Şimdi Ara

SAAT:06.02 HAVADAKİ GARİP IŞIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben kocaeli üni.de okuyorum her sabah haydarpaşadan trene binip (06:30 treni) izmite gidiyorum geçen hafta sabah yine kadıkoy merdivenlerden indim haydarpaşaya doğru yürüyecem tam merdivenin bittiği yerden karşıya yani havaya baktım sanki hani boyle gosteri ışıkları olur ya yüksek güçlü boğaz koprusunde gosteri için falanda kullanıyorlar hani aynı ona benzer bi ışık( havada çok kalın olmayan bulutlar vardı) ama o gosteri ışıkları gibi ışığın geldiği-izlediği yolda herhangi bi ışın huzmesi yok sadece bulutun üzerinde bi yuvarlak gozukuyor ...allah allah heralde ışık yansıtıyorlar dedim ama sabah saatin 6sı bunu yapmaları için gerçekten aptalca bi bahaneleri olması gerek bu saatte neden yapılsın diye düşündüm herneyse heralde ona benzer bişe yola devam et dedim kendi kendime , o ışıkların tarayabileceği belli bi alan var tabi mantık olarak çok uzağa tutarsan belli bi müddet sonra iz silinir ayrıca yatay açıya yaklaştığından gorunen dairede elipslesir ama bu oyle değildi o yolu bilen bilir 1 1.5 kmlik bi yol ben yürürken bi yandanda onu izliyodum havada belirgin olmayan şekiller çizerek yoluna devam ediyordu sanki bazen koseli hareket yapıyor bazen dairesel bazen durup bekliyor bazen aniden hızlanıp bi noktaya gidiyordu bu ışık bu 1.5kmlik yol boyunca hep takip etti sanki bulutlarda dans ede ede ilerliyordu o an gerçekten tırstığımı hissetim orayı bilen bilir yakınlarda ışık gosterisi yapacak bi kurum yok en yakında askeriye ve hastane var çünkü bi an soğuk terler boşaldı sırtımdan çünkü o yol boyunca gelen ışık rotasından çıkıp sol taraftaki denizin üzerine geldi ve aynı hareketlere orda devam etti artık bunun bir projeksiyon aleti olmadığından emindim çünkü imkanı yok okadar alanı tarıyamazdı ince bulut perdesi yüzünden tam olarak ne olduğunu goremedim ama sadece bi ışık beliriyordu büyük dairesel bi ışık

    o gün bütün gün acaba belli mevkilere durumu iletsem bi yazı yazsammı diye düşündüm ama hep olumsuz yanıt alırım diye caydım çünkü bi belge bi resim vb. bişe isteyeceklerdir muhtemelen şimdi burda sizden fikir almak istiyorum napmalıyım? o günden beri gozumun onunde o goruntuler nasıl stres olduğumu bi ben bi de allah bilir anlattıklarımda harfi harfine doğrudur ve gerçekliği konusundada yemin edebilirim kesinlikle gündemi meşgul etmek yada ilgi çekmek için değildir zaten bazı arkadaşlar vardır muhtemelen beni tanıyan boyle bi hikaye yazmayacağımı bilirler

    kaldıki ben buna benzer bi olay daha yaşamıştım bundan 6-7sene once ...kumburgazdaki yazlığımzda sahile inmiştik arkadaşlarla ben cafeden bişeyler almıştım cafeden çıktığımda gokyuzunun çok net olduğunu ve yıldızların çok belirgin olarak gorulduğunu farkettim tam başımı yukarı kaldırdığımda diğer yıldızlardan belirgin derecede büyük bi daireni ve çok daha parlak bi dairenin havada asılı olduğunu farkettim bi müddet baktım once yıldızdır dedim ama havada asılı kalamazdı sonra ani bi hareketle ve ufak bi yarıçapla hızla yok oldu dedim heralde goz yanılgısı ama aynı cismi bu seferde aynı gece eve giderken arkadaşlarla da gorduk yokuştan yukarı çıkarken iki evin arasında ve evlerin birinin duvarının hemen dibinde aynı cismi bu sefer sanki yandan goruyormuşum gibi elips şeklinde gordum cisim goruntusu duvarın yanından ayrıldı ve iyice belirgin hale geldi o sırada arkadaşlarımı uyardım bakın diye aynı olaya onlarda sahit oldu cisim bi müddet havada süzüldükten sonra aniden yukarı doğru hareketlendi ve birden yokoldu bunu benle beraber 2 arkadaşım daha gordu ve onlarda adını koyamadı aslında koyduk ama malesef türk insanı bunu kabullenmekte bi hayli zorlanıyor

