Şimdi Ara

Reeder A8iS (3G) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler. Ben de bu tabletten almayı düşünüyorum. Bluestacks kurup clash game bot ile clash of clans ı 7/24 oynatacam. İnterneti 3g hat üzerinden sağlıyacam. Sizce bu tablet uygun mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalWave

    quote:

    Orijinalden alıntı: braveman

    reeder a8is için driver nerden bulabilirim. googleda arama yaptırdım. yeterli bir link yok. reeder kendi sayfasından daha çok a7ic gibi bir modeli ile ilgili bilgiler var. (windows 10 a geçecem driver yedeklerim olsun.)


    bu cihaz kapalı iken şarj olurken kapatma tuşuna bir kere basınca cihaz açılıyor. ben açılmasını değil de telefondaki gibi şarjı kapalı iken sürekli göstermesini istiyorum bu mümkün mü.
    bios günceleme gibi bir dosya var nette. reeder A8İS için böyle bir dosya varmı.

    aynı anda hem şarj olup hem usb bellek takabileceğim çalışan hazır bir aparat varmı. nette elle yapılanlar var onları kast etmiyorum. aliexpress ten bir iki tane usb takılan bir ucunda elektirk işareti gösteren mini usb var. var reeder a8is bu şekilde şarj olmuyor.



    kendi driverlarını yedekle driver bulamazsın. ayrıca windows 10da gps (gnss) çiği çalışmıyor. wi fi den konum bulmaya çalışıyor en çok buna sıkıntı çektim. ama istersen bir dene belkiş ben eksik driver kullandım. olurda çalışıra senden driver bekliyorum :)

    driver yedeklemeden direk windows 10 pro 32 bit uefi kurmaya denedim.nasıl yaptım diyenlere : usb otg kablo .mouse klavye usb alıcılı logictech , rufus ile yapılmış uefi windows 10 32 bit , aynı normal windows kurar gibi başlangıçtan ayarladım. bios a falan girebiliyorsunuz bu şekilde.

    sonuç facia.

    çalışmayanlar :
    - dokunmatik ekran. (bu yüzden usb alıcı kablosuz mouse kitimi bağladım. tablet açılmadan otg kablo ile algılayıcı taktım taktım yoksa windows 10 masaüstü gelince takarsam mouse setim çalışmıyor.
    - yaklaşık 6 tane bilinmeyen aygıt var aygıt yöneticisinde.
    - pil gösteri gelmedi. pilin hangi aşamada olduğunu anlamadan tablet ten internete girip driveri bulmaya çalışınca nette. tablet pil durumundan kapanıyor. çok dakik çalışmam lazım. yapamıyorum.
    - başka bir pc bulup driveri bulup tek tek deniyorum. olmadı. her seferinde usb otg algılaması için tableti açma kapatma tuşuna uzun basıp kapatmak zorundayim
    çünkü tableti kapatma tuşuna basınca windows kapatma menüsü gelmiyor. aynı zamanda ekranı kapatma olarak da kapatma tuşu çalışmıyor.yani sürekli pil harcıyor ve pil durmunu anlık göstermediğin den tablet kapanıyor.
    kısır döngüye girdim.

    bu reeder a8is kullanan bir arkadaşım windows 8 de ki driverleri yedekleyip bana atabilirmi. sizden ricam. nette driverleri bulamadım.


    düzeltme :imla hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 11 Ekim 2015; 19:10:39 >




  • braveman B kullanıcısına yanıt
    araştırsan normal yolla windows kurmaman gerektiğini görürdün. çok yerde bunun uyarısı yapıldı. yükseltme yapman gerekirdi.

    alışverişmerkezlerine gidip 10 15 dk aynı cihazdan yedekleme çekmen gerekicek. w7ic nin driverlarını dene bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalWave

    araştırsan normal yolla windows kurmaman gerektiğini görürdün. çok yerde bunun uyarısı yapıldı. yükseltme yapman gerekirdi.

    alışverişmerkezlerine gidip 10 15 dk aynı cihazdan yedekleme çekmen gerekicek. w7ic nin driverlarını dene bence.

    yükseltme yapmaya çalışmıştım. bir iki gün hata verdi. sonra da direk yükleme ye çalışayım dedim. yapmaz olaydım.


    windows 10 kurulu iken update yapsamda bulunmayan driverleri bulmuyor. ve w7ic driveri gösterince 6 tane bilinmeyen aygıt yüklenirken uyumsuz diyor. ve yükle dediğinde de çalışmıyor.

    ilk aldığım zamanda win 8ç.1 varken bir yedek almışım. onu buldum denedim o yedek bozuk diyor. başka yedeğim de yok.


    tekrar win8.1 sıfırdan mı kursam o bulurmu 6 tane bilinmeyen aygıtı. bir de windows 10 kurarken hangi versiyonları deneyeyim. pro mu home . (ayrıca windows 10 32 bit dışında kuramadım. 64 bit yüklenebilirmi.)




