Şimdi Ara

Ronaldocuların bu sene hiç ağlamadıkları kadar çok ağlamalarının verdiği muazzam haz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Manchester United konusunda o kadar çok ağlıyorlar ki baya zevke geliyorum şaka maka. Böyle devam edin çocuklar. Fransa Ligi'nin Premier Lig'den kötü olması argümanına sığınıyorlar ciddi ciddi. Yıllarca bu adam dünyanın en iyi ligi olan İspanya'da kök söktürdü herkese, Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz takımlarını hacamat etti ama paşalarımıza göre Fransa Ligi'nde rahat takılıyor Messi oh.  Geçen senede Barça dışında bir hiç diyorlardı Messi için. Şu aralar Barça'nın durumu ve Messi'nin durumu az biraz utanmanıza sebep oluyor mu çok merak ediyorum. Azcık yüzünüz kızarsın lan Penaldocuklar. Evet Ligue 1 kötü İngiltere Ligi'ne göre bunda sıkıntı yok bunda kimsenin sıkıntısı yok fakat size kötü bir haberim var gençler Ronaldo şu an İngiltere Ligi'ndeki bir takımın ilk 11 oyuncusu dahi değil. Rotasyon oyuncusu bile olamayacak belki ilerleyen aylarda. Bu sene sadece iki gole katkı yaptı. Rashford şu an kendisinden daha faydalı. Üstelik bu takım Avrupa Ligi'nde Omonya, Sheriff gibi üst düzey takımlarla maç yapmasına rağmen çok sevgili Ronaldocuğumuzun takıma katkısı sıfır olmaya devam ediyor, ne ilginç. Ayrıca, İtalya Ligi, Fransa Ligi'nin sadece bir üstünde ve Ronaldo beyimiz son senesinde bu ligde rezil oldu, unutmayalım lütfen. Çabuk unutuyorsunuz beyler lütfen. Oynadığı takım ligi zar zor dördüncü bitirmişti ki bu takım da Juventus ahaha. Aynı durumu İngiltere'de de yaşıyor. Gittiği her takımı aşağı çekiyor bu adam. Bu kadar kör olmayın lütfen. Man U. Ronaldosuz çok daha iyi bir takım. Bunun herkes farkında sizler hariç. (bence sizlerde farkındasınız ama yediremiyorsunuz ehehe)Bu sene çok ağlıyorsunuz ve ben bundan inanılmaz zevk alıyorum ya. Devam edin gerçekten böyle. Dünyadan Futbol bölümünde de sırf bu yüzden takılıyorum. Dünyadaki Ronaldocu popülasyonun en yoğun olduğu yer burası sanırım.Birde ilkokul ve ortaokul kademesi var işte. Muhteşem bir eğlence kaynağı benim için burası. Ohhhhh ağlamaya devam. Yarınki maçta ilk 11 oynayacak mı len Ronaldo? Sahayı terketmesin yine hüüüüğ. Neyse kabul edin ve kurtulun artık. Tartışma bitti. Rekabet bitti. Gerçi bir tartışma veya rekabet yoktu ortada. Siz fazla zorladınız ve tamamen bitti artık. Küçük bir bebek gibi ağlamayı bırakıp gerçeği kabullenin Penaldocuklar. Yoksa daha çoook dalga geçilirsiniz.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 29 Ekim 2022; 15:18:8 >







  • Normalde mesajlarını okurum ama "dünyanın en iyi ligi olan İspanya'da" buradan sonrasını okumadım

    Yine kendini rezil etmeyi başardın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 yılına kadar dünyanın en iyi ligiydi ki hala daha en fazla Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kupalarına sahip olan ligtir. Premier Lig'teki tempo, İspanya'daki teknik kadar kupa getirmiyor demek ki.  Birkaç sene sonra yine en iyisi olacak ayrıca. Okuduğunu anla ondan sonra rezil oldun falan gibi peşin hükümlerde bulun bebeğim.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 29 Ekim 2022; 19:50:48 >
  • Koşu mesafelerinde de La Liga daha önde :):)




    futboo.com
    Avrupa ve Süper Lig koşu mesafe farkları
    https://www.futboo.com/404.html
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    Ronaldo Premier Lig'de ama lütttveeen. Adam yedekte kalma ve sahayı terk etme challenge yapıyor şu an susar mısın lütfen.  Ayrıca Avrupa Ligi'nde de Messi'den 2 adet fazla golü var. Birini Omonya'ya mı atmıştı? Hatırlayamadım. "Aman ya" boşver. GOAT be pöfff. Real Madrid'ten sonra gittiği her takımı taşıdı adam hatta en mühimi adam Portekiz'e Euro 2016 kazandırdı biliyor musun? Tek başına taşıdı üstelik. Hele o final maçında ne oynamıştı be.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo Challenge konusunda çığır açtı. Şu anki haline ben bile üzülüyorum. :):):)

  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    Fanlarıyla en fazla dalga geçilen futbolcu olma challenge yapıyor şu an sanırım.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.