    biraz uzun bi yazı oldu farkındayım anlattıklarımın hepsinin altınada imzamı atarım ve erkeğim diye de geçiniyosam erkekliğim üzerine yemin ederimki anlattıklarımın hepsi doğrudur belirttiğim gibi kesinlikle sallama bi olay yoktur dhden tek istediğim bi kez olsun seviyeli bi konu yaratmaları ufo goren masum koylu muhabbetlerine girmeyin inanmayanlarada saygı duyarım onlarda fikirlerini belli edebilirler ama lütfen KAVGA yaratmayacak şekilde olsun herkes fikrini OLGUN birer birey gibi belirtsin rica ediyorum







  • tüylerim diken diken oldu ya gece vakti yapılırmı bu?
  • valla dostum yemin ettim herşeyiyle gerçek bunlar bende hala etkisindeyim
  • Sabah uykusu işte boşver .
  • öncelikle böyle birşeyi bizimle paylaşyığın için teşekkür ediyorum.inşallah yazına alacağın cevap için belirttiğin olgunluk ve incelikte yanıt alabilirsin.

    bazen bende görüyorum ama çok ta önemli değil bence.yani herşey olabilir.
  • birşey diyemeyeceğim
  • uydu olabilir panellerinden yansıyan güneş ışığı
  • Dostum uçak olabilme ihtimali var mı?
  • bende inanırım dünya dışı varlıklara.
    ama korkarımda
    bir kez benimde başıma gelmişti.
    baya izlemiştim gökyüzünde sonra kendiliğinden yok olmuşlardı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 720p

    Dostum uçak olabilme ihtimali var mı?

    "sanki bazen koseli hareket yapıyor bazen dairesel bazen durup bekliyor"
  • 3-4 sene önceydi.biz kuzenlerle içerdeyiz tv izliyoz , teyzemle yengemde balkonda çay içiyorlar.
    bi yerden ısık cihazlarıyla ısık sacıyolardı artık bişeyin kutlaması mı vardı ne vardı bilmiyorum.
    birden "aaa" falan sesler duyduk , teyzem panikle bagırarak bizi çagırdı noldu dedik.
    teyzem aglamaklı bi şekilde "kıyamet alametleri cocuklar havaya bakın" dedi
    ama orda olucaktınız ki kopasınız gerçekten kıyamet kopucak falan sandı o an


    tabi burda arkadaşın anlattıgı durum farklı bişi diyemem görmediğim için.
    bu arada kardeş her gün istanbul izmit git - gel nası çekiyosun ya ?




  • Uydular bazen yıldızlardan daha fazla ışık saçıyorlar ve daha yakında olduklarından daha da büyük gözüküyorlar ama hareket etme konusuna bi açıklık getiremeyeceğim.
  • dostum 2007 yazında kumburgazda çekilmiş ufo görüntüleri bugüne kadar çekilmiş en net ufo görüntüleri olarak kabul edildi. 6-7 sene önceki gördüğün şeyin gerçekliğine kumburgazdaki ufo görüntülerini izleyen arkadaşlar inanır. kumburgaz videosunda da hep denizin üstünde hareket ediyolardı ve uzun bir süre kalıyolardı. benim her iki anlattığın olayında gerçekliğine inancım sonsuz.

    ben ufoya inanıyorum açıkcası ve dünya dışı varlıklara. 1997 ve 2007de görmüştüm çünkü. 1997 yazındaki benle beraber tüm mahalle gördü. kare şeklinde ışık vardı gökyüzünde ortasında birşeyler hareket ediyordu ve her seferinde düzgün şekiller çiziyolardı. uzun bir süre devam etti. tüm herkes sokağa çıkmıştı hatta izlemek için. lazer şovu felanda değildi. 2007'deki olaysa kardeşlerimle beraber gördüm. düz bir cisim çok ama çok hızlı hareket ediyordu. kocatepe camiinin üstünden hıp hızlı geçmişti. ben inanıyorum açıkcası ve bu olaylarla ilgili her çalışmayı takip ediyorum.




