Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TimeBoy , TimeBoy Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.880
Cevap
1.317
Favori
2.218.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    iLife A9s de 22 w ile motor gücü açısından biraz geride kalmıyor mu?
  • unforgiven06 U kullanıcısına yanıt
    Her işi çok iyi yapan bir robot yok henüz.
    A9s nemli mop özelliği ile öne çıkıyor, ama kuru temizliği de hiç fena değil gerçekten.
  • Navigasyonsuz ve kamerasız dolayısyla, telefondan takip edemediğimiz modeller bende soru işareti. Temizle dedikten sonra acıkcası haritadan nerelere gitmiş ,görmek bana kendimi iyi hissettirtiyor. Eger atladıgı bir yer varsa yada takılırsa , haritadan görebiliyorsunuz ve takip edebiliyorsunuz. Digerleri ise rastlantısal calıstıgı için , bir odayı yada bolgeyi atlamasını anlamanız cok zor. Programladıgım S55 in işi bittiğinde , going back the dock mesajı ile evine geri dönmesi güzel bir his yaratıyor. Alacak arkadaşlara navigasyonlu modelleri tavsiye ederim. Cünkü birkere aldıktan sonra , daha iyisini almak icin bakıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Günaydın,

    Bendeki robotlar çok sık değişiyor. Hem firmaların test veya tanıtım için gönderdikleri, hem de benim ilgilenip getirttiklerim var bir sürü.
    En memnun kaldıklarım Ecovacs 950, iLife A9s, Tesvor, özellikle Xinhua, temizleme gücüne hayran kalmamla birlikte çok sık arızalanan bir Neato D5, fiyatı kesinlikle değmez ama teknolojisi göz alıcı olan yeni iRobot S9+...

    Parayla alsam ve yüksek bir teknoloji isteseydim sanırım 950 alırdım.
    Ama inanın bana evdeki gerçek "hizmetçi" bir Roomba 625! 11 senedir çalışıyor hergün.

    Saygılarımla,
    @Hepsirobot Bey İrobot 625 in bu denli dayanıklı olması o modele mi özel yoksa her modeli mi öyle? Birde İlife A9s dayanıklılık açısından size nasıl bir izlenim verdi. Şuan İlife a9s in garanti belgesi varsa dayanıklı ve kuruda da iyi temizliyorsa ciddi şekilde Anker den ona kayıyorum arti olarak navigasyon da var aklımda öneriniz olan roomba da var artık karar verip almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    iRobot roomba 625 yarı profesyonel bir model olarak çıkartılmıştı. İçinde biraz farklı parçalar var ama zaten eski R5XX ve R6Xx modelleri çok uzun ömürlü olmak için tasarlanmışlardı. Artık öyle yapılan bir robot yok, markanın yeni ürünleri de o şekilde kaliteli değil zaten bana göre.

    ilife düzgün ve dayanıklı modeller yapan bir firmadır ama öyle 10 sene ömür beklemek de hayalcilik olur. Teknolojinin bu kadar hızlı geliştiği bir ortamda da zaten 3-4 senede bir modellerin değişmesini anlayışla karşılamak lazım. Teknik olarak A9s gerçekten üstün özelliklere sahip, ucuz olması da önemli bir avantaj tabii.

    Saygılarımla
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    İlife A9S sadece 1 sitede şu an satışta,istanbul bilişim dışında hiç biryerde satılmıyor,bildiğiniz fiyat kıyaslayabileceğimiz başka bir satıcı var mı,fiyat 2,199 görünğyor fiyat için de görüşünüzü alabilir miyiz?
  • feyzus F kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    Ben genelde fiyatlandırma konusunda görüş beyan etmiyroum çünkü piyasa araştırması yapmıyorum.

    İstanbul bilişim yanında bir dehttps://ilifeturkiye.com adlı sitede satıldığını biliyorum, bu firma ülke distribütörü olduğunu da iddia ediyor ama ben doğrulayamadım henüz Çin'den.