  • Arkadaşlar reeder a8is tabletinin win 8.1 yedeğini arconis programı gibi bir imaj alma yöntemi ile alıp onu winrar ile parça parça ya bölü wetransfer ile bana gönderebilirmi. özelden mesaj atabilirsiniz. ( bir kerede tek dosya gönderme limiti 2 gb. birden fazla arka arka gönderilebiliyor. yada başka bir dosya transfer sitesi ile)


    şu anda ki tablete windows 10 yükleme erken davrandığımdan dokunmatik dahil çok şey çalışmıyor.

    bu konuda bir kıyak yapabilen olur mu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: braveman

    Arkadaşlar reeder a8is tabletinin win 8.1 yedeğini arconis programı gibi bir imaj alma yöntemi ile alıp onu winrar ile parça parça ya bölü wetransfer ile bana gönderebilirmi. özelden mesaj atabilirsiniz. ( bir kerede tek dosya gönderme limiti 2 gb. birden fazla arka arka gönderilebiliyor. yada başka bir dosya transfer sitesi ile)


    şu anda ki tablete windows 10 yükleme erken davrandığımdan dokunmatik dahil çok şey çalışmıyor.

    bu konuda bir kıyak yapabilen olur mu

    casper t8 modelinin driverlarını denesene son olarak. benim yön sensörünü ondan tanıttım tam uymuştu




  • tableti garantili olarak servise gönderdim. windows 10 yükleme sonucunda çoğu driveri görmüyor ve en önemlisi dokunmatik çalışmıyordu.

    servisten cihaz geldi. komple ilk aldığım hale getirmişler. windows 8.1 işletim sistemine geri döndüm.

    bir daha böyle heyecan yaşamam.
  • braveman B kullanıcısına yanıt
    windows 10 a geçiceksen yükseltme ile geç ve driverlarını yedeklede geç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalWave

    windows 10 a geçiceksen yükseltme ile geç ve driverlarını yedeklede geç.

    dediğin gibi yükseltme yöntemi ile yapacam eğer tekrar yüklemeye karar veririsem.

    bu driver yedekleme olayında "double driver" diye bir program var. bu programı kurdum. otomatik kendinin seçtiği bir liste çıkartıyor. hem o şekilde hem de "double driver" programı ile tüm driver listesini seçtim zip olarak yedekledim.

    sence bu program driver yedekleme için yeterli olurmu.

    tabletin yedeğini de windows için den imaj alarak usb harici diskime yedek attım. ( kendi adaptorlu usb disk harici kutusu var. içinde de hdd disk var.

    bir de sormak istediğim bir konu daha var. bu tableti kapalı konumda iken şarj ederken ekranda şarj göstergesi görünmüyor. açma tuşuna basınca çoğu zaman tablet sıfırdan açılıyor. arada bir de pil boşken denk gelip açma tuşuna bastığımda şarj seviyesini gösterip ekran kapanıyor. bu işlem için a7ic modeli için nette bir dosya var. ve tanıtım videosu yapmışlar.

    (http://www.reeder.com.tr/forum/w7ic-sarj-ikon-bios-update/?p=1 )

    bu dosya bizim a8is tablet te işe yararmı. sen denedin mi . yada deneyen arkadaşlar varmı. yapalım mı böyle bir şey.




  • evet bende double driver ile yedeklekten bahsediyordum başka yöntem bilmiyorum. ayrıca o dd ile yedeklediklerini google driver ile paylaşırsan çok sevap kazanırsın :)

    sarj olayını bende çözemedim bazen gösteriyor bazense tablet açılıyor. o ic deki aynı sistem bizde direk var bence farklı birşey olacağını sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalWave

    evet bende double driver ile yedeklekten bahsediyordum başka yöntem bilmiyorum. ayrıca o dd ile yedeklediklerini google driver ile paylaşırsan çok sevap kazanırsın :)

    sarj olayını bende çözemedim bazen gösteriyor bazense tablet açılıyor. o ic deki aynı sistem bizde direk var bence farklı birşey olacağını sanmıyorum.