  • İstanbul Kumburgaz’da 2007 yazında, TÜBİTAK’ın da analiz sonucunu 'UFO' olarak rapor ettiği görüntüler olduğu gibi, bu defa Mayıs-Eylül 2008 arası, 4 ay boyunca değişik zamanlarda olağanüstü UFO görüntüleri filme alınmıştır.

    Kumburgaz Yenikent sitesi sakinleri tarafından da gözlemlenen ve şahit olunan, site bekçisi Yalçın Yalman tarafından 2.5 saate yakın süreyle filme alınan bu cisimler şimdiye kadar Dünya’da çekilmiş ‘en yakın ve en önemli görüntüler’ olma özelliğini taşımaktadır. Tüm Dünya’da büyük yankı uyandıracak ve Dünya UFO literatürüne “en önemli UFO görüntüleri” olarak geçecek olan ve uzaylıların UFO’larla gezegenimizi ziyaret ettiklerini ‘inkar edilemeyecek’ şekilde gözler önüne seren bu “OLAĞANÜSTÜ” görüntülerde, UFO’ların fiziksel formları ve metalik yüzeyleri ve maddesel yapıları çok net bir biçimde görülmektedir. Aynı zamanda, bu görüntülerin bazılarında UFO’ların içinde bulunan varlıkların silüetleri de belirgin bir biçimde görülmektedir.

    Kurumumuz, Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi’mizin Bilim Kurulu yetkililerince çok detaylı inceleme ve analizlerden geçen bu görüntülerin hiçbir şekilde montaj, maket, kurgu, video efekti veya animasyon olmadığı ve görüntülerdeki ışıklı cisimlerin fiziksel yapıya sahip, maddesel formları olan ve inanılmaz teknolojiler sergileyen cisimler olduğu sonucuna varılmıştır. Bu cisimlerin, kesinlikle uçak, helikopter, uydu, metereoloji balonu, çin feneri, ateş topu, meteor, venüs, mars, atmosferik fenomen...vb kategorilerine girmediği ve “UFO” oldukları kesinlik kazanmıştır.

    Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla UFO gözlemleri yapılmakta, dünyadışı yaşama dair sivil ve resmi kişilerce önemli tanıklıklar yaşanmakta ve zaman zaman bu gözlemler amatör kameralarla vatandaşlarımız tarafından filme alınmaktadır.

    Kurumumuza 2008 yılının ilk 9 ayında yapılan UFO ihbar sayısı toplam 367 olup, bu ihbarlardan 74 tanesi belgelenmiştir. 74 belgeli ihbardan 8 tanesi video, 66 tanesi digital fotoğraftır.

    İhbarların yapıldığı bölgeler; İstanbul ve çevresi, Antalya, Alanya, Ordu, Samsun, Denizli, İzmir ve çevresi, Aksaray, Afyon, Rize, Altınoluk, Erzurum, Konya, Kastamonu, Bilecik- Bozyüğük, Çanakkale, Adıyaman, Ankara ve Uşak’tır..

    Kurumumuz tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda kaydedilen 8 video’dan 2 tanesi ile, 66 fotoğraftan 11 tanesinin “UFO” olduğu tespit edilmiştir. Diğerlerinin ise; yanılsama, leke, kuş, venüs, ışık yansıması gibi doğal fenomenler olduğu belirlenmiştir…

    Son olarak , Vatikan Gözlemevi Müdürü Rahip Jose Gabriel Funes’in 12 Mayıs 2008 de yaptığı; “Evet UFO’lar vardır, onlarda Tanrı’nın yaratımlarıdır ve bu, dinimize aykırı değildir..” açıklaması dikkat çekicidir..Hemen ardından 13 Mayıs 2008’de bu defa İngiltere Savunma Bakanlığı 25 yıldır gizledikleri 1700 UFO dosyasını halka açmıştır. Daha sonra Ağustos 2008’de bu defa, Ay’da yürüyen Apollo 14 Astronotu Dr.Edgar Mitchell NASA’nın UFO’lar konusunda 60 yıldır yalan söylediğini ve Astronotlarında uzay uçuşlarında birçok defa UFO’larla karşılaştıklarını BBC’ye verdiği özel röportajla açıklamış ve bu önemli açıklama tüm Dünya’da haber olmuştur.

