Şimdi Ara

Rengar Rehberi (Kanser Matchuplar eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rehberi yazıp yazıp silmişliğim çok oldu,bu kadar gecikmesinin sebebi rehberi bir türlü taslak olarak kaydedememem.Önsözle veya buraya hd wallpaper koyarak ne kadar uzun o kadar iyi mantığını bu rehberde uygulamayacağım çünkü hem üşeniyorum hem de boşa zaman kaybı.Burada yarım saat Rocky'den alıntılarla veya 450+ Rengar oyunumla övünerek size hiçbir şey veremem.Rünler ve Kabiliyetler için op.gg'me bakabilirsiniz yarım saat image koyma gereği duymuyorum.Ayrıca bu benim ilk rehberim,o yüzden resim eksikliği gözünüze çarpabilir,estetik konudaki ezikliğimi yüzüme vurmayın.
    Başlayalım.

    Rengar Hakkında Kısaca Bilgi
    Rengar,solo topta veya ormanda oynanan ani yüksek hasarı olan bir şampiyon.1 veya 2.seviyelerde aşırı saçma hasarı vardır.Rakip genelde bu hasarı beklemez ve karşılık vermeye çalışırsa anında ölür.Counterlanması tamamen takıma bağlı.Yani herkes yolo takılıyorsa,adc tek başına yengeç kesmeye gidiyorsa bedava zaferiniz hayırlı olsun ki Türkiye'de support anlayışı ap kasan lux'tan ibaret olduğunu göz önüne aldığınızda Rengara nerf istemenin iç yüzünü görürsünüz.O sebeple diamonda kadar rahat rahat taşıyabilirsiniz.Şu anda platin 5'ten gold4'e düşmüş bulunmaktayım ve söylemeliyim ki bu eloda henüz lanede yok etmediğim şampiyon yok. Rengar'ın winrate'imi ve ortalama skorlarımı şuradan görebilirsiniz:http://tr.op.gg/summoner/userName=proversial
    Edit:Tekrar platin <3
    Lane kazanmayı biraz daha açacağız.Çoğu rehberlerde size hard matchuplarda pasif oynanacağını söylerler.İnanmayın..Rengar,Riven'dan sonra oyundaki en bencil şampiyondur.Bu bencilliği beraberinde kontrol edilemeyen gücü getirir,zamanla onu iyi kontrol etmeyi öğrenecek ve tek başınıza taşıyabileceksiniz.Pasif oynayacağım diyorsanız rehberi okumayın bile,büyük bir feed zinciri sizi bekliyor çünkü.İlk başlarda hiç lane kazanamayacaksınız ama merak etmeyin.Şampiyon puanınız arttıkça sınırlarınızı bilecek ve kolayca lane kazanabileceksiniz.

    Oynanış
    Rengar'ı oynamayı öğretirken parçalara böleceğim biraz.Başta deathzone, 2 level cheese gibi basit ama etkili şeyleri işleyelim.Ayrıca skillseti tanıtma gereği duymuyorum çünkü forumdan çoğu kişiyi tanıyorum ve bilmeyen kimse yoktur diye düşünüyorum.

    I.Deathzone
    Şu anda Rengarmains adlı reddit bölümünde lane baskısını kurma olayına Deathzone diyoruz.Yani rakipten her zaman bir minyon önde olmak için aa+q kombosu öndeki minyonlardan birine yapılır ve çalıya doğru yürünür.Böylece son vuruş yapmak isteyen rakip sürekli pasif menzilinize girecektir,bu da bedava dürtme demek.Yalnız 3.Çalıya girdiğinizde karşı ormancının dikkatini fazlasıyla çekersiniz.Farming junglerlara karşı yapmanız daha güvenli olur.
    II.2 Level Cheese
    Rakibin üstüne seviye 1 veya 2'de atlayıp korkunç bir hasarla ''yok etmek''.Bunu yapabilmek için 5 vahşetli q yeterli,ama daha önceden rakibe basit dürtme kombosunu yapmalısınız (çalıdan aa+q+aa yıldırımların efendisi etkisi,geri). Bu kombo rakip canını sandığınızdan fazla düşürür.Zeki oyuncular çalı menzilinden uzak duracaklardır,ama çoğunu kolayca yemlemek mümkün.Rakibe sadece atlayın ve çalıya yönelin,refleks olarak sizi bir süre de olsa takip edeceklerdir,sonrası malum.Bu ani ve beklenmeyen hasarlı şampiyonları oynamayı seviyorsanız Jarvan,Lee Sin,Kha'Zix,Riven solotop deneyebilirsiniz.
    Şimdi bu öğrendiğiniz iki zımbırtıyı Daryuz üzerinde deneyelim hadi:








