Şimdi Ara

Rollform Makinasında Mekanikel Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rollform Makinasında Mekanikel Kalitesi




    Rollform çizgilerine birçok bölüm için büyük bir ehemmiyet taşımaktadır. Sacın bükülmesi ile J profil, U profil üzere eserlerin seri imalatını sağlayan Roll Form sınırlarının yegane üreticisi olarak Mekanikel yer almaktadır.


    2016 yılında faaliyetlerine başlayan firma bu bağlamda alanında öncü isimlerden biri olmaktadır. Müşteri taleplerini muvaffakiyetle gerçekleştiren firma bünyesinde özel tasarım makine ve sınır üretimleri gerçekleştirilmektedir. Böylelikle şirketlerin muhtaçlık duyduğu makine ve sınırların tedariki en güzel biçimde sağlanmaktadır.


    Firmanın üretimini gerçekleştirdiği kimi çizgi ve makinaları sizlere aşağıda unsurlar halinde belirttik. Sıralamış olduğumuz eserlerin hepsi en kaliteli gereçlerden üretilmektedir. Böylelikle en üst düzeyde verimlilik alınması mümkündür.


    Rulo sac açıcı

    Servo sac sürücü

    Doğrultmalı servo sürücü

    Roll Form hatları

    Rulo sac uzunluk kesme hattı

    Rulo sac dilme hattı

    Özel tasarım makineler,

    Özel tasarım üretim hattı

    Profil delme makinaları



    Roll Form Makinası


    Mekanikel firması bünyesinde üretimi gerçekleştirilen Roll Form makinası epey talep gören dal makinalarından biridir. Bu makine sayesinde dilediğiniz üzere M profil yahut U profil üretimi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıyeten firma M profil makinası üretimini de gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda firmanın tüm sınır ve makinalarını incelemek için web adresine göz atabilirsiniz. Tıpkı vakitte U profil makinası ile de birçok alçı köşebent üretimini yapabilmeniz mümkündür.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.