Şimdi Ara

sadece ebook ve çizgi roman için gözü en az yoran ve en uzun batarya ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, forumu kurcaladım ama tam istediğim cevabı alamadım.
    Ebook'ların göz yormamasını biliyorum uzun süreli okuyabiliniyormuş ama ben çizgi roman yani renkli ekranda okumak istiyorum, bana en hesaplı ve en uzun batarya ömürlü tablet ne önerirsiniz.



  • kitap okuyacaksan 9.7 inç ve üzeri bişey al kısaca ekran geniş olsun. Göz sağlığın için retina ekran şart. Ayrıca ips ekran senin için önemli bir nokta. Şuan piyasada bulunan 9.7 inçli tüm cihazlar internetle yoğun kullanımla rahat 7-8 saat götürüyor. Her şey kapalı sırf kitap okursan seni 9 saat götürür. Dediğim gibi retina alabilirsen seni yormaz çünkü pikselleri gözün görmüyor normal bir nesneye bakıyor gibi oluyorsun. Retinalı çin mallarıda tam verimli değiller onuda diyim yavaşlar kasılmalar falan var çünkü sistem kaldırmıyor o çözünürlüğü kısaca bir yılı var retinalı aletlerin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 24 Şubat 2013; 1:59:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AAT.BH

    kitap okuyacaksan 9.7 inç ve üzeri bişey al kısaca ekran geniş olsun. Göz sağlığın için retina ekran şart. Ayrıca ips ekran senin için önemli bir nokta. Şuan piyasada bulunan 9.7 inçli tüm cihazlar internetle yoğun kullanımla rahat 7-8 saat götürüyor. Her şey kapalı sırf kitap okursan seni 9 saat götürür. Dediğim gibi retina alabilirsen seni yormaz çünkü pikselleri gözün görmüyor normal bir nesneye bakıyor gibi oluyorsun. Retinalı çin mallarıda tam verimli değiller onuda diyim yavaşlar kasılmalar falan var çünkü sistem kaldırmıyor o çözünürlüğü kısaca bir yılı var retinalı aletlerin.

    yorum için teşekkürler, biraz daha bakınayım en iyisi standart ucuz tabletlerden alacağım sanırım. REtina olanlar pahalı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.