    çok ilginç bir durum oldu. windows 10 a SORUNSUZ bir şekilde geçtim. yükseltme yaptım. çok ilginçtir hiçbir hata vermedi. çeşitli resimler ekliyorum.

    aygıt yöneticisinde eksik driver yok. yön sensörü çalışıyor. ekran normal olarak dönüyor. hafıza kartını görüyor. usbleri algılıyor. şarj oluyor. düzgün açılıp düzgün kapanıyor . windows 8.1 e kurduğum tüm programlar çalıştı.
    (neler yüklüydü : gom player, revo uninstall,vlc player,mega codec, ultra iso (iso yu cd rom olarak kullanıyorum) , ccleaner pro,choreme, firefox, avast virüs programı, double driver . )

    reeder a8is tabletin windows 8.1 üzerindeki tüm driverleri "double driver" ile yedekledim. 90 mb falan tuttu.
    onu da bu linke attım reeder a8is windows 8.1 driver
    internetten double driver programını siz indirin.


    yükseltme ayrıntılarını aşağıda belirttim.

    windows 10 a yükseltme yapmak için windows 8.1 deki tüm güncellemeleri yaptıktan sonra birgün sonra tekrar güncelleme yaptım. sonra windows 10 güncelleme ikonu geldi. talep oluşturdum. talebiniz alındı yazdı. bekleyeyim dedim.

    bugün baktım güncelleyebilirsiniz dedi. uzun bir güncelleme ekranında sonra güncellemem bitti. tablet açıldı . ve her şey yerli yerinde.


    şimdi WİNDOWS.OLD klasörü tablette çok yer kaplıyor. tek sorunum bu. acaba bu klasörü silsem sorun olurmu . çünkü herşeyin çalışması acaba diyorum bu klasörün içinden hala okuduğu birşey ler varmı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveman -- 29 Ekim 2015; 17:37:45 >




  • reeder a8is tabletin windows 10 yükseltmesinden sonraki ekran görüntüleri

     Reeder A8iS (3G) windows 10 lisanslı yüklenmiş hali

     Reeder A8iS (3G) windows.old klasörün ve c sürüsücüsünün son durumu

     Reeder A8iS (3G) başlat menüsü ve saatin yanında çıkan bildirim ekranı görüntüsü

     Reeder A8iS (3G) disk yönetimindeki tabletin disk durumu

     Reeder A8iS (3G) bildirim ekranın tek görüntüsü. tablet modu ve ekran gözüken herşey çalışıyor.

     Reeder A8iS (3G) revounistall ile program ekle kaldırda gözüken herşey yükseltme ile ekrana sorunsuz geldiğini gösteren bir resim

     Reeder A8iS (3G) tabletin ekranı döndüğü zamanki dik konumdaki ekran görüntüsü

    tabletin sorunsuz yükseltilmesi beni çok memnun etti. gps harita kısmını test etmedim. çok o özelliği kullanmıyorum diye. belki oda çalışıyordur.




  • disk temizleye girersen old klasörü gözükür ordan silebilirsin başka türlü silemezsin. silersen geri dönemezsin.

    gps i denedin mi çalışıyor mu?

    driverlar için tşk ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalWave

    disk temizleye girersen old klasörü gözükür ordan silebilirsin başka türlü silemezsin. silersen geri dönemezsin.

    gps i denedin mi çalışıyor mu?

    driverlar için tşk ederim

    Tableti kapalı bir alanda kullandım. saatin yanındaki yeni windows 10 bildirim ekranı nı açtığımda önce konum simgesi pasif ti .sonra ayarlardan girdim konum özelliğini açtım bir şekilde.

    sonra haritalara girdim. benden konum için onay vermem mi istedi. haritalara onay verdim. sonra beyaz bir büyük nokta işareti "konum" özelliği aktif diye bir simge çıktı.

    sonra baktım .konumu haritada istanbul diye buldu. o an wifi ile bağlıydım. acaba konumumu wifi üzerinden mi yakaladı anlayamadım.

    resim ekliyorum.
     Reeder A8iS (3G)

    resim yakalama programını açınca o konum işareti olan beyaz nokta saatin yanında simgelerin çokluğundan arka planda kalmış gözükmemiş .ama ben o simgeyi orda gördüm.
    bu çalıştığını gösteriyor mu tam bilmiyorum. sende bu tarz bir işaret varmıydı.

    yalnız haritaları çevrimiçi güncellemesi ekranından türkiye girip (560 mb ) indirmesini sağlamaya çalıştım daha sonra . çok uzun sürüyor.belki netim yavaş .yarım kaldı bir kaç kere. devam ediyor mu etmiyor mu her açışımda anlamadım.