    Gördüğünüz üzere rakibe her şeyimizi atmadan önce canını biraz indiriyoruz.2 iksirinizi de 1 ve 2.seviyelerde kullanmaktan çekinmeyin.
    Kombolarla devam edelim.
    çalıdan aa+q+aa:Basit dürtme kombosudur.Seviye 1'de 2 defa aç karna uygulayın.
    R------------>Youmu-->Yabaniyi aktif et-->Sağ tık--->Havada e --->Yere indiğinizde Tiamat:Oneshot kombosudur.Bununla mobil olmayan carryleri tekleyebiliriz.
    Oneshot kombosuyla ilgili yaptığım bir gif:https://gifs.com/gif/kR2xvK
    R------>Sağ Tık----->Havada Empowered E--->Yere inince Q:Gank kombosudur.Ayrıca Vayne,Ezreal gibi elinizden kaçabilecek şampiyonlara karşı bunu kullanıyoruz.

    Champion Ketçaps

    Bu bölümde alfabeye göre şampiyonlar karşısında nasıl yollar izlemeniz gerektiğini anlatcam ehe.

    Aatrox
    -Kırılgan bir şampiyon,Rengar da kırılganları yok etme amaçlı bir şampiyon.Nasıl bir karşılaşma olacağı belli zaten.Q'sunu harcatmadan all in yapmayın elinizden kaçacaktır.Kolay bir matchup,klavyeye oturarak da alabilirsiniz.

    Darius
    -Seviye 1 ve 2'de ondan bariz üstünsünüz.Bunu kullanın.
    -Oto ataklarınız arasında yürüyerek Darius'a yaklaşın.
    -Takaslarınız max 3 saniye olmalı,5 kan biriktirirse eriyerek ölürsünüz eheh.
    -Öne geçerseniz 6'da korkmanıza gerek yok.
    -Bazı Dariuslar az canlıyken kurtulmak için Qyu aktif edip flash atarak can yenilenmesi sağlarlar,bir eliniz flashta olsun.

    Dr.Mundo
    -Aşırı sıkıcı lane.Banlandığından çok gelmez ama geldi diyelim,tutuştur şart.
    -Çoğu zaman geriden balta atmakla yetinir çünkü erken oyunda çok güçlü değildir.Yeterli can yenilenmeniz varsa baltalara kafa atabilirsiniz.
    -2 3 baltadan sonra yaklaşıp last hit yapmaya çalışacaktır,bu da sizin için bedava all in demek.
    -6'ya kadar ölmezse çok bulaşmayın.
    -Laneyi kazanırsanız kuleyi hemen alın ve diğer lanelerde etki bırakmaya çalışın.Bu tüm tank matchuplarda geçerlidir (shen hariç).Çünkü tanklar bir süreden sonra zaten ölmeyecektir ve diğer laneler feedliyorsa oyununuz çöpe gidecektir.Botlane'de sorun çıkarmaya çalışın.

