Şimdi Ara

Rekor Seviyeye Çıktı: Toplumun Yüzde 90’ı Ekonomiden Rahatsız! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leipold

    Ekonomi 2001 krizinden daha kotu. O donemleri bizzat yasamis biri olarak soyluyorum. Boylesine bir buhran yasanmadi. Insanlar resmen bunalimda hayatini idame ettiriyor.


    Bunda pandemi etkisi de var ancak o etki rezil ekonomi gerceginin yaninda cok cuzi kaliyor. Ekonominin ne kadar rezil oldugunun kaniti dolarin 5 yilda 3 liradan 8.4 liraya gelmis olmasi.


    2001 krizindeki devaluasyon bu durumun yaninda masum cocuk gibi. Neticede bir bankacilik krizi idi. Su anda todex modex nasil kisa yoldan zengin olmaya calisanlar varsa o donemde de yuksek faiz veren abidi gubidi bankalara yatirim yaptilar. Neticede bankalarin batmasi sonucu ekonomide ciddi bir yikim olusmustu.


    O zaman masa sert bir sekilde devrildi, ardindan reformlar ile bankacilik duzenlemeleri ile ekonomi tekrar ayaga kalkti. Bu ekonomik iyilesmede AKP'nin en duzgun yaptigi sey kendilerinden once kararlastirilan reformlari uygulamaya devam etmis olmasidir. Son 10 yildaki sahane yonetim sayesinde de duzelen ne varsa onarilamayacak sekilde yeniden bozuldu ve bu gune geldik.


     

    Bende alım gücümün azaldığını 2 sene daha hatırlamıyorum gerçekten. Bunu parti vb. eleştirisi olarak söylemiyorum..


    Bakın ben geçen sene iyi de zam aldım maaşıma ama 2-3 sene önceki maddi rahatlığım yok.





  • hükmetin yaptığı ekonomik katkı ve yatırımlar hakkında iftira atıyorsunuz


    lütfen yapmayın artık

    3000 lira emekli maaşı alıyorum. şuan 1200 lira kira ödüyorum. yılbaşına 2000 lira istedi ev sahibi.

    195 lira elektrik faturası. 30 lira su.. 110 lira internet. yaz olduğu için 25 lira doğal gaz. en düşük internet tarifeli cep tlf faturası 48 lira... metrobüs indi bindi 5 lira. dolmuş 2.75 lira.

    ekmek burada ucuz bak... 2,5 lira... apartman aidatı 50 lira.

    kış için doğal gaz ve elektrik faturasını düşünmek istemiyorum


    ama lütfen.. hükümetimizin bu kadar büyük ekonomik ve sosyal hayat için çalışmalarına iftira atmayın.


    bak internet vergi denetim sitesi kurmuşlar. ama vergi müfettişleri büroda çekirdek çıtlıyor. arabalar sürekli benzin harcıyor ama nerede o arabalar kullanılıyor o ayrı konu.



    böyle bir hükümet bize enaz 120 yıl daha lazım.. lütfennnnnnn





  • ŞŞşş evren reisimiz iki çay fırlatır herkes ekonomiyi boş verir. Çok şey etmeyin, herkese benden çay gılışdara yok der evren reisimiz. Çay lan bu, ekonomiden daha önemli, çay sağlıktır kardeşim, ekonomi olmadan yaşarsın ama çay olmadan Türk insanı yaşayamaz. TAŞ KEMİRİRİZ TEZEK YAKAIRZ AMA ÇAYSIZ YAŞAYAMAYIZ ÇAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY, KEK VERECEKLERDİ KEK ÇOK PAHALI SANIRIM OLSUN ÇAYLA YUVARLANACAM BEN.  


    Selam ve dua ile.

  • Tokat,sivas,yozgat,çorum da ekonomi iyi mi diye sorun.
    Kötü diyenlere vatan haini deyip linç ederler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geri kalan %10 emekli dayılar, milletvekili-bakan akrabaları, müteahhitler

  • Maalesef Seçimlerin kaderini x,y,z kuşağı degil Suriye,Afgan,Somali,kazak,Kırgız,Özbek ,Irak,Azeri uyruklu T.C vatandaşları belirleyecek (sadece Suriyelilerin en az garanti yüzde 5 potansiyeli olduğunu varsayıyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke de iyi giden maalesef hiçbir şey yok !!!!

