Şimdi Ara

S60 1.5T3’ MÜ YOKSA PASSAT 1.4 TSİ 125 HP’ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biliyorum S60 152 hp Passat ise 125 hp ama fiyatları birbirine yakın. Passatın 150 hp ACT versiyonu pahalı olduğundan onu hesaba katmadım.
    Aklımda iki husus var. Birincisi;
    - Volvo S60 donanım ve performans olarak Passat tan önde. Isıtmalı deri koltuk, geri görüş kamera, şehir içi güvenlik, xenon far, dijital gösterge bunlar S60 ın artıları.
    - Passat ise daha geniş iç ortam, daha geniş bagaj hacmi, 8” ekran, cam tavan(benim düşündüğüm araçta var), daha az yakıt tüketimi(şehir içi 6,2 passat-7,5 volvo)
    Görünürde Volvo daha avantajlı gibi ama benim ihtiyacım olan şey geniş bagaj. Bavul, beşik, bebek arabası ve oyuncak sepeti sığması açısından Passat bir tık önde ama donanımdan da vazgeçemiyorum. Özellikler S60 Advance + Elite Paket çok güzel donanım sunuyor. Yaklaşık 8-9 yıl kullanmak için alacağım aracımı seçeceğim. Aklıma Süperb de gelmiyor değil ama araba çok uzun geliyor bana. Şehir içinde park ve manevra sorunları yaşarım diye korkuyorum. Sizin düşünceniz nedir kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim?







  • o şehiriçi tüketimlere inanarak ve bakarak araba alanlar 2 ay sonra satılığa çıkarıyor yada buraya gelip ortalama hızı 60-70 km den çevre yolunu turlayıp buraya foto çekerek ve ekleme suretiyle bak işte tsi ile 5.5 yaktım konuları açıyorlar her iki türlüde ego tatmini peşinde koşuyorlar. psikolojinize yazık etmeyin.
  • Diğerine göre tek artısı genişlik olan bi aracı tercih etme bence
  • arkadaşım önceliğin bagaj ise tabiki passatı tercih edeceksin. Hem bagaj lazım diyorsun, hemde s60 konforu, passat seni konfor olarakda üzmez, ısıtmalı koltuğu napacaksın herkesin arabasında ısıtmalı koltuk mu var, şahsen benim arabada olsa bir kere bile açmam ısıtmayı. Üstelik ikinci elde passat değerini korur.
  • S60 acayip sert bir araç . Bir test sürüşü yapın anlarsınız . Arka koltuklara da bi oturun.
  • Marka, performans ve tasarım olarak Volvo önde.
  • Güvnlik diyorsan S60 Değer kaybı olmasın dersen Passat ama uzun süre binicem dersen SüperB derim çok iyi bi araç hem iç haçim geniş hemde konforlu tutupda bi passatan 2mt uzun değil az bi fark var
  • S60 sahibi olarak yazıyorum, bagaj lazım ise hiç düşünme s60ı.
  • 1.4 150 hp act skoda superb her açıdan tatmin edecektir. Donanım performans genişlik ve yakıt tüketimi açısından bahsettiğiniz iki araçtan da üstün. İkinci elde de uzecegini sanmıyorum.
  • Bagaj ve iç hacim lazımsa passat alınır.



    Ama ben bir de superb öneririm, çok daha kullanışlı bir bagajı var liftback tasarım sayesinde.
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    Passata binip takır tukur her yol bozukluğundan alt takımdan gelen sesleri duysaydınız bu yorum gelmezdi. Evet S60'ın düzgün asfaltı ütülemesi Passat kadar iyi değil, daha çok sekiyor fakat yürüyen aksam Passata kıyasla çok daha sessiz ve kaliteli. S60'da çok konforlu bir araba değil, yine de müthiş koltuklar ve arabanın daha bütün hissettirmesiyle daha bir nevi şahsına münhasır araba.

    Fakat artık 8 yaşında ve araba çok ağır, neticede o yılların üretim tekniklerine sahip. Passat çok daha modern ama o da tam bir beyaz eşya yahu. Passat yerine kesinlikle Superb bakardım, sürüş olarak Passata kıyasla önemli bir dezavatajı olacağını sanmıyorum, kullanışlılığı, tasarımı ve fiyat avantajı yeter.
  • Volvo da karar kılınır passat alinir
  • bagaj lazımsa S60 almayın, bu yüzden değiştirmiştim volvoyu.
  • İhtiyacınız genişlik iae Passat daha mantıklı ki genişlik istiyorsunuz anladığımız kadarıyla.
  • Genişlik ihtiyacım var evet s60 donanımı beni cezbediyor işte. Ama sanırım tercihimi Passat tan kullanmak zorundayım. Süperb içinde 150 hp style paket için görüşmeyi düşünüyorum. Gelecek hafta yeni aracıma kavuşmayı umuyorum.
  • o şehiriçi tüketimlere inanarak ve bakarak araba alanlar 2 ay sonra satılığa çıkarıyor yada buraya gelip ortalama hızı 60-70 km den çevre yolunu turlayıp buraya foto çekerek ve ekleme suretiyle bak işte tsi ile 5.5 yaktım konuları açıyorlar her iki türlüde ego tatmini peşinde koşuyorlar. psikolojinize yazık etmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tatlisevgi

    Genişlik ihtiyacım var evet s60 donanımı beni cezbediyor işte. Ama sanırım tercihimi Passat tan kullanmak zorundayım. Süperb içinde 150 hp style paket için görüşmeyi düşünüyorum. Gelecek hafta yeni aracıma kavuşmayı umuyorum.
    araçlar üretilirken aerodinamiye ve güvenliğe göre üretilir yoksa arka koltuğa 4 kişi sığacak şekilde de otomobil üretirler. s60 4 yetişkin ve 1 çocuk için çokça yeterli bir araba.

    yeter ki siz isteyin üstü geniş altı dar paça üreticisi de var.

    S60 1.5T3’ MÜ YOKSA PASSAT 1.4 TSİ 125 HP’ Mİ




  • S60 araca sığacağımı bilsem alacağım zaten. Bavul ve beşik sığar ama bebek arabası ve oyuncak felan içeri almak zorunda kalınabilir ama içerdedir yer yok :) 2 yetişkin 2 çocuk bu arada.
  • Ben dahil forumun hepsi s60 deriz ama passat alırız
  • s 60 ım vardı bagaj yuzunden sattım

    yedek lastik olmamasına rağmen bagajı dar arkası dar

    geniş araba alacak olsam superb e yönelirim

    yada peugeot 508 blue hdi düşünürüm motor şanzıman sorunsuzluğu yüzünden
  • S60 da passat da kullandım



    Passat aetılar



    2.el

    Yakıt

    Genişlik

    Servis maliyeti(emin değilim)



    S60 artılar

    Kalite algısı

    Bg gucu

    Donanım



    Ben tek cocukla jettaya sıgmakta zorlandıgım ıcın gonlum s60da kalsa da elim passata giderdi.



    Bunarasa comfort ve ustu passat da sizi kalite -donanım olarak uzmez.Ama trend passatın koltukları evlat olsa sevılmez😀
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.