış. Çekilen fotoğraflari gayet iyi gördük. Bana toplantıdan önce verilen bilgiyi paylaş görelim bakalim... Vasfı ne ya chp nin imf ile görüşüyor ? Ülke mi yönetiyor ? Para alma yetkisi mi var ? Şu an bidenı yaladiklari gibi, imf ye yaltaklanmis olmasinlar ? Adamın verdiği kaynağa bak gakssndkdhskshsh teyit.org diyor ahhaahahhah hiç güleceğim yoktu yaa. Sizin gibilerde lazım bu memlekte güldüruyorsunuz valla. Ben sana yapılmış bilimsel bir çalışma, tarihî bir vesika var mi diyorum.. sen bana teyit.com diyorsun ..Hay Allah'ım ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemsinan

    Evet Osmanlı özellikle son dönemlerinde çok açıdan gayet geri kalmıştı ve kötüydü.

    Kaybetmediği savaş kalmamıştı. Arnavutlara, Yunanlılara, Bulgarlara, Ruslara, İtalyanlara, İngilizlere, Araplara yenildi.

    Karabağ'a bile yenildi. Moratoryum ilan etti. Yahudi bankerlere vergi gelirlerini teslim etti.


    Kölelik uzun yıllar sürdü. Köle pazarları oldukça geç kalktı. Diğer müslüman ülkeler gibi. Örnekse yeniçeri ocağı zaten islam şeriatındaki kölelik hükümleri temel alınarak oluşturulmuştu. Ayrıca tek şeyhülislam kölelerin dine aykırı olduğunu söyleyemedi çünkü bizzat saray hadım köle talep ediyordu harem için mesela.


    Bir kadın kadı olmak istese olamazdı.


    E Atatürk bir şeyler denedi. Olduğu kadar oldu. Ülke aynı ülke. Biraz değişti. Kadınlar tepeden inme haklara kavuştu.


    Bu arada sen ourworldindata kaynağına bakarsan (senin koyduğun kaynak) Hollanda veya İsveç'te inanılmaz yüksek okuma yazma oranları görürsün.

    Fransa ve İngiltere de çok yüksek. Japonya da yüksek. İsviçre yüzde 100'e yakın. Yani gelişmiş ülkelerin çok gerisindeydi Osmanlı halkı.


    Son soru: Sen cumhuriyet tarihinde bu kadar uzun süren bu kadar ağır bir genç işsizliği gördün mü?


    Bunlar benim vicdanımın sesi ile savunduğum fikirler. Kırdıysam kusura bakma fakat fikirlerim böyle.

    Evet Osmanlı son dönemlerinde kötüydü tabiki. Bu yüzden yıkıldı zaten. Bunu Abdülhamid değil, İttihatçılar yaptı. Orduyu itilafci, ittihatci diye ikiye böldüler. Balkanları kaybettik bu yüzden. Abdülhamid tahttan indirildiğinde " 10 sene bile yönetemeyeceksiniz " demişti. Haklı çıktı. Ben 19. Yüzyıldaki okuma-yazma oranlarına bak demiştim. Günümüzdeki değil.. Osmanlinin son dönemlerini kapsayan dönemleri. İşsizlik ile ilgili şu an konusabilecegim veri yok. Yorum yapmak istemiyorum o yüzden. Ama şu da bir gerçek çevremden duyduklarımi söylüyorum. Genç nesilde iş beğenmeme durumları da var. İş verenlerden duyuyorum şu iş var, eleman yok diye. Fikirlerine saygı duyuyorum, kimse ayni düşünmek zorunda değil. Ben her ortamda herkesin hiç bir baskı altında kalmadan fikirlerini söyleme taraftarıyım. Fikirlerini benimsemiyor olabilirim, fakat bu seninle bir arada yaşayamayacagim gerçeğini değiştirmez. Dediğim gibi her çeşit insan tanıdım, konuştum. Herkesin bir yaşam hakki, ve fikir özgürlüğü vardir. Daha öncede yaşadım, sözde şu anki yaşamın çok baskıcı olduğunu,fikir hürriyeti olmadığını söyleyip. Sırf farklı düşünüyorum diye, içindeki faşizan canavarı çıkarıp muhabbet etmeme, selam vermeme, engelleme vs. bunlara gülüp geçiyorum.. adam yazmış engelledim diye. Beni engellesen ne olacak yani ? Demek istediğim bu zihniyet işte.. önce insan olmak gerekiyor...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • klasik cehape

  • quote:

    Orijinalden alıntı: POLECAT

    Evet Osmanlı son dönemlerinde kötüydü tabiki. Bu yüzden yıkıldı zaten. Bunu Abdülhamid değil, İttihatçılar yaptı. Orduyu itilafci, ittihatci diye ikiye böldüler. Balkanları kaybettik bu yüzden. Abdülhamid tahttan indirildiğinde " 10 sene bile yönetemeyeceksiniz " demişti. Haklı çıktı. Ben 19. Yüzyıldaki okuma-yazma oranlarına bak demiştim. Günümüzdeki değil.. Osmanlinin son dönemlerini kapsayan dönemleri. İşsizlik ile ilgili şu an konusabilecegim veri yok. Yorum yapmak istemiyorum o yüzden. Ama şu da bir gerçek çevremden duyduklarımi söylüyorum. Genç nesilde iş beğenmeme durumları da var. İş verenlerden duyuyorum şu iş var, eleman yok diye. Fikirlerine saygı duyuyorum, kimse ayni düşünmek zorunda değil. Ben her ortamda herkesin hiç bir baskı altında kalmadan fikirlerini söyleme taraftarıyım. Fikirlerini benimsemiyor olabilirim, fakat bu seninle bir arada yaşayamayacagim gerçeğini değiştirmez. Dediğim gibi her çeşit insan tanıdım, konuştum. Herkesin bir yaşam hakki, ve fikir özgürlüğü vardir. Daha öncede yaşadım, sözde şu anki yaşamın çok baskıcı olduğunu,fikir hürriyeti olmadığını söyleyip. Sırf farklı düşünüyorum diye, içindeki faşizan canavarı çıkarıp muhabbet etmeme, selam vermeme, engelleme vs. bunlara gülüp geçiyorum.. adam yazmış engelledim diye. Beni engellesen ne olacak yani ? Demek istediğim bu zihniyet işte.. önce insan olmak gerekiyor...



    Alıntıları Göster

    Konunun başından beri saldırıp, hakaret etmekten başka bir şey yapmayan sen mi bunları söylüyorsun? Aynı konuda yazma bari, belki inandırabilirsin.Sağlık Çalışanlarına Saygı Anıtı açıldı. 

    Seni engelleyene gene hakaret etmişsin ama sen de beni görmezden geliyorsun. Ne farkın var?


    O kadar şey yazdıktan sonra gelip fikirlere saygı duyuyorum, herkesin yaşam hakkı var, fikir özgürlüğü var falan deme lütfen, çok komik duruma düşüyorsun.





  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    Amin hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.