Şimdi Ara

Reeder P8C video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefon bildiğin çöp.
    Telefonu savunanlar ise muhtemelen fake üyelik açan firma çalışanları.
    Bu telefonu savunacak başka bir zihniyet olamaz.

  • İncelemesini de yapmayı düşünüyorum fakat yorumlarda fazla abartılmış telefonun ekranı vs. Bence QHD olduğunu belli etmiyor o kadar, ayrıca büyük ekran arayanlar için 599 lira oldukça iyi fiyat. Tabi alternatifler yok değil onu da unutmamak lazım

  • Sony e4g bazi magazalarda 575 liraya satilmis. Onu da degerlendirebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 tl çek veriyorsunuz ama bir kulaklığı çok mu gördünüz.

  • Qplas in kirpilmişi kasa neredeyse ayni acaba ayni ebatlardamidir klif ekran koruyucu cam uyarmi birbirine
  • Tasarımı hoşuma gitti ama gerisi işe yaramaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 30 Haziran 2015; 0:09:38 >
  • Satın almış biri olarak pişman değilim. Üründe 2.gün Dokunmatiğinde sorun vardı. Servise gönderdim değişim yapıldı ve 2 aydır daha sorun yasamadım. İphone kadar iyi oldugu tabiki söylenemez ama çoğu arkadaşımın dediği gibide çöp olarak nitelindirilecek tlf değil. Günlük kullanıcılar için uygun bi telefon, Yani yalan Reeder markasını karalamaya veya üste çıkarmaya gerek yok !!!

  • Çinli fason markalardan bir tane daha...
    540p ekran ve 600 tl? Telefonu alana 4 kavanoz bal hediye :)

  • telefon resimlerde ve videoda gayet guzel gozukuyor. uygun fiyatlı bir alternatif. reeder'i tabletlerinden biliyorum. orta segmentte basarili bir firma. telefonu teknosada gordum, tv de reklamını gordum, begenmistim ama... iyi yorumlar da kotu yorumlar da taraflı gibi!

  • Reeder kendini tabletleriyle ülkemize tanıtmış bir marka. Ne kadar güvenilir, orasını bilemem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletlerinin kalitesiz ve düşük performanslı olduğunu duymuştum. Bu ürüne bakınca telefonlarının da öyle olduğunu düşünüyorum biraz. Dizayna baktığım zaman bence çok basit ve eski tipli bir kasası var. Videoda da gördüğümüz gibi pek iyi kamera da yok.Biraz zayıf birürün olmuş sanki. Kasasına bakınca sanki en ufak birşey de kırılacak gibi geliyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakesan

    quote:

    Orijinalden alıntı: aliemrey

    wb250 ile çekim yapılır mı hiç.
    telefon reeder standartlarında. Ama inceleme biraz aceleye gelmiş sanki. DH standartları altında. Daha iyi bir inceleme olabilirdi.

    Marka, modele takılmak yerine oynatıcıdan görüntü ayarlarını yükseltebilirsiniz :)

    1080p den 1080pye fark var derinlik algısı vs. gibi. Yoksa yüksek kalitede izledim merak etmeyin.
    Bundan alınacağınızı düşünmemiştim, kusura bakmayın. Kullandığım, zamanında tanıtımını yaptığım makinalardan olduğu için böyle bir detaya girdim.
    Kolay gelsin.
  • Alınırsa sorun çıkarır mı acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki sizi dinleyipte bu telefonu almamazlık yapmamışım , 2 gündür kullanıyorum yorumlardan sonra korka korka siparis vermistim ama gayet memnunum. teknosadan outlet 450ye aldim kardesimede alicam bu fiyata cok iyi cihaz. tek sıkıntısı var kulaklık sesi gerçekten berbat , rootlayıp viper4androidle ayar cekerek anca kendine getirdim ,birde marka guven vermiyor, garantiye işim düşerse onların tutumu nasıl olur ,ariza cikar mi , o konuda yine yorumlara bakilirsa guven vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DemKer- D kullanıcısına yanıt
    Resmi sitesinde 700TL olarak belirlenen bir telefonu neredeyse yarı fiyatına almanıza sevindim doğrusu ama değerlendirmenizi yapmanız gereken fiyat resmi fiyattır, outlet ürünü veya outlet ürününün fiyatı değildir.

    500-1000TL segmentinde Reeder P8C'nin hatrı sayılır rakipleri olduğunu belirtmekte de fayda var.
  • Tabi ki haklısınız , o fiyata alıcak olsam asus zenfone 6 alırdım bunu almak yerine. Fakat çöp diye ardı ardına eklenen yorumlar , kullanmadan kötüleyenler çok kararsız bırakmıştı az daha vazgeçip ekran boyu tatmin etmeyecek bir cihaz alıyordum. Teknosada 0 fiyatı 600 lira , üstüne çıkamayıp büyük ekranlı bir cihaz kullanmak isteyenler için yine alınabilir bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran görüntüsünü nasıl alcaz bu telefonda

  • Ben aldım iki ay sonra dokunmatik panel durup dururken bozuldu. 235 TL. para istediler. İtiraz ettim ücretsiz onarım istedim. Tüm yazışmalara rağmen sonuç alamadım. Aman uzak durun bu cihazdan...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemKer-

    iyi ki sizi dinleyipte bu telefonu almamazlık yapmamışım , 2 gündür kullanıyorum yorumlardan sonra korka korka siparis vermistim ama gayet memnunum. teknosadan outlet 450ye aldim kardesimede alicam bu fiyata cok iyi cihaz. tek sıkıntısı var kulaklık sesi gerçekten berbat , rootlayıp viper4androidle ayar cekerek anca kendine getirdim ,birde marka guven vermiyor, garantiye işim düşerse onların tutumu nasıl olur ,ariza cikar mi , o konuda yine yorumlara bakilirsa guven vermiyor.

    Öncelikle bu mesajı yazıpta bu telefonu almasına vesile olduğum birileri varsa onlardan çok çok özür diyorum bu telefonu, bu markayı gördüğünüz yerde kaçın.

    Bu yayında olan şikayetim :
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3729297/reedercomtr/j9d0i

    Bu henüz yayınlanmamış ama yayınlandığında güncel olarak bu linkte olacak şikayetim ;
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3729297/reedercomtr/j9d0i
    vakit bulduğumda hem foruma , hem diğer forumlara bu şikayetimi yazacam , ayrıca avukat arkadaşımın istanbula gelmesini bekliyorum hukuki olarakda mücadele edicem. Çok pişmanım parası önemli değil fakat dolandırılmak , insanı gerizekalı yerine koymaları okadar sinir bozucu bir durum ki sonuna kadar uğraşacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu telefonu bana firma bir çekilişte hediye etti bende anneme verdim kullanıyordu sonra bir anda dokunmatik problemi başladı ekranın alt kısmında bir harfe basıyorum başka harfe daha basıyor oyunlarda falanda oluyor diye servise gönderdim bakalım görecez gerçi benim pek umudum yokta servisinden adamları aradım dedim garantiye nasıl gönderiyoruz fatura diyor kardeşim bu cihazı siz hediye ettiniz bana olsun yine de fatura lazım diyordu sonra içine konuyu açıklayan bir yazı yazın dediler fatura isteyen teknik servis mi kaldı artık cihaz numarasıyla hallediyorlar herşeyi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.