Şimdi Ara

renolock hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • renolock craftlamak gibi bir niyetim var ama aynı anda hem malganis hem jaraxxus hem sylvanas craftlayamıyorum 2 sinin craftlayabilirim ancak feugen stalaglı varyasyonu oynamayı denemeye karar verdim ama şöyle bir araştırma yapayım derken kafam bayağı bir karıştı önereceğiniz deck list var mı?



  • http://www.hearthpwn.com/decks/403250-renolock-variations


    bu konuda bir arkadaş çoğu decki toplamış bir konuya,renolockun olayı zaten çok varyasyonlu oynanabilmesi yani shredder oynamazsınız sen'jin oynarsınız o gün çok fazla face decke denk gelirsiniz senjin fark yaratır sizi taşır.Ooze ile oynarsınız o gün rakip tam doomhammer oynadığı anda elinizdedir rahat çıkarsınız bu deckle legend oldum dersiniz. Demek istediğim varyasyondaki bazı kartlar değişebilir her zaman,malganis oynamazsın ragnaros oynarsın.Al işte bu en iyisi demek çok zor renolock için o gün sürekli kontrol deckleri gelir karşına sylvanas çok iş yapar.Bu deckler biraz bu şekilde yürüyor,en başarılısını bulmak zor.




  • Sylvanas ve Jaraxxus craftlayın. Altta vereceğim linkte çeşitli Renolock varyasyonları mevcut, hoşunuza gideni oluşturursunuz.

    http://www.hearthpwn.com/decks/403250-renolock-variations
  • Ben feugen ve stalagg lı versiyonu daha iyi buluyorum onu oynayabilirsiniz bence direk, demon versiyondan daha iyidir. Ama ben golden monkeyli versiyonuna bile denk geldim bu deckin, isteyen isdeiğini koyuyor sonuçta çok esnek bir deck elinizde olanlarla oluşturabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.