    Fiora
    -Fiora oyundaki en kırılgan şampiyonlardan biri.Çok dikkatli oynayın,ilk kill OYUNUN kaderini belirleyecek çünkü.
    -Biraz da şansınıza bağlı.Zayıf noktanız ona doğruysa görüşünden hemen çıkıp girin.Zayıf noktanız ulaşamayacağı bir yere gelene kadar bunu sürdürün.
    -W'suyla Q'nuzu engelleyip stun atarsa hiç düşünmeden flashınızı yakın.
    -Parry'nin bekleme süresi oldukça uzundur,eğer bir şekilde yemleyebilirseniz sonraki tradede öldürebilirsiniz.
    -Eğer seviye 1 de minyon sayısı eşit,5 vahşetiniz var ve zayıf yönünüz arkanızdaysa üstüne atlayabilirsiniz.
    -Diyelim ki öne geçtiniz,size hala rahat yok.Çok ufak bir hata yapın, ölüsünüz.Rengar ile alakalı değil tam olarak ama bilseniz iyi olur:
    Kırılgan bir şampiyon oynuyorsanız ve karşınızda Fiora varsa isterseniz 5-0 olun yine de eşit durumdaymış kadar dikkatli olmalısınız.First blood aldım diye yolo takılırsanız ağzınıza vurur.Ama üzülmeyin nerf yiyecek.

    Gangplank
    -Erken oyunda hasarınıza karşılık veremez,verse de manası hemen biter.
    -w'sunu engellemek için tutuştur alın.
    -Defansif amaçla koyduğu barreli mutlaka yok edin.
    -Fıçılarını yok edin ama dikkatli olun,iyi bir gp havadayken patlatacaktır.Eğer öyle bir şey olursa yandınız.
    -Eğer sheen'i almasını engelleyerek pasifinden yararlanmasını geciktirirseniz lane sizde demektir.
    -Kırılgan olduğundan ve dashi bulunmadığından kolayca öldürebilirsiniz.

    Gnar
    -Karşımda gördüğümde en mutlu olduğum çarlardan biri.
    -Seviye 1 ve 2'de onu yok edebilirsiniz ufacık bir hatasına bakar.
    -3.vuruşu patlatmak için sizi takip ederse çalıya girip vahşetli e kombosunu yapın aksi halde sizi sabaha kadar kitelayacaktır.
    -Kolay bir şampiyon olmadığından genelde laneden Herkül olarak çıkacaksınız.
    -Önde olduğunuzda tek tiamat ile oneshot atabilirsiniz.

    Graves SOLO
    -Solo topa Quinn dışında nişancı almayın dayak yiyeceksiniz.
    -Nişancı şampiyonlar seviyeyle değil itemlerle scale olurlar,yani minyon kesmelerini engellerseniz oyun 4vs5 demektir.
    -Ayrıca oldukça kırılgandır,girdiğiniz anda yok olurlar.
    -İlk Q başladıysa 12 saniye bekleme süresi vardır,yani iki kez basit q kombosu yapabilirsiniz demek.
    -Kaybettiyseniz çalıları bir dahaki sefere iyi kullanmaya bakın.

    Garen
    -Reworkten sonra erken oyunda biraz daha güçsüz,bunu kullanın.Q spamını yemeyin kilit nokta burası.
    -Q'yu atladıktan hemen sonra aktif edin zaman kaybetmeyin.Herşeyinizi atmadan sizi susturursa takası kaybedersiniz.
    -Pasifini engelleyin.Sürekli basit komboyu yapın ama minyon sayısına dikkat.
    -Seviye 1 ve 2'de üstünlük yine sizde.
    -Üstüne q ve e ile atlayıp çalıya girerek hızlıca bir minyona atlayın.Sadece şunu öğrenmeniz bile lane kazanmanıza çok yardımcı olur.W basarsanız thunderlord ile ekstra vurabilirsiniz.
    -Kulesini hızlıca alın çünkü bir süre sonra ölmeyecektir.Lane pushlayıp roam atın.

