Şimdi Ara

Renault Safrane 2.0 12.000 Tl tavsiye Eder Misiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar seat toledo aracım vardı 3 hafta önce 17.500 TL fiyatına sattım.Biraz daha ucuz araba almayı düşünüyoruz.

    Bir renault safrane buldum fiyatı 12.000 TL özellikleri biraz acipime gitti çok fazla özelliği var şaşırdım.
    Aracın lpgsi mevcut manuel vites 2.0 motor vergisi yıllık 445 TL ve araç 96 model 130 beygir kuvvetinde araba.

    Arabada abs - esp - dijital klima - asr - airmatic - headupdisplay - ısıtmalı soğutmalı koltuk - hız sabitleyici mevcut.

    Koyu renklerle yazdığım özelliklerler gerçekten var mıdır biraz acaipime gitti.

    Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum...



  • maalesef öneri yapan yok
  • fiyatı çok.
  • özelliklerini tam olarak yollıyacağım birde fiyatında düşürme yaptırabiliriz sadece bu safranlarda sorun var mıdır dez avantajları nelerdir ?
    abs-asr-Elektronik Süspansiyon-Hava Yastığı (Yan)-Immobiliser-Koltuklar (Elektrikli)-Merkezi Kilit-Radyo - CD Çalar-Airmatic-Aynalar (Elektrikli)-Deri Döşeme- ESP- far yıkama - Hava Yastığı (Yolcu) - Koltuklar (Hafızalı) - Aynalar (Isıtmalı) - Elektrikli Camlar - Far (Adaptif) - Fonksiyonel Direksiyon - Head-up Display-Koltuklar (Isıtmalı)-Yol Bilgisayarı-Alaşımlı Jant-Aynalar (Katlanır)-Elektronik Difransiyel Kilidi -Far (Sis)-Fren Destek Sistemi-Hidrolik Direksiyon-Koltuklar (Soğutmalı)-Bluetooth - Telefon-Elektronik Fren Dağılımı-Hava Yastığı (Sürücü)-Hız Sabitleyici-Klima (Dijital)
  • Aracın internette linki varsa ve verirsen daha iyi yorum yapabilirim.

    İlk mesajındaki sorularına ithafen;airmatic'den kasıt süspansiyon ayarıysa böyle bir özellik yok. Headupdisplay özelliği de yok.Isıtmalı koltuk var ama soğutma özelliği yok
  • Saydığın özelliklere bakarsan değer o paraya ama piyasayı bilen insanlarla muhattap ol burda çok iyi bilgiler alamayabilirsin.
    Ayrıca arabanın motoru 2.0 artı benzinli bildiğim kadarıyla.Çok gezen biriysen tavsiye etmem.Mazotlu araç bu devirde türkiye gibi bir ülkede en mantıklısı.

    Pardon edit lpg varmış sorun olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 2 Nisan 2009; 15:01:09 >
  • 13 yaşında o kadar elektronik donanımı olan bi araç almak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. çıkacak bir problemde yüksek masraflar açabilir.

    ama eğer bakımlı ise safrane çok güzel araçtır. uçak konforu yaşatır
  • uğraşmak için bol vaktin varsa al yoksa en ufak bir arızasını çözebilecek usta bulmak zor oluyor. ayrıca parçalarını bulmak da çok zor. ama arabaya diyecek söz yok renault'un amiral gemisi. 96 model makyajlı kasa mı oluyor bilmiyorum ama makyajlı olanları çok hoş duruyor. temiz sorunsuz bir 2. elini hiçbir araca değişmem
  • arkadaşım ben sivasta öğrenci iken megane II nin test sürüşüne gitmiştim o zaman dizelini test etmek istedim bizim patronda var oda şu an burada yok dediler. patronun safrane arabası varmış onu satıp dizel megane almış. yaw dedim safrane gibi bir araba satılıpta dizel megan alınırmı dedim bana renaultta çalışanlar yakıt ve yedek parça yüzünden değiştirdiğni söylediler o zaman

    tercih senin...
  • safran sana konforun,kalitenin iyisini yaşatır fakat herkesin dediği gibi masrafı çok ağır olur,eğer karşılıyabilirsen al ama karşılayamassan laguna al derim onun özellikleride safrana yakındır mesela asr,hafızalı,ısıtmalı koltuk,konuşan bilgisayar daha vs.vs.
  • Arkadaşım renaultta servis müdürü.Bir safrane sahibi takasa getirmiş renault bayi fiyat dahi çekmemiş.Yani satılması çok güç bir araç ve parçası inanılmaz pahalı.Gene biri 7500 safrane almış ve bu paraya böyle bir araç aldığı için çok sevinçliymiş.Arkadaşın çalıştığı servise getirmiş aksları değişmesi gerekiyormuş.iki aks 6.000 liraymış.Adamın sevinci kursağında kalmış.Sen düşün artık alıp almamayı.
  • Ben, 97 trafiğe çıkışlı, 94 model kullanıyorum 8 yıldır. Çok memnunum. Parçaları gerçekten pahalı ve bazı parçalar için beklemen gerekebilir; ayrıca her usta anlamaz arızasından. her şeyden önce, çok usta bir elektronikçi bulman gerekir oluşabilecek elektronik arızalar için (beyin değiştirme vs. çok pahalı)....ancak yine de, kolay kolay sorun çıkarmayan, parçaları son derece kaliteli ve dayanıklı bir araçtır. Konfor, donanım ve sağlamlığına diyecek yok zaten. Türkiye'de aynı fiyata daha iyi bir araç, ancak daha temiz kullanılmış bir Safrane olabilir bence....karar senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.