Şimdi Ara

S90 İzmir Tanıtımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün İzmir'de Yapılan s90 tanıtımına davetli olarak katıldım. XC90 nın sedanı olmuş. Önden görünüşü , iç dizaynı aynı. Haliyle arkadı farklı. Genel olarak beğendim.rakiplerine göre daha uzun , daha geniş ve daha yere yakın. Bence daha şık ve daha konforlu. 235 beygir 2000 cc awd motor .
    Ancak Mercedes e fiyatında zor satılır.
    Eksileri : cam tavan yok,vakum kapı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: dentist69

    Bugün İzmir'de Yapılan s90 tanıtımına davetli olarak katıldım. XC90 nın sedanı olmuş. Önden görünüşü , iç dizaynı aynı. Haliyle arkadı farklı. Genel olarak beğendim.rakiplerine göre daha uzun , daha geniş ve daha yere yakın. Bence daha şık ve daha konforlu. 235 beygir 2000 cc awd motor .
    Ancak Mercedes e fiyatında zor satılır.
    Eksileri : cam tavan yok,vakum kapı yok

    Tam olarak fiyatı nedir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 bin tl yi gözden çıkarmak gerkiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır takip ediyordum bu aracı ve açıkçası rakiplerinin de yenilendiği şu dönemde fiyatı çok belirleyici olacaktı.Az evvel sitesinden de baktım.Maalesef Volvo'dan beklenmeyecek şekilde aşırı yüksek rakamlarla satışa çıkarmışlar.Üstelik iddialı oldukları ileri güvenlik donanımları da opsiyon listesinde onları da eklerseniz araç(donanıma bağlı) 320.000 ile 350.000 tl'ye ulaşır.Üstelik bahsettiğiniz eksiklikler bu sınıfta bu rakamlara çıkıldığında kabul edilebilecek şeyler değil.Bu rakamlara satması çok zor s90 ölü doğdu diyebiliriz.Zaten ülkemiz piyasasında bu sınıfta tercih edilen araçlar belli Volvo s90 ile kendine yer açabilirdi ancak kendi ayağına sıkmış.
  • Volvo S90 ile İskandinav tasarımının ruhunu çok iyi vermiş bence. Özellikle içindeki ahşap kullanımı ve sadelik bunu düşündürdü dokunmatik ekranın konumlandırılşı ve fonksiyonları volvonun önümüzdeki yıllarda nasıl bir iç dizayn izleyeceğinin çok güzel ip uçları eski köşeli tasarımın bir hayranı olarak şunu söyleyebilirim ki hafiften ruhumu okşayan bir nostaljik imajda eskiyi unutmayan tarihiyle bütünleşmiş bir duruşu olduğunu düşündürdü bana omuzları ve bagaj çizgilerindeki sertlikler. S90 volvo'nun üst segment aracı konfor,güvenlik ve gücün İskandinav tasarımıyla vücut bulmuş hali motor seçeneklerinde yanılmıyorsam t6 da hidrid de devreye girebiliyor ve inanılmaz güçler üretebilirken segmentinde göreceli olarak yakıt tasarrufuda sağlayabiliyorlar tabi ki bunlar göreceli ve tartışmaya açık konular... bence efsane olmaya aday bir dış ve iç tasarım kendi adıma çok beğendim. satış fiyatları ve servis hizmetleri konusundan tamamen bağımsız olarak konuşmak gerekirse eğer bu segmentteki bir aracı alabilecek param olsaydı ne BMW 7 nede Mercedes E yada S alırdım. Volvo'nun müşteri profilinde kemikleşmiş yer sahibi olan kişiler zaten siparişleri vermeye çoktan başlamışlardır S90 arabası sayesinde çok önemli biri gibi gibi gözükmek zorunda hissetmeyen üst gelir grubuna mensup insanların çok ama çok bağlılık duydukları bir marka ve bunu fazlasıyla hak ediyor...




  • Bu arada Sabri Beyin mesajı ile bir düzeltme yapmalıyım.lansmanda sadece sanruf ile alınabileceği söylenmişti. Cam tavan ile opsiyonel olmak şartıyla alınabiliyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dentist69 D kullanıcısına yanıt
    Bu araba bana kalırsa fiyatını sonuna kadar hakkediyor. Evet fiyatı biraz yüksek ama araba fiyatları malum. B sınıfında yüzüne bakmadığınız arabalar 60K fiyat ister olmuş. Bundan önce ki Fosil S80 ki bana göre hala yakışıklı bir arabadır segmentinde ki araçlara göre tasarım vs konularda geri kalıyordu. Hatta bu yeni çıkan Volvolarda dahi böyleydi. (Ford Company sağolsun) şimdi bakıyorum da Bu araba hakikaten ben bu segmentte harika bir oyuncuyum diyor. Keşke segmentinde ki araçlarla kıyas yapılan videoları da görebilsek. Eminim bu araba sadece duruşuyla dahi bir sıfır önde başlayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.