Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
56.080
Cevap
1.323
Favori
2.234.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • unforgiven06 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Bırakın öne çıkmayı, shaggy halılara çıkabilen ve üzerinde gezinebilen robot biliyorsanız siz bana söyleyin.

    Şaka bir yana, shaggy gibi tam sentetik ve uzun tüylü halılarda robotun tekerlekleri sürekli kaydığı ve aralarındaki korelasyon bozulduğu için üzerine çıksalar bile bir süre sonra "kaybolduklarını hissederek" durmaktadırlar. Zeminden yükseliği fazla olan bir iki tane robot bu işi yapabliyorsa da kalıcı bir özellik değildir.

    Saygılarımla
  • A9s in kuru temizleme performansı nasıl ? Eğer yeterli ise aslında güzel alternatif aynı fiyata 1.nesil sadece kuru süpüren xiaomi ler var. Yada 11s 1350tl iken ekstra 700 daha koyup hem navigasyon hem iyi bir mop almak gayet güzel bir tercih olur. Lakin işte soru şu kuru temizleme nasıl ? 1000pa bence fırçası iyi ise çok da kötü bir değer değil zira Anker 1300 pa ile çok çok iyi yada irobot belki 700pa ya var ya yok fakat fırçası sayesinde 2000 pa lik S50 den bile iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    genelde yurtdışı alışverişlerimi bu şekilde yapıyorum, o yüzden buraya söylesem nasıl olurdu hiç bilmiyorum valla.

    bir aciliyeti yok, o yüzden geç gelmesi de çok sıkıntı değil.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için...
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    @Hepsirobot Bey Robovac R500 u ne yurtdışı ne türkiyede daha önce hiç duymamistim herhealde az satan bir model internette hakkında çok bir bilgide yok. Acaba 11s ile farklarını yazabilir misiniz? Sadece güç farkı mı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, çok bilinen bi robot değil.
    Anker Türkiye’nin ülkeyi robot çöplüğüne döndürmek için getirdiği dışarda satılmayan anlamsız modellerden birisi işte.
    11S ile 35C arasında bir model, biraz vakum gücü var, o kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    maalesef halen bir değişiklik yok. onaylandı durumda bekliyor sipariş

    ürün geldiğinde yorumunuzu fotoğraflarınızı paylaşabilir misiniz?
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Çöplük sözü ağır değil mi topu topu 3 model oldular. Ki zaten 11s mantıklı bir cihazken R500e bence de ihtiyac yoktu. Lakin dönüşüm Anker ve İrobot sayesinde başlayacak çünkü suan sadece onların Resmi distributor garantisi var servisi vs var. Çinden garantisiz ürün getirerek sadece kendi içimizde döner dururuz halkın %95i garantiye bakacaktir. Hatta irobot evlere eskiden İhlas in yaptigi gibi demo yaparak çok daha iyi bir iş yapıyor herkesin önünü açıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TNCC kullanıcısına yanıt
    sırayla gönderiyorlar belli ki. kısa zamanda kargo bilgisi düşer size de.

    yarına kargo ulaşırsa hafta sonu paylaşırım elbette.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Merhaba, hoş geldiniz.

    Tümüyle eşiksiz bir sert zemin için aslında moplu robotlar idealdir ama tercih sizin tabii ki. Halı olmadığı için gezinmede de hiçbir sorun çıkmayacaktır.

    Hemen iLife A9s önerebilirim size, fiyatı da gayet makul. Yurtdışından getirtmek isterseniz de Ecovacs Ozmo 920 düşünebilirsiniz ama şimdilik 600 USD civarında, sanırım black friday indirimlerinde 100-150 USd düşecektir.

    İlife A9s'in ülkemizde resmi ithalatçısı var deniyor, en azından kutunun üzerinde yazan etiket o şekilde, @pegauscaptain dostumuz satın almış ve gayet memnun. Firmanın websitesinde iLife ile ilgili hiç bir ibare yok, halbuki en az 30 adet yetkili servis açma zorunluluğu var resmi distrbütör ise. Umarım doğru bir firmadır.

    Kolaylıklar dilerim.
    Şöyle bir site açmış o şirket:
    https://ilifeturkiye.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GoldenShoot G kullanıcısına yanıt
    bende o düşüncedeyim. zaten haftaya elinizde olur diye bilgi paylaşmışlardı. acelesi yok gelsin de
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Evlerde iRobot ürünlerinin tanıtımını ben 2005te başlatmıştım hocam, öyle ev ev dolaşarak 20binden fazla robot sattık zamanında. Sattığım o robotlara da hala servis veriyorum, umarım bu yeni firmalar da işlerini hakkıyla yapar ve robotlarına uzuuun yıllar servis verirler.

