Şimdi Ara

RTÜK üyesi Ersoy: 'YouTube'u değil, Netflix gibi platformları denetleyeceğiz' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
14.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vallahi ülkenin ahlaki boyutunu karşılaştırırsak 15 16 sene önce gece 12 den sonra yayınlanan kırmızı noktalı filmlerin olduğu yıllarda bile günümüzdeki kadar ahlaksızlık yoktu. Sansürle çözülmüyor maalesef iş.

    Sigara yasak mesela, tv de de sansürlü lakin ilkokul çağındaki çocuk bile içiyor,

    Küfür sansürlü ama bırakın erkekleri kızlar bile ana bacı sövebiliyor öğretmenlerinin yanında,

    Alkol sansürlü ama hala içmesini bilmeyen sığırlar var

    Öpüşmek yasak ama kadına şiddet ve tecavüz aldı başını gitti son senelerde


    Daha say say bitmez. Bu sansür mekanizmasının amacı millet iş yapıyor görsünden öteye gitmez. Kaç senedir televizyonda sıkı sansür var ? Bir de toplumsal olarak medeniyet seviyemize bakalım iyi yönde mi ilerliyor kötü yönde mi ?


    Çünkü mevcut sansürlü yayınlar yine ahlaksızlığı, kıroluk ve ayılığı aşılıyor millete. Daha dorusu bir nesıl böyle yetişiyor ve yetişti. Kibarlık ve saygı denen şey yok olmaya başladı bunu sokakta çok rahat gözlemleyebilirsiniz.


    Ha bak şuna karşı değilim, TV de bazı şeyler sansürlenebilir. Ama net ortamında insanların özgürlüğüne karışılmamalı. Hadi TV de herkes erişiyor çocukları tv den uzak tutamıyorsun diyelim. Ulan 30 yaşında adamın sansürsüz küfürlü, sigaralı dizi izlemesine ne karışırsın. Bırak gerçekçi şekilde bir dizi izlesin ya.




  • youtube da netflix de de çocuk profilini şifre ile oluşturabiliyorsun bırakın bu işleri sizin derdinizi biliyoruz biz ulan ne açmışsınız nerden para gelme ihtimali varsa çakal gibi saldırıyorsunuz..

  • RTÜK üyesi "şimdilik" demeyi unutmuş.

  • Bunu neden yaptıklarını söylüyorlar zaten geleneksel yayıncıları korumak için. Geleneksel yayıncıların korunmaya ihtiyacı yok sizin sansür saçmalığınızın esas olayını onlar içerik ve senaryolar ile yapıyorlar zaten siz dç,prof ünvanı almış cahiller körsünüz biraz. Yahu buralar ücreti üyelik satıyor parasını ben vercem ama ne izleyeceğime sen bi boka yaramayan gerizekalılar karar vericek öylemi. Çocukları korumak demişsiniz zaten bu yayınlara çocuklar ulaşamaz ebeveynlerinin onayı olmadan çünkü kredi kartı lazım.

    Bu sansür zırvalığı nedir birader hayatın her yerinde içki sigara sex var zaten kafamızı ne yana çevirsek bunlara kendi ailemizde bile rastlıyoruz dolayısı ile bunları örnek almak için tv ye internetteki yayınlara bakmamıza gerek yok zaten her tarafımız bunlarla çevrili. Millet vekili denen kişiler bizim yani mailletin vekili değil mi. Yani bizim düşüncelerimizi isteklerimizi kararlarımızı orda dile getirip uygulaması gereken kişiler bu yasalae kimlere sorulup çıkarılıyor kimler karar veriyor halkın bu karardaki rolü nedir? Biz nasıl bi distopyada yaşıyoruz?





  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.