Şimdi Ara

Red Dead Redemption Goty Sürümü Hakkında Ve Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar öncelikle yarin büyük ihtimalle ps3 alıyorum.Yanında oyun olarak Red Dead Redemption alacağım.Red Dead Redemption sitelere baktığımda GOTY sürümünü gördüm sorum şu;GOTY sürümünün içinde DLCler yeni kiyafetler vs falan varmış.Peki bu GOTY sürümünde yeniliklerle beraber normal sürümdeki yani normal RDR oyunuda varmı? yani bu alacak olduğum paket sadece DLC paketi değildir umarım içinde bildiğimiz normal oyun RDR de var mıdır? ve ps3 e ön yükleme falan yapıyor mu hdd de ?büyük ihtimal 12 gb super slim alacağım oyunları kutulu alacağım için tak çalıştır yapacağım için ps3 hdd sinde yer kaplarmi 12 gb lik model işimi görür mü oynayacağım oyunlar God of War Ascension,Uncharted 3,GTA 5,RDR,FİFA 14,Killzone 3 falan gta 5 8 gb önyükleme falan yapacakmış onu biliyorumda diğerleri hakkında bilgim yok ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim...







  • quote:

    Orijinalden alıntı: GodmetaL22

    Merhabalar öncelikle yarin büyük ihtimalle ps3 alıyorum.Yanında oyun olarak Red Dead Redemption alacağım.Red Dead Redemption sitelere baktığımda GOTY sürümünü gördüm sorum şu;GOTY sürümünün içinde DLCler yeni kiyafetler vs falan varmış.Peki bu GOTY sürümünde yeniliklerle beraber normal sürümdeki yani normal RDR oyunuda varmı? yani bu alacak olduğum paket sadece DLC paketi değildir umarım içinde bildiğimiz normal oyun RDR de var mıdır? ve ps3 e ön yükleme falan yapıyor mu hdd de ?büyük ihtimal 12 gb super slim alacağım oyunları kutulu alacağım için tak çalıştır yapacağım için ps3 hdd sinde yer kaplarmi 12 gb lik model işimi görür mü oynayacağım oyunlar God of War Ascension,Uncharted 3,GTA 5,RDR,FİFA 14,Killzone 3 falan gta 5 8 gb önyükleme falan yapacakmış onu biliyorumda diğerleri hakkında bilgim yok ilgi ve alakanıza şimdiden teşekkür ederim...

    Bende yeni alan biri olarak uncharted 3 GOTY aldım, bitirdim 3 günde hdd ön yükleme falan yok yani, anca küçük updateler oluyor 100mb gibi, bitek GOW asc. da 1.5gb update yaptı, RDR almadım daha GOTY olması oyun olmadığı anlamına değil, bütün dlc leride içeren normal oyunla birlikte demek kabaca. en kötü benim gibi 60 tl ye 320gb hdd alın forumda biri satıyor anında taktım , kolay ve ucuza geliyor tavsiye ederim, yetmezse tabi takarsınız.




  • çok çok teşekkür ederim cevabınız için 12 gb super slim modelini şuan için 550 tl den alıp ilerde hdd takıp arttırmam iyi olacaktir 100 tl daha ucuz 500 gb modelden 2 oyun alabilirim böylece :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GodmetaL22

    çok çok teşekkür ederim cevabınız için 12 gb super slim modelini şuan için 550 tl den alıp ilerde hdd takıp arttırmam iyi olacaktir 100 tl daha ucuz 500 gb modelden 2 oyun alabilirim böylece :)

    550 TL çok 12gb versiyon için. SYD veya World bazaar a bakın 450 TL civarı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.