Şimdi Ara

SABAH Yazari Hilal Kaplan'a Trump 'Gazeteci olduguna emin misin? Hukumet icin calisiyor olmayasin?' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
10.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
157 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kadın hiç çıkartmadan 5 attırtıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde biz yıllardır söylüyoruz bunlar gazeteci değil diye çomarlarlari ikna edemiyoruz ABD başkanı bile 1dakikada anlamış gazeteci olmadığını hala gazeteci olduğuna iddaa edenler ne derler şimdi merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Bu mesaj silindi.
    yemin ederim boş geldiniz boş gidiyorsunuz :)
  • Gazeteci veya değil çok da önemlide değil. Dünyanın en güçlü devletine, kendilerininde bildigi ama işlerine gelmeyen gerçeği kendi topraklarinda ve başkanlık sarayında başkanın gözünün içine baka baka cesurca söylüyor. Bundan rahatsız olanlar var. Düşmanı çok uzakta aramamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka adına utanmak diye bir şey var hadi bu hayat kadınını boş veriyorum zaten de kendi ülkemin cumhur başkanı adına ben utandım resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin sormaya cesaret edemedigi kırmızı bültenle aranan bir teröristle neden görüşüyorsunuz diye sormuş, bizimkilerde tebrik edecegine, aklımızla alay eder gibi gazetecemizi eleştiriyor şaka gibi ülkeyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD başkanı sorduğu soruyu bile takmamış umrunda bile değil. Üstüne bir de rezil etmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Soru cok dogru, yerinde ama gazeteci olsaydi inan kimse elestirmezdi. Kadinin ne mal oldugu ortada. Zaten gazeteci olsa sorusunun sonunda o sacmasalak gereksiz cumleleri kurmazdi, sorusunu “tekrar gorusecek misiniz?” diyerek bitirirdi .

    Boyle gazeteciyim diye gezinen karaktersizler ulkemizi rezil ediyor asil. Gazeteci dedigin kurnaz olur, soruyu oyle bir sorar ki karsi taraf ne cevap verecegini sasirir koseye sikisir, illa birsey yumurtlar ya da sus pus kalir ki o suskunlukta bir cevaptir. Bu kalkmis tam soruyu gedigine oturttugu yerde ustune “boyle yaparsaniz bu Turk halki icin cok rencide edici olur” diyerek yorum yapiyor. Kardesim sen gazetecisin, yorum yapmayacaksin sorunu soracaksin oturacaksin. Yorumu birak orada devletin basindaki adam yapsin. Sor cumhurbaskanina ayni soruyu, sonunda “eger amerika teekrar gorusurse dusunceniz ne olurdu?” diye bitir, O millet adina desin “Turk halki icin rencide edici olurdu” diye.

    Sen kimsin yorum yapiyorsun? Hatta gecmisini koysak ortaya en son yorum yapacak olan sensin bi kere. Boyle gazeteciligin i’sini bilmez yorum yaparsan alirsin agzinin orta yerine cevabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Trump yaşlı ama iyi vuruyor hilal e bumbum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hem soru mükemmel diyosun hem trampet danılda yaranmaya çalışıyosun??? Demek ki tramp sana kaşlarını çatsa, "hilal kaplan zati pkklının tekiydi" diiceksin.... Kısaca teslimö olduğunuzu itiraf etsene??

    Maalesef devlet adı altında Türk düşmanlığı revaşçtaydı uzun zamandır, akp de maalesef bunun karşısında duramamış olabilir. ismet inönü devlet değildi. Ama Hilal Kaplan ve ya başkası bu ayrımı yapmadan direk devlet demiş olailir çünkü farkı bilseniz de kötüye kullanılan devlet gücünü tarif etmek için de devlet demiş olabiliyorsunuz. Çünkü; ismet inönünün kürtlere saldırısını anlattığınızda millet bize ne diyebilir. Ama bunu bizim askerimizle yaptığınız söylediğinizde vahameti düşünebilir. Kısa yolu da devlet demek. Pek tabi sorarsınız inönü pkk ile yakınken neden kürtlera sadırsın??? pkk için kürtlerin ezikliği lazımdı. Biz ezmeyince kendi kendilerine ezildiler ve suç atmaya adam aradılar.

    kısacası; ayrıntılarla saldıran vatansız şeytanın Allah belasını versin




  • Pardon senin donald trump olduğunu unutmuşum... diyosun ki bir gazeteciye; "sen Türkiye için mi çalışıyorsun???"
    Ulan bu kötü bişi mi? Türk gazeteci amerikaya mı çalışacak? ecevitle karıştırdı herhalde? Türk demek Adalet demektir. Türkün davası budur. Kim bu davaya çalışmayacak kadar şerefsizdir???

    Bir insan kendi devletine kendi hükümetine çalışır. Ulan pkklılar soru sorduğunda trampet gevşek donald sorabilmiş mi pkkya mı çalışıyorsun diye? Hea? Sen soruya bakacaksdın, varsa cevabını vereceksin. onun bunun kucağında köpek gibi havlamak nedir?
  • Kardeşim niye kendinizi parçalıyorsunuz ..

    Bunun resmine bakın herhangi bir sıfat yok.

    Adamda bi bakmış ne MALL olduğunu anlamış.Bu kadar basit. Herkes bizim gibi balık hafızalı değil..

    Burada tartışılması gereken konu Bu sıfatsız FETÖ Terör örgütünü destekliyor oluşu ve Cumhur Başkanının uçağı ile nasıl seyehat ediyor oluşu.
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Lafı oturmuşsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.