Şimdi Ara

reklamcıların led tabelalara yazdıkları yazının programı varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yani reklamcılar malzemenin üzerine değişik şekillerde berber yazıcak mesela yazı yazıp yanına makas koyuyo bunun programı varmı led tabela yapıcam ama özgür olup kendi tasarımımı yapıp baskıya götürmek istiyorum



  • Anladığım kadarı ile kayan yazılardan bahsediyorsun.

    Normalde assembly ile yapılıyor bu,ama assembly zor olduğu için C dili ile daha rahat bir şekilde halloluyor
  • bi kere yazılımı bulsan bile o yazılıma özel devre olması gerek.. ya da devreye özel yazılım..
  • Nasıl? anlayamadım demek istediğinizi
  • her cihaz serisinin ya da el yapımı bi cihazın kendine has mpu yazılımı ve yine kendine has pc haberleşme yazılımı vardır.. dolayısı ile herhangi bi yazılımı kullanamazsın birbiri için tasarlanmış olanı tümüyle bulman gerek..
  • corel draw ile harf,şekil, işyeri logosunu çiziyorduk. Bunla paralel pcb yi tasarlıyorduk. ama genelde harfler standarttır. sadece logolar için yeniden tasarım yapmak zorunda kalıyorduk.bu işte bir müddet çalıştım. Corel draw la çizdiğimiz logolarıda lazer kesici ile uygulamaya döküyorduk. led delikleri için. biraz teknik donanım isteyen bi iş.
  • yok arkadaşın bahsettiği hazır haldeki ledli yazılar değil.. tamamen ledlerle dizilmiş tabela da istenilen yazıların pc aracılığı ile yazılması..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssulkor

    yani reklamcılar malzemenin üzerine değişik şekillerde berber yazıcak mesela yazı yazıp yanına makas koyuyo bunun programı varmı led tabela yapıcam ama özgür olup kendi tasarımımı yapıp baskıya götürmek istiyorum


    yapmak istedıgın bu veya buna benzer bir şeymi?


    Uploaded with ImageShack.us



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asongur -- 7 Eylül 2010; 0:38:39 >




  • kardeş senin dediğin gibi tabelada berber yazacak ve makas olacak diyelim. bu makas şekli sadece makas değil her türlü logo şekil vs evvela corel draw da çizilir. yanınada berber yazısı için gerekli olan harfleri çizersin. Bunları corel draw da çizmenin nedeni plastik yüzeyden ledlerin üzerine oturtulacağı yerleri delmek. biz bunu lazer kesici ile yapıyorduk. corel drawla çizdiğimiz taslağı lazer kesiciye aktarıp delmesini sağlıyorsun. Sonrada delinen yerlere ledleri uzay montajıyla vy öncesinde çizime uygun pcb yapıp ledleri delikli yerlere oturtuyorsun. HArf konusuna gelince yukarıda yazdıklarım aynen geçerli. Genellikle standart bi alfabe yapılır önceden. bu şekilde bi ön çalışma yaparsan müşterilerin isteğine göre harfleri hemen çıkartırsın. LEdleri ilk başlarda uzay montaj yaptık ama çok zaman alıyor. Pcb ise sana çok masraflı olur. Animasyon içinse pic kullan. olay basit ama biraz teknik donanım istiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.