Şimdi Ara

Referans Headphone Kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben müzik ve video işleriyle uğraşmayı çok seviyorum. DJ ve video düzenleme programları ile amatör olarak uğraşıyorum. Şuana kadar hep ucuz kulaklıklarla idare etmek zorunda kaldım. Bildiğiniz gibi birçok ayrıntı, bu kulaklıklarda duyulmuyor ve bass tiz dengesi iyi değil. Bu yüzden iyi bir referans kulaklık almak istiyorum. Kulaklık kalitesi ve ses kalitesi başta olmak üzere hangi kulaklıkları tavsiye edebilirsiniz ? Bu tür kulaklıkların biraz pahalı olacağını düşünerek fiyat olarak 1000 tl ye kadar bütçe ayırmayı düşünüyorum, ancak eğer derseniz 300 400tl ye de çok iyi kulaklıklar var, o zaman onlardan da alabilirim.

    Önerileriniz için şimdiden teşekkürler



  • Ses kartın var mı, veya nedir? Yurtdışından mı, forumun ikinci el kısmından felan mı düşünüyorsun, yoksa garantili mi olsun diyorsun?
  • Şuan harici ses kartım yok, onu kulaklıktan sonra almayı düşünüyorum. Öncelikli olarak garantili düşünüyorum çünkü elektronik aletlere pek güvenmiyorum. Alırken ilk başta hepsiburada.com, gold ya da teknosa gibi yerlere bakarım. Eğer buralarda bulunmazsa o zaman dükkana bakabilirim. Eğer fiyatı uygunsa, az kullanılmışsa ve kullanılan süre içersinde herhangi bir arıza vermemişse ikinci el de düşünebilirim. Ebay aslında bu tür cihazların kolayca bulunabileceği bir site ancak kargo süresi biraz uzun olduğu için ve hiç alışveriş yapmadığım için pek sıcak bakmıyorum fakat son çare olarak oradan da alabilirim. Şuan fiyat konusunda bilgim olmadığı için kesin birşey söyleyemiyorum. Dediğim gibi fiyat ve cihazın bulunabilirliğine bağlı olarak en uygun yolu seçebiliriz.
  • Sıfır garantili olarak 780TL olan bir HD650yi, ikinci el garantili olarak 350TLye satıyor mesela arkadaş. Gene yurtdışından alınmış DT990'ı da 325TLye alıyor ki, DJ referansı olarak mükemmel bir kulaklık olur.

    Sıfır garantili alacaksanız, en iyi kulaklıkları Mediamarktta bulabilirsiniz, ama bulabileceklerinize referans denir mi bilmem. (Çok azından AKG K601, K701, HD600 ve HD650 bulunabiliyor) Bu kulaklıkların da Mediamarktta 700TLdan başladığını hatırlatmak isterim.

    Ayrıca alacağınız kulaklıktan amfi ve ses kartınız olmazsa verim alamazsınız. Amfi almayı düşünmüyorsanız, ona göre birşeyler de önerilebilir, imzamdaki HD25-1 II, DT770 80 ohm veya Shure SRH840 gibi...
  • Önerileriniz için teşekkürler . Dediğinize göre baya fiyat farkı var sıfır ile ikinci el arasında. Garanti olduktan sonra ikinci el daha mantıklı geliyor. O yüzden dükkana bakmak en mantıklısı.

    Birde bu DJ kulaklık, başka işler için de kullanılabiliyor mu ? Mesela müzik de dinlemek için. Çok sık olmasa da arada klasik, rock ve pop müzik türlerinden bazı parçalar dinliyorum. Bu kulaklık, bu müzik türlerinde de iyi performans verebilir mi ?
  • Zaten herşeyde iyi olabilen kulaklıklar öneriyorum. DJ kulaklığı önermediğim daha size...
  • HD650 işimi fazlazıyla görür hepsiburada.com da buldum fakat temin edilemiyormuş. Zaten olsa da fiyatı çok pahalıdır. Birkaç arkadaş vardı bu işlerle uğraşan, onlara bi sorucam bulamazlarsa dükkandan bakarım. Dediğiniz gibi dükkanda gerçekten çok uygun fiyatlı kulaklıklar var.

    Birde ses kartı ya da amfi arasında kararsız kaldım. İkisi de aynı işlevi görür mü ? Onlarda hangi modelleri önerirsiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirg27

    HD650 işimi fazlazıyla görür hepsiburada.com da buldum fakat temin edilemiyormuş. Zaten olsa da fiyatı çok pahalıdır. Birkaç arkadaş vardı bu işlerle uğraşan, onlara bi sorucam bulamazlarsa dükkandan bakarım. Dediğiniz gibi dükkanda gerçekten çok uygun fiyatlı kulaklıklar var.

    Birde ses kartı ya da amfi arasında kararsız kaldım. İkisi de aynı işlevi görür mü ? Onlarda hangi modelleri önerirsiniz ?


    amfi olarak darkvoice 336se veya little dot mk3 düşünebilirsin hd650 alacaksan.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.