    Saygılarımla
  • feyzus F kullanıcısına yanıt
    İlife A9s in fiyati baya uygun. Yurtdışında bile vergisiz en düşük bu fiyatlara satılıyor. Toplu alım indirimi alıp üstüne vergi eklesen daha aşağı inmesi imkansız gibi. Muhtemelen yurtdışı fiyati ile kıyaslayınca tartışmasız en uygunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı süpürge A kullanıcısına yanıt
    arkadaslar bende bu hafta viomi v2 aldım. ilk olarak bende uygulamaya bağlayamadım ve tusuna basıp uygulamasız,kullandım. bir salon ve oturma,odası toplam 50 60 m2 de toz deposu doldu tastı. bu kadar iyi süpürceğini düşünmemiştim.

    bağlantı sorununuda ilk aksam çözdüm. mi home uygulamasının ilk açılışında ülke sectiriyordu orda türkiye diye secince sorun çıkıhor. ayarlardam değiştire biliyorsun. Değişyirip rasgele bi avrupa ulkesi olsun çokda uzak olmasın diye hırvatistan,sectim ve anında bağlandı. xiaminin sunucuları ile alakalı. Zaten xiaomi güvenlik kamerası kullanana bir arkadasımdan da ülke olarak çini secmem tavsiyesini aldım sonra ama şimdilik değiştirmedim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Toptan fiyatı 159 USD/ad/500ad
  • Ürünum geldi şarj ünitesini kendi elimle oturttum.swich on before use yazan kağıdı koparmadim.koparmali miyim?bir de alttan açmadan oturttum kırmızı ışık yanıp sönüyor üzerindeki açma düğmesine .sanırım biseyi yanlış yaptım?? yardımci olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hepsirobot

    Günaydın

    Isaac Asimov’un romanlarında sözü edilen ve günümüzde yaygın olarak kabul edilen bir robot anayasası var:

    Birinci Madde: Bir robot, bir insana zarar veremez ya da zarar görmesine seyirci kalamaz.
    İkinci Madde: Bir robot, birinci kuralla çelişmediği sürece bir insanın emirlerine uymak zorundadır.
    Üçüncü Madde: Bir robot, birinci ve ikinci kuralla çelişmediği sürece kendi varlığını korumakla mükelleftir.

    Üçüncü maddeye - ve tabii ki robot üreticilerinin teknik dökümantasyonlarına da - dayanarak rahatlıkla robotunuzu kendi başına bırakabilirsiniz. Zaten kendi başlarına çalışma amacı ile tasarlanmış ve üretilmişlerdir. İçiniz rahat olsun, bir sorunla karşılaştıklarında veya sıkıştıklarında durur ve kendilerini kapatırlar.

    Eğer iki haftadan uzun bir süre kullanmayacaksanız bataryasını çıkartınız ve şarj ünitesinden ayırınız.
    Günlük kullanım sırasında batarya ömrü ve sağlığı için robotun şarjda kalması gerekmektedir.

    Saygılarımla
    Çok güzel cvp vermişsiniz tşkler. 2 haftadan uzun süre kullanamayacağım zaman şarjdan çıkarmayı anladım ama bataryayı nasıl ayırmalıyım. İçinimi açmalıyım model s50?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karambollllll -- 15 Kasım 2019; 15:51:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    İlife A9s toptanda 159$ sa o zaman bu piyasada kar marjı aşırı yüksek ve istisnasız her marka bizi tabiri caizse soyuyor. Madem öyle S50 yi distributor olarak getirip 2500 e satsalar hem ciddi satarlar hem de yine çok iyi kâr ederler. Bence talep biraz daha artsın Xiaomi de piyasa Mi store ile girer kimse bu kârı kaçırmaz diye düşünüyorum.
    Artı demekki İstanbul Bilişime daha rahat güvenebiliriz zira onlar çok ucuza değil diğerleri baya pahaliya satıyormuş.
    @Hepsirobot Bey o zaman Aliexpress vb sitelerde isteseler S50 yi 1000 e bile indirecek potansiyel var. Black Friday de en azından 1500 olur mi dersiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karambollllll K kullanıcısına yanıt
    Maalesef evet.