    Anker piyasa yapıcılığı yapmıyor, sadece bir sürü ürğn getiriyor ve piyasaya veriyor. Ne tanıtımı var, ne de satış desteği. Servisini bilmiyorum, bana çok basit arızalarla gelen üç beş robotu oldu - servisi ilgilenmemiş, ürün çok beklemiş vs.

    Bu şikayetleri yıllar önce Samsung ve LG’de de yaşadı bu ülke. En sonunda satamadıkları ve destekleyemedikleri robotları yılbaşında televizyonlara bantlayıp sattılar.

    Hocam bu alet mutfak robotu değil, haftada bir kullanmıyorsunuz ama temizlik robotuyla la her gün yaşıyorsunuz, arızalandığında elektrik süpürgesine geri dönmek gerçekten zor oluyor.

    Esas ilgi alanı robot üretmek olmayan ve kendisi üretmeyen firmaların çok fazla model çıkarmasındaki sebep sağdan soldan ürün toplayıp üzerlerine isim basmasıdır. Her modelin şarj cihazı ayrı olur mu ya? Bu nasıl bir sürdürülebilirlik modelidir?

    Darılmayın, ben kimsenin malını satmıyorum, yeterli param olsa ithal edeceğim ürünler de zaten bunlar değil. Derdim sadece uzun dönemde paranızın boşa gitmemesidir

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    İlife’ın Türkiye distribütörü Linex idi.
    http://www.iliferobot.com.tr/

    İşin ilginci iLife her iki firmaya da distribütörüm demiyor.
    Linex düzgün servis vermiyordu, hatta ilgilenmiyordu bile, umarım Aritmetik daha farklıdır.

    Hayırlısı diyelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ürünün halı performansı nasıl denediniz mi? kağıt üzerinde 1,5 cm diyor ama çıkarken inerken performansını deneyimleye bildiniz mi? bol halılı bir evde iş görür mü? istanbulbilişim ile kötü xiaomi bir mi vacuum tecrübesi yaşadım para iadesi bekliyorum bu ürün ve fiyatı aklımı çeldi...
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    İrobot un servis hizmetinin iyi olduğunu zaten biliyordum fakat Anker i size ben sormuştum siz iyi demiştiniz birkaç mesaj yukarıda. Lakin zaten her halukarda şu yok mu sonuç olarak Çinden alınan ürünün hiçbir garantisi yok sorun yaşadığımda hukuki hiçbir hakkım yok 10 yıl parça sağlama zorunlulugu yok vs vs en ufak bir hakkım yokken burda en azından kanuni olarak bir distribütörlük hizmeti sunuyorlar ve bence takdir edilmesi lazım. İrobot ve Anker olmasa Çinden garantisiz ürünlere mecbur kalacaktık ki siz de bahsetmiştiniz lds arızası yaşayan kim karşısında bir muhatap bulabildi.
    Şahsen eğer Anker i çok model ile elestireceksek burda Viaomi Mijia vs hepsi Xiaomi ve benzeri robotlar ve Çinde ki robot fabrikalarına kendi ürünlerini yaptırmıyor mu? Xiaomi nin asil ilgi alani robot degil ki tam olarak Anker gibi bir firma Hatta Çinde zibilyon tane marka olma sebebi bir fabrikaya ürün yaptırıp üstüne isim bastırmak değil mi o zaman hepsine Çöplük demek lazım değil mi? Anker de Çin de bir Üretici ile anlaşmış urettiriyor üstüne gelmiş bu ülkeye distributorluk kurmuş Garanti vermiş hukuki olarak yasal bir zemin sağlamış fiyat olarak da hiçbir yasal dayanağı olmayan ürünler ile ayni fiyati yazmış.
    Ben de bir tüketiciyim ve ürünleri değerlendiriyorum. Ve her tüketicinin yapması gerektiği gibi Garanti Hukuki zemin sağlamayı takdir ediyorum. Çünkü yapmazsak bizim zararımıza. Mesela İlife adım atmış gibi görünüyor inşallah doğrudur onlar da distribütörlük kurmuş ve garanti belgesi duzenliyorlardir bu bizim artımıza. Keşke Xiaomi de gelse Ecovacs gelse de onları Haklarımız olarak kullansak. Şimdi ben sorun yaşasam kime tamir ettireceğim bunu bilen insan sayısı bile kisitli Ahmet amca Ali amca mı arayayım. Bahsettiğiniz servis sorunu aslında tam olarak garantisi olmayan ürünlerde yok mu onlarda var paramın uzun vadede ne olacağı en çok onlarda belirsiz. Tam da bu sebeple zaten İrobot ve Anker e eğer düzgün servisi yada en azından garanti belgesi varsa İlife A9s e sıcak bakıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetDH5355 -- 14 Kasım 2019; 16:40:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: unforgiven06

