Şimdi Ara

RedShade Blog v0.1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, askerden dönüşümde yaptığım daha doğrusu yapmaya çalıştığım ( asp yi yeni geliştiriyorum da ) blog sistemini denemeye açıyorum ve eksikleri ve yeni eklenecek bölümleri tamamladıktan sonra nete atacağım kullanmak isteyen arkadaşlar için.

    asp yi askerde öğrendim ve elimde kısıtlı imkanlarım vardı. şimdilerde ise asp.net ve mssql i öğrenip onları kullanarak bişiler yazmayı planlıyorum ama öncelikle bilgili arkadaşlar ile yaptıklarımı paylaşıp bilgi alış-verişinde bulunmak istiyorum.

    siteye 3 kademeli üyelik sistemi ve buna bağlı mesajlaşma sistemi koydum, bloğun yönetim sayfası yok eğer yönetim sayfasına girip düzenleme modunu açarsanız site üzerinden düzenleme yapabiliyorsunuz.
    site sahibi, session ve çerez isimleri, kullanıcının günlük kaç mesaj gönderebileceği gibi bir sürü eklenti yazmayı planlıyorum, bunların en önemlisi ise bütün sayfaları tek bir sayfa ( default.asp ) üzerinden çalıştırması. kodlarken biraz kasıyor ama şimdilik 4500 satırda kodlar. Çabucak bitirip kullanıma sunmak istiyorum ama malum askerden yeni geldim biraz gezip tozmam gerekiyor.

    ilgili arkadaşlar varsa asp üzerine bilgi paylaşımı yapmak isterim. dhtml ve js üzerine bayağı çalışmalarım var ama asp şimdilik bir yenilik benim için.. iyi günler herkeze


    sitenin adresi: http://www.zenofontours.com/redshade

    1 kademeli üye
    üye adı: murat
    şifre : 123456

    2 kademeli yönetici
    üye adı:
    şifre :

    3 kademeli yönetici
    üye adı: admin
    şifre : 123456

    site sahibi
    üye adı: redshade
    şifre : 123456



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedShade -- 24 Şubat 2008; 16:57:15 >







  • Merhaba RedShade ;

    Sanırım gördüğün bu "YOĞUN İLGİ" karşısında şaşırmışsındır. Portalın hakkında, biraz daha inceleyip en kısa sürede blogumda bir yazı yazacağım. Bunun haricinde sana tavsiyeler bermek isterdim yada dilediğin gibi bir bilgi paylaşımında bulunmak istedim ancak asp konusunu neredeyse hiç bilmem :)
  • sana katılıyorum X Files yoğun ilgi gördüm ve çok da şaşırmadım buna doğrusu! DH forum da eskisi kadar bilgili insan kalmadı sanırım. neyse sileriz konuyu bizde. Boş konu açarız ki hit toplasın
  • Bence sadece burayı yada başka bir yeri düşünerek yada popüler olmak adına yapma bu yaptığını ki enimin öyle olmak adına da yapmıyorsundur.

    Çalışarak geliştirerek daha iyisini yapmaya çalışarak biryerlere gelebileceğinden eminim.
    Bu arada gösrüğüm kadarı ile bu projeni sergilemek için bir hosting yada desteğe ihtiyacın var sanırım. Yanılıyor da olabilirim ama eğer yardıma ihtiyacın var ise ulaşırsan bana nasıl bir yardımım dokunabilir bir bakarız.
  • Yok amacım popüle olmak filan değil! amacım kendimi geliştirmek ve bunca zamandır öğrendiğim şeyleri insanlar ile paylaşmak.
    Evet projemi çok daha fazla geliştireceğim, güzel birşeyler çıkacağına inanıyorum ortaya. Tasarımım pek iyi değildir ama yakında tasarımı gerçekten iyi olan bir arkadaşımla web tasarımı işine girmeyi düşünüyorum, bu proje benim asp ye ilk kendi yazdığım site olarak başlangıcım olacak, daha önceleri de asp düzenleyerek birşeyler yaptım ama tamamen öğrenmekten çekiniyordum onuda askerde gerçekleştirdim. hayırlısı demek lazım

    ayrıca kendi hostum var lakin şimdilik uğraşamadım pek, daha iki gün oldu askerden geri döneli! Dosyaları koyduğum host da benim sayılır, o sitenin yapımında çok emeğim geçti, şimdi ise o siteyi ele alacam, dinamik bir tur sitesi olacak nasipse.

    Seninle host için değli ama bilgi alış-verişi ve muhabbet için irtibata geçebiliriz! pm den msn'ini yollayabilirsen eklerim..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: RedShade

    sana katılıyorum X Files yoğun ilgi gördüm ve çok da şaşırmadım buna doğrusu! DH forum da eskisi kadar bilgili insan kalmadı sanırım. neyse sileriz konuyu bizde. Boş konu açarız ki hit toplasın



    ne kadar yanlış düşünüyorsun tamam güzel bir iş yapmış olabilirsin, emeğinin karşılığını almak istemen çok normal ama tür hitamlarda bulunman çok kötü :s

    güzel bi blog sistemi olmuş asp bilgim olmadığı için genel yorumda bulunabilirim.. sağ veya sol tarafta bar eksikliği var gibi duruyor :s sol tarafa kategori bölümlerinin başlıklarını koyabilirsin arama bölümünüde o barın en üstüne.. üste ki menülerin renkler hoş durmuyor, ve pek secilmiyor açıkcası.. renklerde oynayabilirsin ve birazda boyutu büyük olursa daha güzel durabilir..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: RedShade

    sana katılıyorum X Files yoğun ilgi gördüm ve çok da şaşırmadım buna doğrusu! DH forum da eskisi kadar bilgili insan kalmadı sanırım. neyse sileriz konuyu bizde. Boş konu açarız ki hit toplasın

    Eskisi gibi çok uğrayan kişi yok zaten bu bölüme.. 9-10 kişi giriyor, hep aynı kişiler ve bunların içinde de 1-2 kişi bilgili gözlemlediğim kadari ile.
    benim de birşey bildiğim söylenemez ancak ilgim var ve giriyorum. Keşke bilgimiz olsa da yorum yapabilsek
    Bu arada askerde nasıl öğrendin? Merak ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 25 Şubat 2008; 15:04:10 >
  • benim daha öncesinden zaten kodlarla aram iyidir asp ile olan ilişkimi ise editleme düzeyinde yapıyordum yani biraz anlıyordum ama makaleler ve örnekler ile tam anlamıyla öğrendim....

    boş zaman bol nede olsa askerdeyken! gerçi iyi bitirdim askerliği ben! Şırnak cizredeydim tam ben gittim iki gün sonra karıştı oralar............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.