Şimdi Ara

ROMAYA GİTMİŞ OLAN VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizden sadece roma da kaldığınız yada bildiğiniz hostel tavsiyesi istiyorum. Varmı roma da hostelde kalmış olan ve tavsiye edebilecek olan. tabiki trene yakın olması önemli çünkü ulaşımı tren ile yapacağız. 3 kişiyiz ve tercihimiz private bathroom&toilet.
    rezervasyon sitelerini genelde dolaşıyorum
    booking.com
    hostelbooker vs vs..

    ama asıl istediğim sizlerden gidip gören ve tavsiye edecek olan var mı?



  • Fiyat aralığı yazsanız daha rahat cevap verilebilirdi.

    Geçen sene bir arkadaşımla Interrail gezimiz sırasında Roma'ya gitmiştik. Il Covo B&B'de kaldık. Şehrin merkezinde, harika bir hostel. Colosseo'ya yürüyerek 10 dakika mesafede. Bulunduğu sokağın hemen başında metro var. (Cavour istasyonu) Oradan tren istasyonuna rahatça gidebiliyorsunuz.

    Tabii ki kendi banyosu vs. var. Odanın içi de oldukça güzeldi. LCD televizyon, minibuzdolabı vardı. Banyo tertemiz ve moderndi. Yer olarak da oldukça sakin ancak bir o kadar eğlence, yeme-içme mekanlarına yakın. Hatta sokak üzerinde de birkaç restaurant, bar, pizzacı var. En güzel yanı da odaların lobiden ayrı bir binada olması. Size hem apartmanın, hem odanın anahtarını veriyorlar. Böylece istediğiniz saatte girip çıkabiliyorsunuz.

    Geçen sene geceliği kişi başı 25-26 € idi ancak şimdi baktım, fiyat biraz artmış.

    http://www.booking.com/hotel/it/il-covo-b-b.html




  • Roma'ya gittim, 3 farklı yerde kaldım, bir yerden çok memnundum, yakında metro istasyonu vardı, mutfak alışverişi yapabileceğin bolca market vardı(turistik merkezinde bu tarz yerler pek yok), memnun kaldığıum yerin ismini hatırlamıyorum ama bakacağım, şunu da eklemek istiyorum: İstasyon çevresi çok merkezi ve turistik derler ama orada kalma turistik olduğu için 4 kişi kalınan odalar 2 sene önce kişi başı 25 euroydu, bakacağın yerlere yakın metro istasyonunun olmasına dikkat et, çok daha uyguna rahat edebileceğin yerler bulabilirsin.
  • bende yeni döndüm romadan... ben çadırda kaldım. 2 kişi 30 euro.. çok uygun....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.