Şimdi Ara

Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
3.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY Character Vignette – Claire Redfield


    Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)Sony Pictures Entertainmentyoutube
    Allow Kaya Scodelario to introduce you to her character, Claire Redfield. 🔥 #ResidentEvil: #WelcomeToRaccoonCity is exclusively in movie theaters November 24. Visit Site: https://ResidentEvil.Movie Follow RESIDENT EVIL On Social: https://www.facebook.com/ResidentEvil... https://twitter.com/residentevil https://www.instagram.com/residentevil/ #ResidentEvil #WelcomeToRaccoonCity Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Returning to the origins of the massively popular RESIDENT EVIL franchise, fan and filmmaker Johannes Roberts brings the games to life for a whole new generation of fans. In RESIDENT EVIL: WELCOME TO RACCOON CITY, once the booming home of pharmaceutical giant Umbrella Corporation, Raccoon City is now a dying Midwestern town. The company’s exodus left the city a wasteland…with great evil brewing below the surface. When that evil is unleashed, a group of survivors must work together to uncover the truth behind Umbrella and make it through the night. Written & Directed by: Johannes Roberts Produced by: Robert Kulzer James Harris Hartley Gorenstein Executive Producers: Martin Moszkowicz Victor Hadida Jeremy Bolt Paul W.S. Anderson Cast: Kaya Scodelario Hannah John-Kamen Robbie Amell Tom Hopper Avan Jogia with Donal Logue and Neal McDonough #Vignette #ClaireRedfield #SonyPictures #Sony #ResidentEvil #WelcomeToRaccoonCity #KayaScodelario #HannahJohnKamen #RobbieAmell #TomHopper #AvanJogia #DonalLogue #NealMcDonough
    https://www.youtube.com/watch?v=hSWHfX-R_2I
  • Resident Evil: Welcome to Raccoon City Review | IGN


    Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)IGNyoutube
    Resident Evil: Welcome to Raccoon City debuts in theatres on Nov 24, 2021. Spoiler-free review by Taylor Lyles. Resident Evil: Welcome to Raccoon City is certainly not the worst video game adaptation or even the worst Resident Evil movie, but both those bars are pretty low. Director Johannes Roberts does deserve some credit for sticking much more closely to the source material than the Paul W.S. Anderson films, but a short runtime, a rushed third act, and lack of elements to make it truly scary to watch in the dark hold it back immensely. Nevertheless, it should serve as decent fun for fans of the Resident Evil games, if only to find all the Easter eggs and references scattered throughout.
    https://www.youtube.com/watch?v=bgUG1-JjmeI
  • Suri Leon ve Pakistanli Jill

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt

    Jill'i yeni gördüm. Rezil etmişler.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Bu sjw iğrençliği sinema, dizi ve oyun sektörüne bulaştığından beri parasını ödeyip bir şey almıyorum. Bariz soluk tenli diye yazılan ve yaratılan bir karakteri bitter çikolata tenli insanlar oynuyor artık. Ama yarın Black Panther'i beyaz yap ilk bunlar söver Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)  Yeni, sıfırdan bir şeyler yaratamadıkları için aynı şeyleri önümüze artık farklı ten rengi ve cinsel tercihi olan karakterlere dönüştürerek yedirmeye çalışıyorlar. Bu kafadaki insanlar olduğu sürece yarın Nemesis pembe giyip, tshirt fırlatma tabancasıyla S.T.A.R.S ekibine dalar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 23 Kasım 2021; 18:20:43 >
  • Batman kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle, rezillik. Hatta soğudum, bundan sonra sinemaya dahi gitmeyi düşünmüyorum. Boş yere bu heriflere para kazandırmam. SJW olayı tamamen kötü niyetli ve kasten planlanmış bir şey.