    Irelia
    -Çok zor bir lane veya çok kolay bir lane, karşınızdakine göre.
    -Bu arkadaş iyi oynuyorsa o lane'i kazanamazsınız.Bunun sebebi açık.Üstüne giderseniz sizi e ile stunlayacaktır ve bu sürede minyon hasarı yiyeceksinizdir.
    -Taşıması için erken oyunda sadece farm yapması yeterli.Yani Rengarın tam tersi bir şampiyon.6 olduktan sonra sizi tek eliyle tokatlayacaktır.
    -Hata yapmasını bekleyin.E'sinin bekleme süresi ne kadar kısa olsa da sadece aa ile atlayıp hiçbir şey yapmadan sersemletmeyi yedikten sonra seri çalıya girip all in deneyebilirsiniz.
    -Bununla beraber çok mana yediğinden Irelia oyuncuları matara başlarlar ve daha kırılgandırlar.Bu avantajı kullanın.
    -Ayrıca kiti sizi tamamen counterlar(w armor-w true damage>Q ani hasar ve dps-E stunlayıp dpsi engelleme>Level 6da hayvani güçlenmesi gibi gibi) ve elinizdeki tek şey e'sini kullandırtıp o kısa sürede onu öldürmektir.Başka türlü kazanamazsınız.
    -Bazı Irelia oyuncuları üstlerine atladığınız anda heyecanlanıp w açarlar.Bunu yaptıklarında bola atıp uzaklaşın ve hemen trade deneyin.Unutmayın,bu karşılaşmada geçen her saniye Irelia'nın zafere bir adım yaklaşması demek.
    -Bu karşılaşmada cleanse kullandım ve oldukça kolaylaştığını gördüm.Deneyebilirsiniz.
    ****Bu sıralar çok irelia oynadım ve şunu söylemeliyim seviye 7'de trade girerseniz yaşama süreniz maksimum 2 saniyedir.

    Jax
    -Kağıt üstünde rengarı counterlasa da rengar daha karmaşık ve outplaye daha yatkın.Bunu kullanın.
    -Jax normal şartlarda üstünüze atlayıp kombo yaparsa bütün manasını tüketir bu sebeple farma oynayacaktır.Kendi haline bıraktığınızda tek başına takımınızı parça parça edebilir o yüzden yılanın başını küçükken ezeceğiz.
    -Jax karşılaşmasında dikkat etmeniz gereken şey 5 vahşet olmadan trade girmemek ve vahşeti bolaya harcamak.Yani trade seneryosu şöyle olmalı:
    I.Rengar 5 vahşet oluşturup Jaxın üstüne atlar.
    II.Rengar,Jax E'sini açana kadar vahşetini harcamaz.
    III.Jax sonunda e'yi açar ve Rengar bolayı jaxa fırlatır ve çalıya yönelir.
    IV.Rengar çalıdan aa+q ile Jax'ın işini bitirir.
    V.Jax ormancıya sövmektedir.
    **Seviye 6'ya kadar öldüremezseniz cdr 40layıp roamlamaya bakın çünkü lane artık onun

    Kenan
    -550 menzilli,oldukça safe,manası olmayan bir elemandan bahsediyoruz.All-in'de ondan bariz üstünsünüz.
    -Öncelikle ezbere oynamayın.Yani şu çalıya girip sürekli minyona atlayan tayfadan bahsediyorum.Kafanıza q'yu yememeniz şart.Sersemlerseniz kaybedersiniz.
    -Vahşetli e kullanmaya çalışın.
    -Öne geçerseniz 6'da korkmayın.
    -Aşırı aptal değilse e'sini defansif kullanacaktır.E'yi harcatırsanız cooldown boyunca çok rahat öldürebilirsiniz.
    -Shurikenlerden sıyrılmak için oldukça çaba sarfedeceğiniz,eğlenceli bir lane.