    ürünün halı performansı nasıl denediniz mi? kağıt üzerinde 1,5 cm diyor ama çıkarken inerken performansını deneyimleye bildiniz mi? bol halılı bir evde iş görür mü? istanbulbilişim ile kötü xiaomi bir mi vacuum tecrübesi yaşadım para iadesi bekliyorum bu ürün ve fiyatı aklımı çeldi...
    Yani halı da bir sıkıntı yaşamadım. Tek şarj ile 2 katlı dublex evi temizledi. Gayet iyi performansı. Ama ince halı da paspas da bunlar fırçalara takılıyor. Ama büyük halıların üzerinden geçiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Ben takıldığım noktayı anlatamıyorum sanırım.
    Markaların ülkemizde distribütörleri olması tabii ki güzel ancak sorumluluklar konusunda bir şey bilmeden yazıyorsunuz sanırım.
    Yasa çok açık: küçük ev aletlerinde 30 adet servis açacaksın 7 coğrafi bölgede diyor. Tamir edemiyorsan 30 günde yenisini vereceksin diyor. Olmadı parasını kaybıyla birlikte iade edeceksin diyor. 2 sene koşulsuz garanti vereceksin ve sonra da 10 sene parça vereceksin diyor.
    Bunlar bizimkilerde yok beyim. Maalesef yok. En iyi bildiğin markada bile yok!
    Umarım başına gelmez ama canını sıkan ciddi bir arızada iş ticaret mahkemesinde bitiyor.

    Çok çeşide bu yüzden karşıyım resmi ithal robotlarda. Markanın çeşidi çoğaldıkça yedek parça ve tamir yeteneği/bilgisi azalıyor. Bak bu konuda iRobot’u ayrı tutarım, orijinal Joe Jones tasarımı 25 sene sonra bile hala kullanılıyor, parçasını kullanıcı olarak sen değiştiriyorsun AbD’de, o kadar muhteşem ve basit bir tasarım yapmış. Ama başka hiçbir robotta bu kolaylık yok, bu bir felsefe işi.

    Xiaomi, Ecovacs, Abir (Xinhua), iRobot, Mamibot, Tesvor gibileri robotunu kendi yapıyor, orada kalite bazında zaten ayrılıyorlar. Aslında Çin’den bireysel olarak getirdiğimiz ürünlerde arıza oldumu adamlar hemen değiştiriyorlar, sorun bizim gümrük mevzuatında. Ülkede ne düzgün ki?

    Biz Türk’ler kötünü iyisini kabul etmeye alıştırılmışız.

    Neyse, bu konu uzar ve bir yere varmaz, çünkü elimizden bir şey gelmez. Benzer sorunları Neato ithal ederken yaşamıştım, onların da firma olarak servis zaafiyetleri vardı maalesef. Bu robotlar eve girdikten sonra ailenin bir bireyi oluyorlar, bunu anlayan ve buna göre çalışan firmaların ürünlerini almak gerek.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 14 Kasım 2019; 17:14:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Sizin bahsettiğiniz tüm haklar işte sadece distributor garanti belgesi varsa var. Ve o firmalar işini duzgun yapmayabilir doğrudur lakin yapmasa dahi kanuni hakkım olduğu için en azından parami geri alırım. Bunun için tüketici mahkemesi gerekli değil çünkü ürünün fiyatı 3000tl nin altında ilçe hakem heyetine başvuru yeterli ve bilmiyorum hiç işiniz düştü mu ama %99 Tüketicinin yanindalar siz başvurduğunuz andan itibaren 30 günde sorunu çözemezlerse hakem heyeti karşı tarafı dinlemiyor bile doğrudan icra yoluyla tahsil ediyor. Çinden getirdigim üründe servis olmadigu gibi bu hakkım da yok öyle değil mi? Bu konuda onlarin hiçbir şeyi yok bozuldu mu ya ahmet amca Ali amca arayacağız cebimizden hallettirip uğraşıp duracağız yada kaldır at gitsin. En azından burada parami geri alabiliyorum isterse servis hizmeti vermesin keyfi bilir.
    Muhtemelen birkaç yıla çoğu firma garanti belgesi düzenlemeye başlar servis hizmetini iyice otutturur fakat oturmasa dahi hakkını bilen için yasalar bizi tam anlamıyla koruyor. Lakin evet pahali bir ürün olursa bu sefer ticaret mahkemesine başvurmak gerekir ve işler oldukça uzar onu da kimse yapmaz fakat 3000 tl nin altı için ilçe hakem heyetine başvuru yeterli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetDH5355 -- 14 Kasım 2019; 18:5:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende anker R500 alarak aranıza katıldım. Kurduğumda şarjı bitmişti.
    Şarja koydum. Bunda da ilk şarjda belli bir saat tutma durumu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murathanouz M kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz
    Bir gece şarjda kalsın mutlaka.
    Dolu gösterdiğine kanmayın, hücrelerin eşitlenmesi için özel bir şarj çevrimi var.
    İyi günlerde kullanınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.