    Ufoloji konusunda artık dünyanın en önemli üniversitelerinde araştırma birimleri kurulmakta ayrıca üst düzey askeri ve sivil yetkililer, astronotlar, senatörler, bilimadamları, askeri kuvvet komutanları, albaylar, generaller, savaş uçağı pilotları, radar operatörleri, CIA ve FBI gibi gizli servis üst düzey yetkilileri, savunma bakanlığı yetkilileri UFO’larla ilgili ele geçen kanıtları ve belgeleri halkın bilgisine sunarak artık açıkça itiraflarda bulunmaktadırlar.

    “UFO Gerçeği” nin dünya hükümetleri tarafından açıklanmasının artık zamanı gelmiştir. İnsanlık için son derece büyük önem taşıyan ve gezegenimizin tarihindeki dönüm noktalarından birini başlatacak olan bu açıklama, dünya tarihinde görülmemiş bir zamanı başlatarak tüm dünya insanlığını bir araya getirerek, dünyalı kimliğine geçip, gezegenimizde yeni bir barış, birlik ve beraberlik bilinci doğuracağına ve tüm insanlığı galaksiler arası bir iletişim ve bilgi çağına taşıyacak dev bir süreci başlatacağına inanıyoruz..

    Gezegenimizdeki ekolojik, ekonomik, sosyal, enerji, sağlık ve küresel ısınma sorunlarının ve değişimin giderek kronikleştiği bu zor dönemlerde, resmi makamlarımızın UFO gerçeğinin ifşaatı ile ilgili gerekli adımları ivedilikle atması zaruri hale gelmektedir.

    Kamuoyumuzun bilgisine sunulur...

    Saygılarımızla…

    Haktan Akdoğan-Bşk

    Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi




  • quote:

    Orjinalden alıntı: M60!


    quote:

    Orjinalden alıntı: 720p

    Dostum uçak olabilme ihtimali var mı?

    "sanki bazen koseli hareket yapıyor bazen dairesel bazen durup bekliyor"


    Harrier bu hareketleri yapabilir.
  • ufo tam 4 kez net birşekilde gördüm tamamen gerçek çıplak gözle gördüm ve inanıyorum başka gezegen lerde yaşam var
  • uçak olguğunu sanmıyorum dediğim gibi hareketler düzensizdi kumburgazdaki şeylerede inanırım çünkü bu goruntulerden oncede çok sık olarak duyuyorduk ozellikle hemen bitişiğimizdeki jandarma tugayındaki askerlerden uydu konusuna gelince bu kadar uzun bi mesafe boyunce değişik şekillerde yansıma yapar diyosanız kabulumdur sabah uykusu diyen arkadaşım saygı duyuyorum ama onu gordukten sonra tamamen ayıldığımı temin edebilirim gozumden korkudan yaşlar indi onumdeki yol boşboş ve karanlık havada garip bi ışık...sirrius ufoya yazsammı acaba _ acaba dikkate alınırmı


    arkadaşlar hepinize konuyu çarptırmadığınız ve adam gibi yorumladığınız için teker teker teşekkürlerimi sunuyorum

    not: başka bi gezegende yaşam olduğundan nanogram kadar şüphem bile yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rob Trujillo -- 23 Aralık 2008; 0:12:26 >




  • Ben 7 yıl önce Gaziantep'te havada hızla geçen mavi renkli elips bir ufo görmüştüm. Ayrıca başka renkli ışıkları da vardı.
    Birkaç yıl önce ise ortadan biraz şişik şekilde hızla geçen bir ufo gördüm.
    Hepsi de yazın oldu.
    Tatile geliyorlar sanırım.
  • yarın akşama doğru konuyu yeniden uplayacağım yarım akşam kaldığımız yerden devam ederiz arkadaşlar şu an yatmam gerek sabah 6.30treni beni bekliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.