Şimdi Ara

RPG'ye Giriş 101 Derslerinde Oynanmasını Önerdiğiniz Oyunlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskiden İngilizcem iyi değildi hikayeden ve diyaloglardan pek bir şey anlamıyordum. Oblivion ile birlikte ilgi duymaya başladım ancak canım sıkılıyordu dediğim gibi diyaloglardan. Ardından wow oynamaya başladım bir süreliğine ve bu sırada İngilizce öğrendim ve tekrar oblivion a döndüm. Ardından fallout 3 ve sonra fallout 2 ye giriş yaptım ve hayran oldum! Şimdi önerebileceğiniz bir rpg varmı en sağlamından ?
    [Neverwinter Nights 2 ekran kartıyla birlikte geldi ama arkadaşıma vermiştim alıcağım en yakın zamanda :P]



  • The Witcher, özellikle Risen; RPG'ye giriş için yeterli oyunlar. Ve tabii ki benim oynadığım en iyi RPG KotOR'u önerebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 15 Ekim 2009; 23:05:12 >
  • benim sıkılmadan bitirdiğim tek rpg kotor dur. diğer oyunları bitiremeden silmişimdir. ben kotor diyorum
  • Fallout 2 oynayıp o tarza hayran olduysan sana hemen Baldur's Gate serisi, Planescape Torment ve Arcanum'u önerebilirim. Çok geniş evrenlerdir ve istediğin çoğu şeyi yapabilirsin bu oyunlarda.
  • Kotor acayip bi oyun, senaryosu film gibi, acayip diyaloglar var, birde star wars seviyosan ozellikle denemelisin.
  • Baldur's Gate serisini mutlaka oynamalısın. Fallout 2'yi beğendiysen Arcanum'u da mutlaka dene. Bunun dışında NWN2'yi bir an önce arkadaşından geri almaya bak. Temple Of Elemental Evil ve Divine Divinity önereceğim diğer RPGlerden. TOEE Fallout 2 gibi sıra tabanlı bir oynanışa sahip, DD ise Diablo tarzı aksiyona dayalı. Ama saydığım bütün oyunlarda zengin ve çeşitli questler, geniş bir dünya ve her birini adamakıllı oynamak için en az 50şer saat gerekir. Gothic 2'yi de listene ekle.

    2007 ve sonrasında çıkan nispeten yeni RPGlerden kesinlikle oyna diyeceklerim, The Witcher, Mass Effect, Drakensang, Risen, Divinity 2 ve yakında piyasalara bomba gibi düşecek olan Dragon Age'dir.

    Artık dil sorununu da aştığına göre, RPGlerin tam anlamı ile tadına varabilirsin. Aramıza hoşgeldin. Bu dünyadan çıkış yok. Saydığım (veya saymayı unuttuğum) RPGlerden herhangi biri hakkında ayrıntılı bilgi istersen yaz.




  • ben baldurs gate'i bitirememiştim sıkılmıştım (küfür etmeyin insanlık hali:) ama planescape torment'i 2 defa bitirdim ve o zamanlar anladığım yarım yamalak ingilizce ile bile mükemmel olarak gelmişti, diyalogları sanki roman okuyormuşun gibiydi, karakterin birinin sinirlendiğini ekranda göremezdin ama diyalogdan okurdun..

    sonra the witcher standartlarımı iyice yukarı çeken çok mükemmel bi oyundur. diyaloglar, senaryo, müzikler, dövüş sistemi, mekanlar, yaratıklar herşey dört dörtlük.. oyunda hafızamızı kaybetmiş durumdaydık ve kendimizi açığa çıkarırken herşeyin patır patır su yüzüne çıktığı bi oyundu witcher, yani gizem tarafı da yadsınamazdı..

    risen da witcher kadar iyi olmasa da güzel bi oyun, mekanlar, diyaloglar ve senaryo gerçekten hoş, sana büyük bi özgürlük sunuyor.. dövüş sistemi vasat olmasına rağmen oyunun başından kalkmak zor oluyor..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.