Şimdi Ara

S3 Hâlâ Kral Telefon, Bu Neyin Çılgınlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yılını bir ay önce doldurmuş S3 sahibiyim.
    Herkes gibi, satın aldıktan kısa süre sonra telefondaki sorunlar başladı. Fakat Android meraklısıysan, kolayca üstesinden gelirsin.
    Şu an telefonda CM11 var, ve custom kernel kullanmıyorum. 3,5 - 4 saat ekran süresi alıyorum. Yoğun kullanımda da hafif ısınma oluyor.

    Tek yapmadığım şey, oyun oynamak. Geri kalan herşeyi çokça kullanıyorum. Sürekli internet kullanımı, otg ile dosya aktarımları, torrentten film de indiriyorum, allconnect ile onları tv'ye aktarıp izliyorum; gibi...

    Kasılma yok, kendiliğinden restartlar yok, durdurulma hatası vs yok... Gayet hızlı...
    Daha ne?

    Boeffla kernel için de çok iyi diyorlar, onu kursam kimbilir nasıl olacak

    G3, G4, ya da S5, S6, M8 vs ne gerek var?
    Belki sadece, kamera için...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Money talks

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Mutlaka öyle. Ama düşünüyorum da, S3üm varken S6 alıp 2500 lira para vermek, ya da G2 alıp 1000 lira vermek dahi saçma geliyor...

    1000 lira, zengin biri için bile, çok daha verimli olarak kullanılabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s3volcanfrais

    Mutlaka öyle. Ama düşünüyorum da, S3üm varken S6 alıp 2500 lira para vermek, ya da G2 alıp 1000 lira vermek dahi saçma geliyor...

    1000 lira, zengin biri için bile, çok daha verimli olarak kullanılabilir...


    o yazdıǧım ali aǧaoǧlu gibi zengin kisiler icindi, sokakta gorduklerimiz tamamen tuketim cilginligi.

    Ama ben de G3üm para iadesi olursa G4 alacaǧım orası ayrı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IPhone 3g daha iyi şarjı da fena gitmiyor. Kasma yok zaten sürekli internete giriyorum maillerimi okuyorum angry birds oynuyorum ara sıra s6, m9, g4 almaya gerek yok bu yeter

    Yersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam s3 çıktığında 1999tl miydi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
  • Önceden kullanmasam inanacağım. 1 GB ram ile vibere gelen mesajlar bildirime düşmüyor bile. Neden peki? Çünkü ram yetmiyor. Tarayıcı veya başka bir uygulamaya girdiğimde ram yetersizliğinden viberi kapatıyor sistem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EniqmaticTr kullanıcısına yanıt
    Ram yetiyor, ama sistem şişirilmiş durumda. Tüm androidlerde bu böyle. 1gb ram sahibi olan hiçbir android stabil değildir. Sorun şu; hosts dosyasını değiştirmeyince, tüm uygulamalar sisteme baskı yapıyor. Ayrıca, hosts dosyası yokken, Chrome ölü gibi. Buna katılıyorum. Ama sen gel, şu dosya değişikliğini yap, sonra gör S3ün hızını...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Gayet haklısın
    Ama dediğim gibi, benimki 2 senelik oldu.
    1200 liraya almıştım...

    Telefonları kötü olanlar, yine alsınlar, kim ne karışır. Lakin bugünün şartlarında, S3 seviyesinde telefon yeterlidir oyun oynamayanlar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Bana da para iadesi gelseydi, fatura fiyatı kadar, tabi ki gider ortalama aynı paraya olursa daha üstün telefon alırdım.
    S3 varken elde, ne gerek var ötesine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 hızlı demeyin gözünüzü seveyim Galaxy serisi isterse s5 (s6 hakkında bir bilgim yok ama yakındır ) olsun aynı tas aynı hamam ilk tanıtıldığında bu telefon uçuyooo derler 6 ay sonra off telefon kameraya girmiyor sanki kriptolu uygulamayı kırmaya çalışıyor Kırılmaca gücenmece ya da sen bilmiyosun bak uçuo demece yok arkadaşlar telefona 2 ayda bir reset atmazsanız gün geçtikçe yavaşlayan bir telefon . Bu arada haklısınız o kadar para vermeye gerek yok , 630 liraya gm4g aldık bakalım sade android arayüzü her zaman çok daha iyidir.

    Edit:Not:En son elime s3 aldığımda 1gb ram dediği telefonda 20-30 mb ram kalmıştı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 6 Haziran 2015; 19:08:31 >




  • Kardeş sen S3ü almışsın o yüzden hemen değiştiremezsin, büyük boyutta sağlam-üstün telefondur. İlk kez S4 alanlarda da aynısı oldu.
    Ama S7 ya da S8 çıktığı zaman artık çok eskidi deyip ultra farklı olan modeli alıncada S9-S10 neye gerek diyebileceksin fakat S12 yi almak için elinden geleni yapıcan gibi..

