Şimdi Ara

S (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asla gitmeyecekler!!! Gün geçtikçe çoğalmaya devam edecekler!!! Başımıza çok büyük bela olacaklar!!! Bu işin geri dönüşü artık yok gibi bir şey. Bunun tek sorumlusu arap sevdalsı akape dir!!!! Bu konuda kötü gelişmeler bizi bekliyor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsterixOburix

    Sana edilecek küfürler Türkçe'de dahi yok. O ev açma hayalleri senin iğrenç hayallerin. Kapısı gelen geçene açık olan ise senin evin.
    Sen küfür etsen ne etmesen ne sanki bir önem arz ediyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

    Zamanında Fethullahçılar'ı da böyle kolluyorlardı işte. Aynı taktik.

    Alıntıları Göster
    Derdini fetullahçıları koruyanlara anlat. Daha akp yokken gülenin yargı ve poliste kadrolaşması benim eleştirilerime takılan bir durumdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saçmasapansözler

    Yardım ile ihanet arasındaki çizgiyi belirlemek lazım. Kontrolsuz şekilde ülkeye Suriyeli sokuldu ve kayıtlı kayıtsız bir sürü denetimsiz insan var ülkede. Ayrıca bu insanlara vatandaşlık da veriliyor bizzat babamın işyerinde adam vatandaşlık aldı. Ülkeye gelen bu insanların yardımdan daha farklı niyetle ülkeye sokulduğunu düşünüyorum.
    Yahu AKP nin Suriyelileri istihdam etme yöntemini eleştirmelerini anlarım. Çünkü yöntem zaten doğru değil. Ama bir siyasi partinin iş konusundaki başarısızlığı ile tamamen nefret ve düşmanlık beslemek arasında fark var.
  • S
  • Irkçilikla alakasi yok,arabistanlilari,suriyelileri ve kürtleri sevmiyorum. Pis ve güvenilir olmayan insanlar,işe aldiklarimin hepsi sürekli bir şeyler çaldılar,kürtler özellikle. Yapacak bir şeyim yok inanilmaz pis ve güvenilir olmayan insanlar,sevmiyorum haliyle. Suriyelileri ülkeye alma sebebimiz de türkiyeyi araplaştirmak ve baştaki partinin kafa yapisina uygun hale getirmek. Buna karşı çıkıyorum haliyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yallah suriyeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik tedavi aldığım dönemlerde başka bir hastanın refakatçisi olan arap kadını, zor yürüdüğümü fark edince yatacağım yerin örtüsünü değiştirmişti benim için. Türkçe bilmiyordu. Şükran diyerek gülümsedim sadece. O günden beri suriyelilere genel olarak nefret beslemiyorum ama olay çıkaran, kulak kesen vb toplumun huzurunu kaçıranların tek tek tespit edilip sınır dışı edilmesi gerekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 5 Eylül 2018; 0:55:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu başlığı görüpte içeriğini okumaya gerek duymadım

    kendilerine sövülmesinden zevk alıyor insanlar nedense?
  • Almanya'nın içine eden biz, savaştan kaçıp geleni de küçümseyen biz. Kısaca bizden bi halt olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5

    Irkçilikla alakasi yok,arabistanlilari,suriyelileri ve kürtleri sevmiyorum. Pis ve güvenilir olmayan insanlar,işe aldiklarimin hepsi sürekli bir şeyler çaldılar,kürtler özellikle. Yapacak bir şeyim yok inanilmaz pis ve güvenilir olmayan insanlar,sevmiyorum haliyle. Suriyelileri ülkeye alma sebebimiz de türkiyeyi araplaştirmak ve baştaki partinin kafa yapisina uygun hale getirmek. Buna karşı çıkıyorum haliyle
    "Irkçilikla alakasi yok,arabistanlilari,suriyelileri ve kürtleri sevmiyorum"





  • Yazdıklarınızda ciddi misiniz yoksa amacınız ortamı provoke edip sinirlenen insan guruhuyla taş taş geçmek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arap olmalari sorun. Turkmenlerden 1 milyon alalim gerekirse ama bunlarin direkt kulturde sikinti yaşıyoruz. Farkli bir kavimiz.



    Icimizde cok fazla araplasan, asimile olup Türklüğünü unutanlar var. Onlar harici savunani gor edim zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milliyetcilik kotu ama ummetcilik coh iyi demis kisaca arkadas, bir bitmediniz....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen evinde 4 tane Suriyeli besle eskisi gibi sıkıntısız geçin sonra milyonlarca Suriyeli nin ekonomiyi soktuğu zorluğa yorum yap. Ekonomik krizin sebebi sadece suriyeliler değil ama onların da büyük payı var. Beleşe yaşayan ben değilim onlar. Unutma!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrkcilik degil, hakli nefret var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar takır takır çocuk yapıyor. Ülkede bizden rahat yaşıyor. Bunun bir çok örneği var. Çimen üstünde nargile içnemi dersin havuzları dolduranları mı dersin.
    Bunların ülkesinde savaş var mı yok mu?
    Çocuk yapabilecek rahatlıktaysan defol git ülkene ne işin var burda?
  • Bu insanlar bir şekil de Ülkeden gönderilmeli. Bu iş insanlıkla falan alakalı değil, insanlıkla suçlayanlara alın sizi bakın denmeli. İleri de çocuklarımıza, torunlarımıza büyük bir bela bırakmış oluruz bunları geri göndermez isek. Bir plan yapılmalı, bir kaç sene için de mağduriyet yaratmadan hepsi gönderilmeli. Aynı hatayı özal ırak ta saddam dan kaçanlara kapıyı açmakla yaptı,o gün içeri alınan bir milyon kişi, bu gün 7 milyon oldu. Güneydoğu da başımıza bela olan, hdp ye oy veren kesim bu mülteciler. Bu gün Ülkenin güney sınırlarına yerleşen suriyeliler 20 yıl sonra aynı Güney doğu da olduğu gibi karışıklık çıkartmayacakları ne malum. Bu Ülkenin bekası için bu insanların geri gönderilmesi şart.
  • er ler konu açmasın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.