    şimdilik windows 10 dan memnunum. bir kaç gün sonra sorunlar olmazsa o windows.old klasörünü de disk temizlemeden silerim.
     Reeder A8iS (3G)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: braveman

    quote:

    Orijinalden alıntı: MetalWave

    disk temizleye girersen old klasörü gözükür ordan silebilirsin başka türlü silemezsin. silersen geri dönemezsin.

    gps i denedin mi çalışıyor mu?

    driverlar için tşk ederim

    Tableti kapalı bir alanda kullandım. saatin yanındaki yeni windows 10 bildirim ekranı nı açtığımda önce konum simgesi pasif ti .sonra ayarlardan girdim konum özelliğini açtım bir şekilde.

    sonra haritalara girdim. benden konum için onay vermem mi istedi. haritalara onay verdim. sonra beyaz bir büyük nokta işareti "konum" özelliği aktif diye bir simge çıktı.

    sonra baktım .konumu haritada istanbul diye buldu. o an wifi ile bağlıydım. acaba konumumu wifi üzerinden mi yakaladı anlayamadım.

    resim ekliyorum.
     Reeder A8iS (3G)

    resim yakalama programını açınca o konum işareti olan beyaz nokta saatin yanında simgelerin çokluğundan arka planda kalmış gözükmemiş .ama ben o simgeyi orda gördüm.
    bu çalıştığını gösteriyor mu tam bilmiyorum. sende bu tarz bir işaret varmıydı.

    yalnız haritaları çevrimiçi güncellemesi ekranından türkiye girip (560 mb ) indirmesini sağlamaya çalıştım daha sonra . çok uzun sürüyor.belki netim yavaş .yarım kaldı bir kaç kere. devam ediyor mu etmiyor mu her açışımda anlamadım.

    şimdilik windows 10 dan memnunum. bir kaç gün sonra sorunlar olmazsa o windows.old klasörünü de disk temizlemeden silerim.
     Reeder A8iS (3G)

    konumu wi fi den buluyor ve beni şirinevlerde gösteriyor. ben güngörendeyim. senin resimlerinde görüldüğü gibi aynı sorun sendede var yer bulmuyor. sanırım windows 10 gps kullanmıyor.

    bu arada cihazın gps i iyi yer buluyordu windows 8.1 de. içinde gnss var oda sanırım avrupa uydularını kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 30 Ekim 2015; 14:24:48 >




  • Merhaba,

    Reeder A8IW forumunda da yazdım bilginiz olsun.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=113031902

    Reeder A8IS 32 GB tabletimi dual bios yükleyerek android 4.4.4 ve windows 10 kullanıyorum.

    Şu ana kadar bir çok rom denedim fakat bir türlü 3g özelliğini android üzerinde çalıştıramadım. Sadece Teclast x98 3g tabletin romu tableti telefon şeklinde kullandırdı onunda dokunmatik kısmı sıkıntılı sadece fare ile çalıştırabildim.

    Gelişme yaşarsam buraya yazarım.

    Başka deneyen bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • arkadaşlar ben 50 tl verip androd e çevirdim 3g siz a8iw nin yazılımını yükleyip gönderdiler geri gönderdim a8iw 4.4.4 arama özellikli gönderdiler fakat bu sefer de kamerası ters gösteriyor root attım kamera için de xposedden biseler denim dedim tablet çöktü şimdi a8iw 3g siz kullanıyorum servise mail atıyorum yazılım ıcın yardım olmaları konusunda pek ilgilenmiyorlar şuan arama özellikli a8iw 4.4.4 yazılımını arıyorum a10is air i yükledim diğer a8 modelleri yükledim veya denedim olmadı bu yazılımı bulan veya beraber uğraşmak istiyen veya yardım edecek biri olursa çok sevinirim
  • header4413 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Servisin atmış olduğu rom aslında çok kıymetliymiş ben bu modele uyumlu 3g destekleyen rom bulamadım android olarak.

    Yalnız rom çöktükten sonra sıfırlayınca eski hale gelmedi mi ? 3g özelliği nasıl yok oldu tekrar eski romunuzu mu yüklediniz o kısmı anlamadım.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_105347467/f_//tm.htm#114559999

    bu konudaki reeder a10is uyumlu 3g destekli romu da yükledim ama hiç açılmıyor

    şu telefon desteği olan romu bi bulsam da rahatlasam formatlamaktan tableti adam gibi kullanamadım
  • Arkadaşlar, ben bu tableti vatan bilgisayardan aldım biosunu dual yaptım çatır çatır da kullanıyorum. Memnunum tavsiye de ederim. Bu fiyata hem android hem windows tüm yazılım ihtiyaçlarımı karşıladı.

    İnternet gsm üzerinden daha sağlıklı ama evdeki wifi ile de sıkıntısız youtube videosu izliyorum kesinti yaşamadan.

    A8IS android üzerinde telefon özelliği de kazandı.

    Ailemize yeni bir üye daha katılacağı için nakit sıkıntımdan dolayı satmayı düşünüyorum almak isteyen özelden gelebilir.

    sahbndn ilan no 297718645



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survi -- 12 Mayıs 2016; 21:15:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.