Şimdi Ara

romano lpg hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar öncelikle benim yeni almış olduğum 2006 model toyota corrola marka 1.6 vvt-i motor aracıma lpg taktırmak için doğru ustayı bulduğumu düşünerek gittim. benim gidiş amacım BRNC idi hattı usta malzemeyi almaya gititğinde. diğer ustası abi gel dedi sana brc değil de romano sistemini takalım. neden dediğimde romanonun enjektörleri motora daha yakın buda yakıtta daha tassurruf , diğer özelliği mesela kötü bir yerden pis gas aldın aracına romanonun kiti bunu algılıyor ve otomatik olarak benzine geçiyor, 7-8 km bennzinde gidiyor bu 7-8 km zarfında otomatik olarak odb kiti herhalde pis gazı temizleyerek gaza tekrar geçiyor. sonra kara verdik romano takıldı .
    ayarları yapıldı fayan derken lpg yi fulledim 32 LT aldı 67 TLye suan göstergede tek yeşil ışık kaldı gittiğim km 170 filan .
    usta 500 km git sonra ayara gel dedi acaba romano seçerek doğru mu yaptık , birde yakıt değerleri ilk taktırmaya göre normalmidir.
    500 km den sonra düzelirmi yorumlarınızı bekliyorum







  • quote:

    Orijinalden alıntı: genckaptan37

    iyi günler arkadaşlar öncelikle benim yeni almış olduğum 2006 model toyota corrola marka 1.6 vvt-i motor aracıma lpg taktırmak için doğru ustayı bulduğumu düşünerek gittim. benim gidiş amacım BRNC idi hattı usta malzemeyi almaya gititğinde. diğer ustası abi gel dedi sana brc değil de romano sistemini takalım. neden dediğimde romanonun enjektörleri motora daha yakın buda yakıtta daha tassurruf , diğer özelliği mesela kötü bir yerden pis gas aldın aracına romanonun kiti bunu algılıyor ve otomatik olarak benzine geçiyor, 7-8 km bennzinde gidiyor bu 7-8 km zarfında otomatik olarak odb kiti herhalde pis gazı temizleyerek gaza tekrar geçiyor. sonra kara verdik romano takıldı .
    ayarları yapıldı fayan derken lpg yi fulledim 32 LT aldı 67 TLye suan göstergede tek yeşil ışık kaldı gittiğim km 170 filan .
    usta 500 km git sonra ayara gel dedi acaba romano seçerek doğru mu yaptık , birde yakıt değerleri ilk taktırmaya göre normalmidir.
    500 km den sonra düzelirmi yorumlarınızı bekliyorum


    öncelikle ışıklara yani gösterge ledlerine pek aldanmayın..heleki bu sıcakta basınçtan ötürü şamandranın topu sürekli oynak vazşiyette olabilir.. birde deponuz simit tip depo ise dahada bi olumsuz.. romano gayet kaliteli bir kittir.. ancak kirli yakıtı algılayıp benzine geçme gibi bişey ilk defa duyuyorum.. belkide vardır ki zannetmiyorum ama.. onun dışında aracınız daha yeni biraz kullandıktan sonra gerçek değerller ortaya çıkar..




  • Romano iyi ama met eden usta sıkıntı, taktığı kitin özelliklerini bilmiyor.
  • vala benim depo simit tank usta ne dediyse ben onu yazdım. birde benim romanoyu tercih etmemdeki bir neden ise ustanın dediğine göre brc 2a mühendislike geçti yarı yerli yarı italyan dedi. konyada üretiliyor. romano ise orjinal tamamen italyan demesi benim romanoyu tercih etmedeki nedendir. açıkçası taktırdım. ama 500km sonra tekrar bir ayara daha gidicem. sonuç değişmezse sök diycem herhalde ustaya :)
  • s.a bende 3.5 yıldır romano marka sıralı sistem lpg var araç toyota avensis 2006 model zaten aynı motoru kullanıyorlar. ustanındedikleri doğrumu bilmemde yalnız romanoda bir kere filtre olayı yokyani 10 binde bir filtre değişmenize gerek yok. ben romanodan memnunum 45litre gaz ile 500-520 ş.içinde 450-470 litre km yapabiliyorum.
  • a.s kerem kardeş şimdi senin değerlerin çok iyi valla ortalama şehir içi 21 kuruş şehir dışı 19 kuruş yakıyor. benim değerler simdilik kötü depoyu ilk fulleyiste ortalama 32 litre 190-200km gitti ikinci fulledikten sonra değerler değişmezse tekrar ayara gidicem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan37 -- 21 Haziran 2012; 16:04:34 >
  • 1 litre ile ş.içi 10 ş.dışı 12 litre gitmesi lazım çokbasmama şartı ile hatta corolla hafif olduğu için avensistende az yakması lazım. ışıklara aldanmayın sadece bipp sesi duyunca lpg bitmiş olur.
  • ok yardımlarınız ve uyarınız ıcın cok tskler bakalım artık bıtene kadar devm edeceğim sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.