  • Bence artık ne anket ne de başka bir düşünce eğilim çalışmasına gerek yok. İlk seçimde başka alternatif yok yeğenim diyecekler. Yapabileceğiniz tek şey asgari ücretin 150 dolara kadar gelmesini beklemek. Bu halk çünkü desteklediği şeyi sonuna kadar yani patlayana kadar destekler. Bu halkın beyincik yapısı böyle. Size temin ederim akp gidince yeni akp ler gelecek. Ben bu durumu şöyle özetliyorum. Merkeli bu ülkeye başkan getir ya beyni yanar ya da tayyip erdoğan olur. Tayyip erdoğan ı Almanyaya başkan götür ya beyni yanar ya da mecburen merkel olur. Dünyada tek yumurta ikizleri ile ilgili araştırmalar yapılmış. Aynı ortamda büyüyenlerin çok benzer yapılara sahip olduğu görülmüş. Ancak bir şekilde küçükken ayrı ayrı yaşayanların sadece sureten benzediği beyin olarak hatta zeka olarak da benzemediği görülmüş. Çocuğunuza okul seçiyorsanız öğretmenine göre değil okulda okuyan öğrencilerin durumuna göre seçin. Çünkü öğrenciler iyiyse sınıfı idare eden öğretmen devamlı kötü OLAMAZ. İllaki bir yerde değiştirilir. Ancak öğrenciler kötüyse öğretmen isterse allame olsun senin çocuğunda süper zeka bile olsa boş. Gün gelir o çürük elmaların yanında çürür gider. Dost tavsiyesidir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2000 lerde bulgara gidiydik
    Patron geldi diydiler,
    Sindi gidince
    Fakirler geldi deyiyler aq...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ona rağmen nasıl akp+mhp %40 civarlarında geziyor hala? Size her şey müstehak, taş yiyin taş.

    Taş yiyin taş.


    Svihs.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hwmania

    Maalesef Seçimlerin kaderini x,y,z kuşağı degil Suriye,Afgan,Somali,kazak,Kırgız,Özbek ,Irak,Azeri uyruklu T.C vatandaşları belirleyecek (sadece Suriyelilerin en az garanti yüzde 5 potansiyeli olduğunu varsayıyorum)

    63 milyon seçmenin yüzde 5 i 3 milyon eder. Ülkede oy kullanma hakkına sahip o kadar suriyeli var mı sence? Hadi yüzde 1-2 desen neyse.

  • Henüz daha kriz yok. Bunlar süper günler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çevremde gördüğüm uzaktan bildiğim Suriyeliler vatandaşlık aldılar yaşadığım il Ankara’da siteler bölgesi ve Önder mahallesi tamamen Suriyeli yerleşkeler

    Hatay,Mersin ve urfa daki Suriyeli nüfusun normal nüfustan fazla olduğu bircok kişi tarafından ve o bölgelerde yaşayan tanıdıklarım tarafından dile getirilmekte hal böyle olunca belirtmiş olduğum seçmen kitlesi oranı şaşırtıcı olmamalı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalan %10 un Allah belasını versin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt

    Dalgamı geçiyor bu röportajdaki arkadaş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: superdestek

    Dalgamı geçiyor bu röportajdaki arkadaş.

    Gördün işte hocam. Dalga geçtiği de yok. Kendince doğru şeyleri söylüyor. Hem beyni yok hem de başkasının beyni hakkında karar veriyor.

    Bunun gibi milyonlarca zeka sorunu yasayan insan var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önümüzdeki ilk seçimlerde kullanılacak oy oranı ülkenin zeka seviyesini net bir şekilde gösterecek. kim kazanır kim kaybeder bilmiyorum. Fakat seçimler git gide dahada önemli hale geldi. körü körüne fanatik çoğunluk yüzünden tüm ülke git gide dahada kötü hale geliyor.

  • Sen gene iyisin ve aslında sadece temel yaşam ücretinden bir tık fazla alıyorsun. Bu bile lüks oldu. Kira olsa sende yanarsın üstüne üstelik,bu gelirle de bir birikim yapma şansın az. X bir ürünü almayı ertelesen fiyat düşmek yerine artıyor.
    Gene 6k kirasız çok iyi para ama yakında o da iyi paralıktan çıkacak. Eskiden tek memur rahat geçimirdi kira vs ödese bile rahattı şimdi geçinemiyor kira ile anca ay sonu geliyor standart besin tüketiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekonomiden 10 yıldır millet rahatsız.Ama elli tane sokak röportajı seyredin.Veya çıkıp çarşı pazarda şimdi sorun vatandaşa yüzde doksanı şöyle hayat pahalı böyle torba dolmuyor şöyle ayın sonu gelmiyor vs....


    Ama ardından sor kime oy verdin Akp.Şimdi seçim olsa kime verirsin Akp.

    Neden? Dış güçler yüzünden bu haldeyiz.Toptancılar yüzünden pahalı.Kime verelim.Müslümanım ben tabiki müslümana ( sanki akp haşa peygamber partisi ) veririm.

    Veya bilmem ne cemaatinde adam/kadın şeyhi ne derse ( tabiki akp) o.

    Vallahi de billahide bu halk unutur.Adım gibi biliyorum seçim zamanı zaten medya ellerinde.


    Karşı aday/adaylara türlü iftira baskı.Bol bol terör beka 15 temmuz din iman başörtülü kardeşim dik dur eğilme dünya bizi kıskanıyor bol bol olmayan vaatler..


    Su içinde yüzde 45 oy alırlar.Tek ama tek umudum gençler.Ama onlarıda sandığa gitmeme gibi bir psikoza sokup ekarte etmek istiyorlar.


    Aman diyim gençler vermediğiniz her oy akp li "çıkar telefonunu" dayılara gider.Sonra kimse ağlamasın.





  • serafon kullanıcısına yanıt

    En yakın başka adayı deneyerek çözeceksin bu kadar basit.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.