Şimdi Ara

=== RENAULT SERVİS DENEYİMLERİNİZ, ŞİKAYETLERİNİZ ve ÖNERDİKLERİNİZ ===

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün eşime Grand Scenic aldık ve en çok merak ettiğim konu servis olayı. Örneğin Ford aracım varken, satışından da , servisinden de illallah ettim ve daha 67000'de Focus Ghia aracımı satmıştım. Büyük konuşmayayım ama Ford uzay mekiği getirse, Ford almam ya da özel servise götürürüm. Toyota'dan ise çok memnunum bu konuda.

    Renault da durum nasıl, sorun yaşadığınız, gitmeyin dediğiniz servis var mı ? Ya da servis hizmetinden çok memnunum dediğiniz ?

    Deneyimleriniz nedir arkadaşlar, nereye gidelim, nereden uzak duralım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilozay -- 3 Eylül 2011; 22:07:33 >



  • Dacia Logan arabamı sürekli Bağdatlılar'a götürürüm. Hizmet kalitesinden memnunum. Elbette dışarıya göre pahalı ama garantili yapılıyor. 4 kere götürdüm. Hepsinde tam hizmet aldım. Her hizmetten sonra da Renault Müşteri Hizmetleri mutlaka aradı. Hizmet kalitesinden memnun olup olmadığımı sordu. Hatta bir keresinde tam 10 dk. yapılan işlemler için görüştüler benimle. Havalandırma ızgaralarını temizlettim. Para almadılar. Uzun yola çıkacağım zaman arabayı kontrolden geçirttim. Hiç bir ücret almadılar.

    Kısacası: Bağdatlılar'dan memnunum.
  • Güzel konu olmuş. Eskiden IST-Koşuyolunda AYABAKAN diye bir servis vardı. 1998 den beri giderdim. Gayet de memnundum ancak bir el değiştirme sonrası yetkili servis unvanlarını kaybettiler.
  • Isparta da ikamet etmekteyim.

    Denizli Sadıkoğulları servisi bu güne kadar gördüğüm en kaliteli servis,

    Normalde yetkili servisler müşteriyi nerden nasıl daha fazla çarparız hesabı yapar ama Sadıkoğlulları servisi müşteriyi nasıl en az masrafla en iyi şekilde servisden göndeririz hesabı yapıyor.

    Bulunduğum ilde Renault servisi olmasına rağmen tercih etmiyorum onun yerine 160 km gidiş 160 km dönüş yolunu göze alarak Sadıkoğulları na götürüyorum aracımı,

    Isparta Renault servisinden ise hiç memnun değilim,

    Çalışanları yeterli bilgi birikimine sahip değil ve çok kabalar aracımı bi kaç kez götürdüm ve hiç memnun kalmadım,
  • Benim eşim de Karaman'da çalışıyor. Hem Karaman da hem de Konya da servis var. Deneyimi olan var mı buralarda ?
  • Pendikte sanayi de rensan otoya götürdüm. fluence 20K bakım. Park sensör hediye kampanyası da varmış. baya da ilgilendiler sağolsunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkange

    Pendikte sanayi de rensan otoya götürdüm. fluence 20K bakım. Park sensör hediye kampanyası da varmış. baya da ilgilendiler sağolsunlar.


    Kaça maloldu. Bir de araba benzinli mi, diesel mi?
  • Ben de Denizli'de ikamet ediyorum.İmzamdaki aracımı iki kez periyodik bakım,üç-dört kez de farklı işlemler için Sadıkoğulları yetkili servisine götürdüm.Gayet kibar ve ilgililer..Fiyat konusunda da şeffaflar.Ben tavsiye ederim.Elbette özel servislere göre pahalı ama bu fiyat farkını hizmet olarak alıyorsunuz ve arabanız tertemiz teslim ediliyor.
  • izmit ernaz servise sakın gitmeyin onların arabama yaptıkları şeylerden sonra arabamdan soğudum arabamın çalışma düzeni bozuldu ve renault aracımı satıp fiat marka araç aldım

    dahası 800 tl dedikleri masraf 1500 tl çıkması da işin diğer boyutu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42


    quote:

    Orijinalden alıntı: erkange

    Pendikte sanayi de rensan otoya götürdüm. fluence 20K bakım. Park sensör hediye kampanyası da varmış. baya da ilgilendiler sağolsunlar.


    Kaça maloldu. Bir de araba benzinli mi, diesel mi?


    araç dizel.
    Arabayı aldığım kişi sanırım biraz agresif kullanmış. Extra olarak ön fren balataları değişti.

    Servise girebiliyorsun. Soruyorsun söylüyorlar. Bana fren balatalarını gösterdiler değişmesi lazım dediler. Değişin dedim. balatalar 160 tl.
    toplam ise 500 tl ye maloldu. dediğim gibi park sensörü hediye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: locke78

    izmit ernaz servise sakın gitmeyin onların arabama yaptıkları şeylerden sonra arabamdan soğudum arabamın çalışma düzeni bozuldu ve renault aracımı satıp fiat marka araç aldım

    dahası 800 tl dedikleri masraf 1500 tl çıkması da işin diğer boyutu


    aynen
  • İlgi alaka güzel.

    Söz verdikleri gibi aracı zamanında yetiştiriyorlar.

    İşçilikleri de çok güzel beğeniyorum.