    Lissandra
    -Squishy,All'inleri güçsüz,menzili kısa,Q ile dürtmesi için çalı menziline girmesi gerek,Cooldownları q hariç uzun.
    -Oldukça kolay karşılaşma.Yalnız gank yediğinizde cclerinden dolayı genelde ölürsünüz o yüzden haritaya rakipten daha çok önem verseniz iyi olur.
    -Bu laneden de genelde fed olarak çıkarsınız.
    -All in'de vahşetli e kullanın,w sunu atıp yürüyerek kaçamasın.
    -Veya 3.seviyedeyseniz e animasyonunu bekleyip öyle vahşetli bola kullanın.
    -Seviye 6'dan sonra sizden güçlüdür ve muhtemelen ultisi geldikçe gank yiyeceksiniz o sebeple lanede durmayın.
    *Yorumları okudum ama kabul etmiyorum,gerçekten kolay bir matchup.Bana ligim üzerinden hakaret etmek yerine Rengar oynamayı deneyin.

    Malphite
    -Bıçak ile taşı kesemezsin.
    -Seviye 1-3 arası öldüremediyseniz 5'ten sonra daha da ölmez bu arkadaş.Karşı ormanı wardlayarak öldürmeye çalışın ve ulti geldikçe midi roamlayın.Teleport almanız tavsiye olunur.
    -Malphite no like human

    Nasus
    -Lanede gömmeye bakın.Last hit yapacağı zaman üstüne atlayıp kafasını karıştırın,stack toplamasını geciktirin.
    -2.seviyede e açtıysa hemen üstüne atlayıp işini bitirin.
    -Öne geçerseniz koridoru dondurun ve yaklaştığı anda double q kullanın.
    -Agresif oynamak önemli.
    -Minyonlara e atmasını sağlayın-yaklaştırmayın yani- böylece hemen koridoru pushlar ve ormancınızla sabaha kadar öldürürsünüz.Minyon almak eşyalar için zorunluluk olduğundan hemen hemen bütün Nasus oyuncuları aynı şeyi yapar,tabi siz ittirmiyorsanız..

    Olaf
    -Seviye 1'de q açtıysa eşitsiniz,e açtıysa üstünsünüz ve w açtıysa yürüyerek uzaklaşırsınız zaten.
    -E yeteneğini basit komboyu yaptıktan sonra kaçmak için kullanın.Malum q tutturursa sizi sabaha kadar kovalayacaktır.
    -Latede ondan bariz üstünsünüz.
    -Küçük mavilerden birini alıp koridora gitmek OYUNUN kaderini belirleyebilir.İlk e açtıysa sizin için freekilldir çoğu zaman.
    -W açtığında e atıp çalıya girerek minyona atlayın.
    -6.seviyede eğer hayalet aldıysa ve üstünlük kuramadıysanız ölmeye hazır olun

    Pantheon
    -Rengar'ın karşısına alınabilecek en iyi şampiyonlardan biri.Eğer karşınızda 500 oyun Pantheon gördüyseniz koridora cloth 4 pot ve kayganlaştırıcı getirmeniz daha mantıklıdır.
    -Şaka bir kenara,seviye 1'de öldürdünüz öldürdünüz.Ölmedi mi?Üstteki dediğim nesneleri umarım yanınızda getirmişsinizdir.Q açtıysa ve seviye 1'de counterıyım be diye rahat rahat üstünüze geliyorsa çok kolay öldürürsünüz.Bunu daha da kolaylaştırmak için bitkinlik+küçük mavi alarak lane kazanma ihtimalini artırırsınız.
    -Eğer işe yaramadıysa 6'ya kadar ölmeyin ve cdr fulleyip e ve w ile minyon biçin.
    -Empowered e kullanarak sersemletmesini engelleyebilirsiniz.
    -Eğer ona lanede ölürseniz oyun gider.Bunun sebebi ise ultisiyle sizin gittiğiniz yere gidebilmesidir,hele teleport aldıysa roamda sizi ikiye katlar.Ayrıca roam atayım derken pantheona birkaç kill daha verirseniz kule altında sizi sırayla tuşlara basarak öldürür.
    -Snowball kapasiteniz oldukça az olduğundan offtank build yapmanız önerim.
    -O da sizin gibi ganklardan kaçamaz o sebeple ormancınızı sürekli çağırın,kule tutmasını söyleyip gankları siz atın,geri düşmemek için kurt ve kuşları alın..
    -Sıkıcı bir champ olduğundan çok seçilmez,hadi yine iyisiniz.