    Altında 7 adet vida var, bir de yan fırçayı sökeceksiniz 8.

    Bataryayı çıkarmak çok kolaydır, soketli zaten. Hem bu şekilde robotunuzun içini de temizlemiş olursunuz, eminim toz içinde olduğunu göreceksiniz.

    Şuraya bi link bırakıyorum, söküp takma için:https://www.youtube.com/watch?v=Rqfxe-AydGM&feature=youtu.be

    Saygılarımla
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsunuz, resmi ithalatta vergiler toplamı %68.

    Bavul ticareti ile gelse haklısınız ama o zaman da bu toptan fiyatı alamazlar üretici firmadan.

    İstanbul bilişim nasıl getiriyor bilemiyorum ama umarım oradan alanlar garanti konusunda sıkıntı yaşamazlar, çünkü gerçekten bazı fiyatları "hayatın doğal akışına aykırı".

    Siza sadece üretim maliyetlerini hesaplıyrosunuz, bunu ithal eden ofis ve eleman tutacak, 2 sene servis verecek, 30 adet servis kuracak veya anlaşacak yedek parça stoğu yapacak. İadeler için karşılık ayıracak vs vs.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Üretim maliyetini hesaplamadım da %68 vergi değil %20 + %18 vergi hesapladım. S50 için 180$ desek 1000tl yapıyordu vergi ile 1200 yapar 2500 den satsa 500tl KDV oder online sattığı kanalın komisyonuyla 1800 eline kalır 600 tl de hem kâr edip hem giderleri için yeterdi. Fakat İthalat da vergi %50 ise o zaman işler tabiki değişir.

    Benim hesabıma göre bu sefer vergiyle 1500 yapar 3000e satsa 600 tl KDV verir 2400 kalır komisyonla Net 2100 kalsa eline 600 civarı o zaman kalır.
    2500 olur 3000 :)
    Lakin ilife A9s %20 vergi ile girerse 2200 e satılabilir gibi çünkü hukuki olarak garanti belgesi hakları olsada muhtemelen teknik servis hizmeti düzgün olarak zaten yok olsaydı En azından o 30 ayrı yeri kesin bilirdik diye düşünüyorum.
    O da 180$ olsa 1050 tl + %20 vergi 1250 yapar 2200 den 400 tl vergi verildiğinde ellerine yine 550 tl kalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • obkaraomer O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Diğer türlü çözemezsem bu yöntemi uygulayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Çok tşkler bilgilendirmeler için. Çok iyi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Merhabalar sayın @hepsirobot
    Günlerdir okuyorum ve doğru cihazı bulmaya çalışıyorum.Sizin donanımınızdan da çok faydalandım teşekkür ediyorum.Üyesi olduğum bi grubun kampanyasında iLife v5s pro,a4s ve v8s piyasandan bir miktar daha ucuza satılmakta.150 m2 ve az halılı evim için hangisi daha uygun olur bilemedim?Yorumlarınız için şimdiden teşekkür eserim.
  • drfk D kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkürler.
    İLife V serileri moplu, A serileri de sadece kuru süpürme yapmaktadır (A9S hariç), dolayısıyla seçim sizin aslında.

    Az halınız var ise mop yapabilen bir model işinize yarayabilir tabii ancak iLife V serilerinde sadece vakum vardır, ana fırça yoktur dolayısıyla halı performansı pek iyi sayılmaz. Ama illaki V serisi diyorsanız V8S tavsiye ederim.

    Hazır piyasaya girmişken iLife A9s düşünebilirsiniz bütçenize uygunsa. Hem titreşimli mop sistemi, hem haritalama, hem de oldukça başarılı bir fırça/vakum sistemi var.

    Saygılarımla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.