  • Şöyle bir Jill bulacakları yerde yaptıkları işe bak ya


    Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Taş mübarek, taş. Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) 

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Birde şimdiki filmde oyuna sağdık kaldık bla bla diyolar. Zamanında her ne kadar tırt bir seride olsa en sağlam Jill castıydı bu gerçektende.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 29 Kasım 2021; 17:51:24 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt

    Film çıksın görücez bakalım oyuna sadık kalmış olabilirler ama cast afedersiniz de b.k gibi :)

  • Resident Evil: Welcome to Raccoon City Isn't the Movie Reboot We Wanted


    Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)Push Squareyoutube
    This reshuffled Resident Evil adaptation sadly misses the mark. --- #ResidentEvil #Reboot #SurvivalHorror For more information, visit: http://www.pushsquare.com Twitter: http://www.twitter.com/pushsquare Facebook: http://www.facebook.com/pushsquare
    https://www.youtube.com/watch?v=_p4hoLY9LrY
  • Daha açılışta 5.6 almış, daha da düşer bu. Belliydi böyle olacağı zaten ama bu kafada devam etsinler social diversity diye içinden geçmedikleri uyarlama kalmadı.

  • Bugün izledim. Gittiğim sinema küçük bir sinemaydı. Ekran o kadar karanlıktı ki çoğu şeyi anlayamadım bile. Ses kalitesi de çok kötüydü. Filmi beğenmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Sinemaya gitmeyin artık projeksiyonun lambasından gitmesin diye aydınlatmayı kısıyorlar.Birde Imax mı salonlarda gözlüğüde taktığında hepten körebe oluyor...

    Film zaten tırt olacağı cast açıklanır açıklanmaz belliydi.Önceki yorumlarda defalarca yazıldı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır sinemaya gitmemiştim zaten. Sinemaya gitmeyi seviyorum ama böyle olursa daha gitmem. Gerçekten bütün zevki öldürüyor. 3d filme zaten gitmiyordum. Aşırı karanlık oluyor ve hareketleri takip edemiyorsun. Filmlerin tırt olup olmayacağını izlemeden bilemeyiz. Yani ben filmi izleyip kendim karar vermeyi tercih ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobsantino -- 5 Aralık 2021; 6:1:51 >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Böyle arkadaşım Dune filminde vs...çok kez bu karanlık mevzuuna tepkiler geldi sosyal medyada.
    Ben seni uyarayımda gidersin gitmezsin keyfin bilir.

    Gerek cast seçimi gerekse filmin işleneceği konunun işlenecek tarzından gidişatı çözersin birde üstüne fragmanı izlersen filmin tırt ya da iyi olacağını kolayca anlarsın.Film kültürün ve sinema gözün varsa çok kolay anlıyorsun.Kahin olmaya gerek yok.Mortal kombat,Resident evil,squid squad 2,venom2 bunların forumda konuşulduğu konulara bak benim ve çoğu arkadaşın filmlerin vasat olacağını hakkında yorumları var...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasat benim için izlenebilir bir düzeydir. Vasat, ortalama demektir. Sinema atmosferini severim. Farklı bir sinemaya daha gidip deneyimleyeceğim. Çünkü gittiğim sinema gerçekten çok berbattı. Sırada Spider man var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf RE diye gitmeyi düşünüyodum ama sinema çekimi versiyonuna şöyle bir üstün körü göz atıyım dedim,iykide demişim.Harbi çekilcek dert değilmiş.En azından jovovich versiyonuna kötü film diyebiliyoduk,bu film bile değil awk.Beterin beteri varmış dedikleri bu olsa gerekResident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) 

  • Sormadan edemeyeceğim. Filmi beğenmeyenler arasında baştan sona izleyen var mı? Yorumlardan anladığım kadarıyla şuana kadar sadece "Cast"'in beğenilmediği Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021) Kişisel olarak uyarlamalarda LoTR'dan(2.film) beri konuya ve karakterlere uygun kalınmasını beklemekten vazgeçtim. Her yönetmen ya popülist yaklaşımlarla, ya kendimden bir şey katacağım(bazıları iyi olabiliyor) diye yada sadece mal olduğu için uyarlamalarda bir şeyi değiştiriyor. Süre nedeniyle yapılan kısaltmaları saymıyorum, o konuda yapacak bir şey yok.

  • Duncan Idaho D kullanıcısına yanıt

    Evet ben sinemada baştan sona izledim ve beğenmedim ama param çöpe gitti de demedim. Kötü bir filmdi.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.