    Renekton
    -Bu timsah beyefendiye fury barı yarı doluyken ve w'su varken yaklaşmamalısınız.
    -Seviye 1'de yine üstünsünüz ve q açtıysa double q ile ile öldürebilirsiniz.
    -Renekton asıl seviye 3'te parlar.Minyon almak için atladığınızda e ile girip kombosunu yapar,yine e ile çıkar veya devam eder.Siz tepki veremezsiniz.
    -Seviye 3'te parlar dediysem de 2 level cheese denemeyin yine hüsran.Çoğu Renekton flat ad girdiği için sizi yok edebilir.
    -Çok farmda geri düşmezseniz lategame'de ondan üstünsünüz,illa koridor kazanmanıza gerek yok timsah gelirse.
    -Öfkesini boşa harcarsa üstüne gitmekten korkmayın ama çoğu renekton bu hatayı yapmaz.
    -Erken oyununu en iyi değerlendirmek için Renekton oyuncuları tutuştur alabilir.Siz teleport alın ve R-TP kombosuyla alt koridoru kazandırmaya çalışın.Unutmayın ki takım savaşlarında sizin işiniz taşıyıcılarla,timsaha bulaşmanıza gerek yok.

    Rıwen
    Pro tip:Kızıl elit skini varsa direk alt+f4 çekin en azından feedlememiş olursunuz.
    -Seviye 1 ve 2'de eskisi gibi yok etmiyor ve üstelik çok kırılgan.
    -Bazıları riven alınca özgüven patlaması yaşayıp çalıda sizinle seviye 1de kapışmaya çalışırlar.Çok seviyorum onları ya
    -Tamamen skill matchup.Kim daha fazla hata yaparsa o oyuncu kaybeder.
    -İyi bir Riven'ın size karşı stratejisi minyona atladığınızda q+w+aa ile dürtüp e ile çıkmak ve bunu tekrarlamak olacak.Animation cancel biliyorsa sizin tepki veremeyeceğiniz kadar hızlıdır.
    -Vahşetli e ve normal q ile bir kombo yaptıktan sonra bolanızı atıp çalıya doğru gidin.Riven oyuncusunun yapabileceği hata e ve q'sunu sizi yakalamak için kullanmasıdır.Böyle bir şey yaparsa üstüne atlayıp yok edin.
    -Sizin yapabileceğiniz diğer hata riven seviye 3 olduktan sonra onun yakın olduğu minyonlara son vuruş yapmaya çalışmanızdır.Bunu 2-3 defa tekrarlarsanız koridoru kaybedersiniz.
    -Vahşetli e kombosu yaptığınızda hasarınız sandığınız kadar düşmez.Aksine eğer vahşetli q kullanırsanız onun sersemletmesi ve knockup'ı sırasında ekstra saldırı hızınız boşa gidecek.
    -Bitkinlik alırsanız lane oldukça kolaylaşır.Tutuşturun bu koridorda çok işe yarayacağını sanmam.Sonuçta rivena son darbe için attığınız tutuşturların hepsi boşa gidecek ve kendinizi söverken bulacaksınız
    -Bu koridor tecrübe ettikçe daha da kolaylaşır.