    Parça fiyatları pahalı. Misal Kangoo (2004) arka emniyet kemerinden ortadaki kemerin tokası yoktu. Muayeneden geçmedi, gittim servise kemer tokası ve 50-60 cm'lik kemeri 300 lira fiyat çıkarttı. Tabi ki yetkili serviste yaptırmadım (Temmuz ayında)

    Sevmediğim diğer tarafı motorda parça tamirinden olabildiğince kaçıyor. Alternatör arızası, özel serviste 300 liraya tamiri oluyor, sıfır Bosch ise 900 liraydı. İstanbul'da 4 yetkili servisi aradım tamir yapmıyoruz değiştiyoruz dediler, en uygun fiyat 1200 tl idi. (4 ay önce)

    Son kararım ağır bakımlarını yetkili, diğer her türlü bakım ve tamiri özel serviste yaptırmak.




  • Arkadaşlar;
    Bayramdan önce Optima aldım.1,6 Motor.Bir tanıdık ustaya gösterdik , kaparo verip ertesi gün başka bir ustaya daha gösterdik.Arabayı biraz topladı.Radyatörü 2 haftada getiremedi.Daha sonra başka bir ustaya götürdüm.O da bişiler daha yaptı.Araba kendine geldi.Sahibi uzun süredir arabayı kullanmıyormuş.Arefe günü kalabalık olarak 150 km yol yaptık.Akşam partkettim arabayı.Sabah çalıştırınca fren pedalı boşa gidiyordu.Fren merkezi bitmiş.Ustayı aradım tatilde ,sanayi kapalı.Hem de bayramın 1. gün arabam off.
    Bayramın ikinci günü ise nöbetçi servis Yaşar İzmir Servisiydi.Yaşar Renault Servise götürdüm.Aman Allahım , ilk defa geliyorsun ama adamlarda ilgi ve beceri mükemmel.Ve bayramda nbeti itelemişler ama ...Helal olsun adamlara.Fiyat olarak uygun fiyata çözdüler ve check up için bayramdan sonra tekrar gelmemi önerdiler.Bu arada bayramdan sonra İzmir'den İstanbul'a gittim geldim.
    Tekrar götürdüm Yaşar Renault servise.İlgi,beceri ve fiyatta ekonomik yaklaşım.Daha ne olsun .
    Küçük şeyler için Özel Servis olabilir ama araca asıl hakkını veren , mutlu çalışanı varsa , Yetkili Servislerdir bence.Burda önemli olan personelinin eski olması.Yaşar bence böyle bir firma.Mevlüt,Ali,İsmail,Engin ve Murat Ustalara çok ama çok teşekkürler...
    Kendilerine çok teşekkür ederim.Benim enkazı alıp benzin sistemini aktive ettiler ve götürdüğüm LPG Servisinin bulamadığı problemi çözdüler.
    Sağol Yaşar Renault.




  • Manisa da Ordu Aş var renault yetkılı servıs ve satıcısı megane II aracıma pasta cıla ve boya koruma yaptırdım bır de ön sılceklerı degıstırttım 200 liraya mal oldu gel gelelim eski cıkan sılecekler daha ıyıydı yenıler camı çiziyor ses yapıyor pasta cıla desenız vasat durumda.. sankı hıc bırsey yapılmamış gibi aracı teslım ettiler bir daha yanından bile geçmem ORDU Aş nin !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

    Manisa da Ordu Aş var renault yetkılı servıs ve satıcısı megane II aracıma pasta cıla ve boya koruma yaptırdım bır de ön sılceklerı degıstırttım 200 liraya mal oldu gel gelelim eski cıkan sılecekler daha ıyıydı yenıler camı çiziyor ses yapıyor pasta cıla desenız vasat durumda.. sankı hıc bırsey yapılmamış gibi aracı teslım ettiler bir daha yanından bile geçmem ORDU Aş nin !

    Renaultun orjinal silecekleri hep aynı. Silecek değiştirecekseniz dışarda değiştirin bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkange

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

    Manisa da Ordu Aş var renault yetkılı servıs ve satıcısı megane II aracıma pasta cıla ve boya koruma yaptırdım bır de ön sılceklerı degıstırttım 200 liraya mal oldu gel gelelim eski cıkan sılecekler daha ıyıydı yenıler camı çiziyor ses yapıyor pasta cıla desenız vasat durumda.. sankı hıc bırsey yapılmamış gibi aracı teslım ettiler bir daha yanından bile geçmem ORDU Aş nin !

    Renaultun orjinal silecekleri hep aynı. Silecek değiştirecekseniz dışarda değiştirin bence.

    haklısınız gercekten sılecekler vasat eskıler bıle daha ıyıydı.. neyse bunlar tecrube olmus oluyor..




  • Bir şey soracam. Diyelim ki arabanın motoru bitti. Bir hata oldu. İster kullanıcı hatası. ister araba hatası. Bu durumda yetkili servis ne yapar. Arızalı veya bitmiş motoru söküp yerine sıfır motor mu koyar. Yoksa pistonları mı değiştirir. Sekman filan mı atar.

    Ne yapar?
  • Bostancı'ya yakın tavsiye edebileceğiniz yetkili servisler?Demirkollar'ı duymuştum, o ya da başka bir servisi tavsiye edebilir misiniz?
  • Göztepe Gözdem Oto.
  • Arkadaşlar başımdan söyle bir durum geçti Renault, Türkiye'de en çok satılan ve en yaygın servis ağına sahip olan otomobil markasıdır. Bakım için servise bırakılan aracımın kilometre bilgileri sisteme yanlış girildiği için, aracımı satma aşamasında servis kayıtlarını incelemek isteyen potansiyel alıcı, aracın kilometre bilgisiyle oynanmış algısı nedeniyle satışın gerçekleşmemesi mağduriyetimle sonuçlandı. Ben bu markayı tercih eden ve kullanan biri olarak, iki araç sahibiyim ve her ikisi de Renault. Sizlerin bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.Teşekkürler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.