Şimdi Ara

RTÜK üyesi Ersoy: 'YouTube'u değil, Netflix gibi platformları denetleyeceğiz' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
14.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yakında o da olur inşallah
  • Birşey merak ediyorum, mevzum yazıdaki kararı eleştirmek değil. Birşey merakımı celbediyor böyle haberleri görünce. Böyle haberler de mevzu devleti eleştirme olunca, ağzının suyu aka aka, haykıra haykıra eleştirenlerin kendilerine taktıkları nikler niye yüksek oranda yabancı isimler oluyor? Nedir, bu bir sevda mı?, itibar mı? heves mi? yoksa kan çekiyor mu?

  • Netflix ve diğerlerinin arasına amazon prime da katılacak Türkiye de, bakın eğlence o zaman nasıl başlıyor.

  • Ulan zaten keyfimiz yok.Bide bunlar moral bozacak herşeyi yapıyor.Netflix'le çocukların ne alakası var Allah aşkına? Dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde böyle bir internet sansürü var?Millet aptal televizyon sansürlerinden bıktığı için internet platformlarına yöneliyor.Kredi kartı ile üyelik yapıp istediğim filmi izliyorum.Daha bunun sen nesini denetliyorsun?Kuzey kore gibi toptan interneti yasaklayın bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuz730 -- 3 Mart 2018; 1:55:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybedenler kulübünde dedikleri gibi yakında düşünceye bile sansür getirecekler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu insan her gün sinir küpü oluyor, Netflix gibi hizmetler sayesinde bir şekilde rahatlıyor. Saçma sapan tv kanalları göz ucuma gelse dahi daha da delirtiyor. Daha Türkçe konuşamıyorlar. Aylardır tv açmıyorum, hiç bir şeyi takip etmiyorum hiç bir şekilde de o çürümüş tv kanallarını açmayacağım çünkü kafam rahat.
    Ama bu işin iyice cıvkı çıktı. İnsanları bu kadar bunaltırsan, bunalıp saldırganlaşırlar.

  • "Haksiz rekabet var "lafi geciyorsa , orada yeterince vergi alamiyoruz demek istiyorlar... Tek dertleri hic bir sorumluluk almadan ozellestirdikleri ulkeyi vergiyle dondurmek. Bunlarin devlet yonetmeleri su sekilde, ayni 10tane evim olsunda onlari kiraya vereyim. Gelen parayla yan gelip yatayim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Kayanın 1 şarkısı geldi Aklıma:
    *Nerden baksan tutarsızlık..
    *Nerden baksan Ahmakça..
    *Başım Belada...

    Kişinin tercihi İster TV'de ister İnternette... Platformlar farklı İnternet'de yayın yapan şirketler Nasıl Uydu'da bulunan TV kanalı ile haksız rekabet yapıyor? Bazı TV kanal sahibi godomanların Reklam geliri düşdü heral



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 3 Mart 2018; 8:17:56 >
  • Amaclarinin para odlugu belli oldu cocuk filan hikaye iki firma gitmis aglamis netflix bizim izlenmemizi dusuruyor diye hersey firmalarin yararina kullanicinin zararina bu ulkede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denetleme hikaye vergi şahane.

    Siz ilk önce uydudan yayin yapan dolandirici kanallari bir denetleyinde sonra internete bakın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netflixi sittin sene engel koyamaz hele youtube babayı söz geçerr
    puhu tv bilmiyorum onlarda yurtdışından server kiralamaya başlasa iyi olurrr.malum rtük tam bir kara cahildir.kısacası yallaha rtük arabistana
  • Netflixte zaten ebeveyn kontrolü var, analar babalar bunun kontrolünü zaten yaparlar. Size gerek yok beğim öte durun. Siz bu yabancı firmadan da nasıl para söğüşleriz onun peşindesiniz. Sinekten nasıl daha fazla yağ çıkarırız onun peşindesiniz. Bırakın bu işleri artık insanların hayrına işlere el atın.
  • Kısaca para yiyecek yer arıyorlar,açık ve net.

  • Keşke internetin fişini çekseler 24 saat de hepimiz rahatlasak. Belki ne doğru ne yanlış ne denetlenmeli ne denetlenmemeli herkes anlar. Bana göre kökten fişi çeksinler. (Bölüm bilgisayar, yediğim ekmek ordan, bulut servislerini seven bir genç olarak) herkes kurtulur 24 saatliğine insanlar anlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebep ? Birileri rahatsız mı oldu yoksa, hem para vericem hemde istediğim içeriği ham haliyle izliyemicem, sigara yerine çiçek ve saçma sapan buzlanmaları görmek istemediğim ve yarım saat reklam izlemek istemediğim için para veriyorum yavşak herifler.... Hoş sinemadaki filmi bile sansürleyen adamlara bu normal..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiprens -- 3 Mart 2018; 4:09:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isakoc

    Birşey merak ediyorum, mevzum yazıdaki kararı eleştirmek değil. Birşey merakımı celbediyor böyle haberleri görünce. Böyle haberler de mevzu devleti eleştirme olunca, ağzının suyu aka aka, haykıra haykıra eleştirenlerin kendilerine taktıkları nikler niye yüksek oranda yabancı isimler oluyor? Nedir, bu bir sevda mı?, itibar mı? heves mi? yoksa kan çekiyor mu?

    Herhalde daha estetik geliyordur. Bunda yanlış ne var ki? Niye kendimize yakıştırdığımız nick birbirimize batsın ki? İsteyen istediği gibi konuşur, yaşar. Yeter ki başkalarının haklarını ihlal etmesin.
    Ama RTÜK'e gelirsek, doğru yaptıkları ne varmış ki bunların? Televizyon yayıncılığının içine etmişler, her yerde keyiflerince at koşturuyorlar, şimdi de gözlerini internet yayıncılığına dikip oranın içine edecekler.
    Sansür diyince akla sigara, içki geliyor da; marka sansüründen tut kan sansürüne, küfür sansürlerine her şeyin sansürü var. Hala daha utanmadan sansür mü var ki diyorlar. Netflix'ten izlediğimiz diziyi TV'ye aktarsak birkaç dakikayı toptan keserler, dizinin yarısı da bulanık ekranlarla ve biplerle geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Distopya büyüdükçe büyüyor ve bizi karanlığına hapsediyor.

  • RTÜK iyice kafayı sıyırdı. Nereden para kazanacağını şaşırdı. Bi salın artık internetimizi arkadaş !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuntt -- 3 Mart 2018; 8:46:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet4428

    Onlardan ziyade, kafa koparma, boyun kesme, fışkıran kanlar kısacası aslında çocukların tv de izlememesi gereken görüntüler var hem de erken saat de yayınlanıyor.
    Diziye kötü demiyorum kaliteli ve dandik bir yapıma benzemiyor ama burada böyle bir şey yapılıyorsa o zaman genele yapacaklar, ayrım olmamalı.
    Dizinin yaptığı algıyı saymıyorum bile orası bam başka bir konu.

    Adam öldürmek , sevişmekten daha az sakıncalı doğru. Tövbe tövbe kendimize gelelim ya. Cinsel ilişki / seks kadar sakıncalı birşey dünyada olabilir mi ? Kafa kes , adam vur , cinayet işle sıkıntı yok. Ama biri birinin kucağına atlayacaksa wowowowo haram.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olsa bunlara oy verenler netflix'e para vermez , temel motivasyonları bu.

    ATV izlemeyen zaten münafık bunların gözlerinde.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.