    Ryze
    -Ryze'ı yenebilmek için mutlaka daha önce Ryze oynamış olmanız lazım.Bu mavi adamı tanımadan yenemezsiniz.
    -Kombo yapmaya seviye 3'te başlar ayrıca çok kırılgan.Bir de matara veya mana kristali başladıysa vahşetli q'nun yarısı boşa gidiyor.
    -Pasifindeki yüklere dikkat edin.Eğer klavyeye oturarak oynamıyorsa ve açıkta yakalanırsanız bittiniz.
    -Vahşetli q'yu sadece seviye 1 ve 2'de w açmadıysa kullanacaksınız.Onun dışında Q atmaya çalışırsanız sonunuz Steve'in maokai oyunu gibi olur
    -6'daki gücünü hafife almayın.
    -Ryze yerin dibine nerflenecek sanırsam o yüzden uzun süre görmeyeceğiz.Bence dengeliydi.
    -Vahşetli e ile tekrar tekrar öldürebileceğiniz bir şampiyon.Hele nerften sonra daha kolaylaşacak.
    *********Latede bulaşmayın.

    Yarın yine yardırırım buraya.Zamanla her matchup için video eklemeye çalışacağım ama bazı şampiyonlar çok nadir karşıma geliyor (ryze olaf pantheon gibi) o sebeple yavaş bir süreç olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Teabag -- 7 Şubat 2016; 22:20:48 >







  • bundan sonra kimse rengar oynamaz geç kaldı my friend
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prowind

    bundan sonra kimse rengar oynamaz geç kaldı my friend

    Pbede buff var.Onu gördükten sonra yayınlamaya karar verdim.Artık oneshot atılıyor hem de çok rahat.
    Yanlış anlaşılmasın,kimsenin 6.3e kadar Rengar oynamasını tavsiye etmiyorum.Size kötü refleksten başka birşey kazandırmaz.
  • Ryze match-up ?
  • Max Teabag kullanıcısına yanıt
    gelen nerflerden sonra o buff etkilemez . :(
  • Blazer'ın rehberi güncel olmasa da daha güzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengara karşı koridoru kaybeden bir fiora SALAKTIR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiora. kullanıcısına yanıt
    İşte buna katılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fiora.

    Rengara karşı koridoru kaybeden bir fiora SALAKTIR

    Bence Riven matchupu ile aynı.%60 fiora %40 rengar,kediciğimi ezmeyin lütfen
    Ama dürüst ol biraz sen de,Rengar çoğu meta solotopa karşı aynı değil mi?Hele nerflerden sonra.
    Riven ile Rengar'ı çok benzetiyorum bu yönden.İkisinde de rakip cooldownları etrafında oynamanız ve karşınızdakinden zeki olmanız lazım.Geri düşünce toplayamamak da var tabii...
    Klasik toxic riven/rengar/vayne oyuncusu ne beklersin ki felsefesi buradan geliyor zaten.Karşınızdakinin zaten sizden üstün olması dolayısıyla lane kazanmak için gösterilen o çaba mekaniklerle buluşunca gergin bir ruh hali oluşuyor çok üstlerine gitmemek lazım :)




  • Lissandraya karşı lane bu kadar kolaymı cidden garip yani karşına lissandra oynamayı bilen birisi gelmemiş sanırım sen o adama komboyu yaptıktan sonra çalılıklara tekrar nasıl gitmeyi planlıyorsun sanırım oynadığın lanede minyon sayısı 0 şu bahsettiklerin arasında karşısında en çok zorlanacağın lissandradır 6 levelde nasıl kombo yapacaksın havadayken ulti basarsa e w hydra boşa gidecek bence oyundaki tek başarın gümüşten çıkmak olmuş gümüşten çıkma rehberi yap lissandraya karşı akıllı oynarsan ezilmezsin ama ezemezsinde gapcloser double cc olan bi hero ya karşı işin zor emin ol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTechy -- 31 Ocak 2016; 21:27:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fiora.

    Rengara karşı koridoru kaybeden bir fiora SALAKTIR

    bugün aa çöpüyle fiora tokatladım
  • Rengar bitmiş.
  • yaw he goldda kolay o kdayı yapmak
  • Yararlı konu takip.
  • önlerden
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir buff geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • video bile koymuş,güzel konu
  • Huehuehuehue konuyu beğenmeyip banlamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super konu kanki h.o
  • Fiora. kullanıcısına yanıt
    Kendi isteğiyle uzaklaşmış.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.