Şimdi Ara

RTE sonrası ülkemizi nasıl bir gelecek bekliyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aga vakti zamanı gelince her canlı ölümü tadacaktır.. bakınız firavun da öldü musa da öldü ........
    o giderse bu gelirse diye bir şey yok zihniyet değişmedikçe aynı tas aynı hamam.......
    bir Türkiye klasiği din elden gidiyor cumhuriyet elden gidiyor aslında giden gelen bir şey yok vatandaşa girip çıkan var ee malum konular vatandaşta narkoz etkisi yaptığından ve dış güçlerde bu işi iyi bildiğinden adamın birini sahneye çıkarırlar allayıp pullayıp bize yedirirler sürü psikolojisi ve çoban sevgisi değişen hiç bir şey olmaz apple samsung lg sony yeni modeller çıkarır biz yine yeni modelleri alma hayalleri yaşar gideriz..............
    Allah Cc herşeyi hakkıyla bilendir tek duamız vatanına milletine bağlı gözü tok yüregi pek adaletli biri gelsin ee tabi bu bizim duamız ama gene sionizim istedigi biri gelicek oda ayrı bir konu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: webbie

    Erdoğan hayatta olduğu sürece iktidarda kalmak zorundadır. İktidardan inerse, başta diploma paradoksu olmak üzere, birçok konudan dolayı yargılanma riski taşıdığını kendisi de biliyor.

    Cumhurbaşkanlığı görevini surdururken hiçbir sorumluluğunun olmaması, maalesef ki diplomasinin olmadığı ortaya çıkarsa, geçerliliğini kaybeder ve bugüne kadar altina imza attığı tüm kararlar, atadığı hükümetler yok sayılıp, tamamı için hesap vermek zorunda kalır.

    Özetle, Erdoğan'in o koltuktan inmesini beklemeyi; özellikle demokratik şekilde...

    Dediğim gibi, zaten varsayım sağlık sorunu sebebiyle iktidarda fiziken bulunamaması veya vadesinin dolması zamanında ülkede neler olabilceğinin teorik olarak tarıtışılmasıydı. Zaten iktiradarın değişmesi, chp veya yine sol görüşlü bir partinin iktidarlığı hakkında zaten muhtmelen tüm ailesi ve akpnin büyük çoğunluğu bir şekilde yargılanacak, kirli çamaşırlar ortaya çıkarılmak istenecek ve bunlarında etkisiyle iktidara gelmiş yeni parti kendini uzun süreli sağlama almak isteyecektir. Bunların pek ala akpde farkında olduğu için benim görüşümce rte den sonraki dönümde hertürlü çirkeflik denenecektir.

    Diploması yönünde açıkcası herkesin şüphesi var, mezunum dediği okulda zaten psikolojik olarak esir edildiği kimsede aykırı ses edemeyeceği için o konudan bir sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum.



    quote:

    Orijinalden alıntı: gEnya

    Oraya bı Numan Kurtulmuş ismini NOT almanızı istiyorum neden derseniz kökenleri aynı ve bu adamda Erbakan'ın öğrencilerinden ve liderlik vasfı taşıyabilecek birı gibi duruyor


    Evet Numan Kurtulmuş Belkide en iyi 2 alternatif kişidien birisi. Diğeride bence halkın gözündeki prestiji ile Abdullah Güldür. Binali Y. ve diğer bakanların bu konuda yarışamayacak seviyede olduğu fikrindeyim. A.Davutopluda zaten artık prestiji olmayan ve ismi konuşulmayan birisi.

    Ama ben olası bir varsayımda Belki N.Kurtulmuşun seçimde düşük oyla meclise girebilecek belki zoraki iktidarda olabilecek olması ihtimaline karşılık rte gibi bir etki ve çevresinde kenetlenme olamayacağı muhtemelen kısa ömürlü bir iktidar yaşayacağı fikrindeyim.

    rte gibi insanlar zamanla sembol haline getirilir, gitmeleri-vefatları halinde yerini yine o akımdan biri dolduramaz ve akım zayıflar-çöker.


    @gEnya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 25 Ekim 2016; 10:57:54 >




  • Abdullah Gul olur diyenler, A.Gul Tayyipden daha yasli 1950 dogumlu...Melih Gokcek zaten olamazda olmasını isteyenler adam 68 yasinda! (1948 dogumlu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 25 Ekim 2016; 11:31:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLACK CODE

    Abdullah Gul olur diyenler, A.Gul Tayyipden daha yasli 1950 dogumlu...Melih Gokcek zaten olamazda olmasını isteyenler adam 68 yasinda! (1948 dogumlu)

    Vadenin süresi belli olmaz hocam :)
  • rte gitse de akp kalır, çünkü adamların elinde medya var.olumsuz birşeyi bile olumlu gösteriyorlar.halkın eğitim durumu zaten ortada ,birde araya din allah dediler mi gene aynı teraneye devam ederler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke o kadar zayıf ve zavallı ki tek bir adamın gitmesi ile kaosa sürükleniyor
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    Rte giderse akp biter net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.