    Her yıl değiştiren kesim genelde telefonu sadece vatsap için kullanan elit gözükmek için telefonu değiştiren kişiler. Etrafımda telefon teknoloisi ile çok içli olup her sene yeni modelini alan yok nadir değiştiriyorlar, halbuki her sene yeni modeline yükselten bir sürü arkadaşım var onlarda telefonu sadece sosyal programları kullanıyorlar..
    Günümüzde hızlı, donanımlı, estetik telefonlar sırf yüksek fiyatı sebebiyle sadece elitlik olarak alınıyor, yoksa içindeki sensörler hakkında alan kişilerin en ufak bilgisi yok.

    Sonuçta üst modelleri alan alır, herkes kendine bakmalı..




  • s3 ilk çıktığında fark yaratan telefondu gerçekten o konuda efsanedir ama artık hızla gelişen teknolojinin kurbanı olarak eskimeye mahkum olmuştur ama şuan için hala her işi rahatlıkla gören bir modeldir. takıntısı olmayan adam rahatlıkla kullanır işini görür yani s4 s5 kullanan adam s3 ten farklı olarak uzaya falan çıkmıyor aynı şeyleri yapıyor alo yapmak mesajlaşmak sosyal ağlarda dolaşmak falan. bunun dışında telefonu çok ekstrem şeyler için kullanmak isteyen gidip note serisi alıyor zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 7 Haziran 2015; 1:04:53 >
  • İnsan ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapmalı, cihaz seçmeli. Ama sırf elma var diye 3.000 lira verip hiç uygulama indirmeyeni de biliyorum. Neden, dediğimde ,cihaz yavaşlıyormuş ondan uygulama indirmiyormuş.

    Bu foruma bakan insan bilinçli tüketicidir. Araştırır ve cebine ennuygun cihazı alır.

    Yukarıda anlattığım tipte insanlar zaten elmadan başka bir şey kullanmaz. Apple onları iyi sömürüyor,taktir ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar bi ayrı zaten. Bi facebook instagram twitter snap whatsapp o kadar. Abi elinde canavar var, exclusive oyunlar bile çıkıyor, "Ben oyun oynamam ki" diyorsun. O zaman ne zorun var da o telefonu alıyorsun?! İş için kullananlara bişey demiyorum, Macbook'larla çok güzel etkileşim özellikleri var ama sırf kafede barda masanın üstüne sigara paketiyle koymak için alan çok tanıdığım var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone alan insan marketi için alıyor. Ne otg desteği var,ne de özgürsün. Ben androidde torrenttan dizi,fim çekip z ultramda sorunsuzca seyrediyor ,usb printerdan direk çıktı alabiliyorum. Yani parayı verdim ama pc yerine kullanabiliyorum. Appleda ise güzel bir market var o kadar. Tabi bu da az buz şey değil kabul ediyorum .O yüzden ipad + Android tercihim mesela. Bu sayede hernıkı platformu en güzel sekılde kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad sahibi olduğunuz için, sormak isterim. İos ve Android, iki sistemi de aktif olarak kullanıyorsunuzdur sanıyorum... Market kıyaslaması yaparsak; İos'ta bulabilirken, Android'de bulamadığınız ne var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EniqmaticTr

    Önceden kullanmasam inanacağım. 1 GB ram ile vibere gelen mesajlar bildirime düşmüyor bile. Neden peki? Çünkü ram yetmiyor. Tarayıcı veya başka bir uygulamaya girdiğimde ram yetersizliğinden viberi kapatıyor sistem.

    Suan 512 mb ramli 4s var elimde gayet akıcı bence o ramla degil android ile alakalı hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3volcanfrais kullanıcısına yanıt
    Pages numbers ve keynote. Pages web uzerınden de kullanılabılıyor. Oradan yazıyı duzenleyebılıyorum. ve ıpadde de offıce ısını rahatlıkla yapabılıyorsunuz. Bunun dısında gazete ve dergı uygulamalarının cogu ıpade ozel cıkıyor.

    Son olarak ıtunesdan fılm kıralayıp,kablo ıle tvye baglayıp seyredebılıyorum. Korsan cekıp altyazı vs veya cozunurluk ıle ugrasmıyorum. Ipadı bu sekilde hdmı cıkıslı monıtore de baglayıp pages,numbers ve keynote da gereklı duzenlemeler yapılabılır saniyorum. Ama hıc denemedım bu hususu.

    Ipadı hdmı ıle monıtore baglayıp,bluetooth klavye mouse ıle kullanılabilir dıye düşünüyorum. Ilk fırsatta bunu bir deneyeyim

    Market olarak ıos onde. Bu net. Her ıkı platformda da ıstedıgınız uygulamayı bulıyırsunuz ama androıdde cop tabır edılen ve aslını taklıt eden bir cok uygulama var ve bu uygulamalar cıhazda gereksız yerlere erısım ıstıyor. Qma ıosta boyle bır durum yok. Getcı Android m ıle erısım ıznını artık menuden sız de ayarlayabıleceksınız yanı ıstedıgınız uygulamaya erısım ıznı verıp,ıstemedıgınızı kapatabılecrksınız.

    Sonucta ıos hem daha guvenlı hem de uygulama bazında daha kalıtelı. Ama Android ıle arasındakı fark oyle aman aman buyuk degıl. Her ıkı platformda ıhtıyacları fazlasıyla karsılıyor. Ben androıdın özgürlükçü yapısını ve ıosun güvenilirliğini sevıyorum ve boyle bir cozum buldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 7 Haziran 2015; 17:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.