Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Yama Projesinin İptali (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
5
Favori
55.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesajıda ben silmedim yöneticinini biri içinde hakaret olduğu için silmiş olabilir.

  • etekgiyen123 kullanıcısına yanıt

    Bak küçük dostum, sen kendin hakaret edip küfür edip, karşılığını alınca ağlayacaksan; seni ne avukat kaale alır ne herhangi biri.


    Mantığın sığıp sığmamasının HİÇBİR ÖNEMİ YOK. Akli dengen yerindeyse çok net anlaman lazım. İsterse diyorum ki aylık 1000 lira ister bu adam. Sen vermek zorunda DEĞİLSİN. Kimse seni zorunlu TUTMUYOR. İster git orjinal oyna istersen gel bedelini öde Türkçe oyna. Herkesin kendi hür iradesi. Kaldı ki adamlar önce 50 TL dedi, pahalı geldi diye 30 TL'ye çekti sonra abonelik sistemi çıktı işler karıştı. Alırsın aylık 15 lira aboneliğini, oyunu 1 ayda Türkçe oynar bitirir yenilemezsin bir daha o pass muhabbetini. Bunu da yapmak kendi iradene kalmış. Adamlar kimseyi zorunda tutmuyor. Skyrim örneği verip de durma. Adam isterse 10 kelime çevirir para ister, isterse 10 milyon çevirir para istemez. Kimseye bir dayatma yok. Herkes ÖZGÜR. Alan alır almayan almaz. Bu kadar basit ama algılamakta sorun yaşıyorsun avukattı bilmem ne boş boş muhabbetler yapıyorsun. Madem bu kadar hak hukuk adalet güveniyorsun, git ver. Önce kendi mesajını da göster ama. Sildiğin o küfürlü hakaret içerikli mesajını göster de neye istinaden sana nick'in gibi "etek giydireceğimi" de açıklarsın. Daha fazla da uzatma git kendi boş muhabbetlerini başkalarına yap.





  • R.Rheme kullanıcısına yanıt

    Saçma cümleler. İsteyen istediği fiyata satamaz. Kendileri oyun yapsalar istedikleri bir fiyata satarlardı mal onalrın çünkü. Ancak yaptıkları yasak iş. Sen zaten böyle bir iş yapıyorsan piyasaya göre vereceksin. Yani hırsızın parayı onu gambazlamamaları için kişilere verdikleri sus payı gibi. Eğer hür irade işin içinde olsa idi Rockstar karışmazdı zaten. Demek ki senin hür irade dediğin saçmalık adamların haklarını ihlal etmiş. Kendi kafanıza göre mantık uydurup milleti aşağılamayın.

  • Prosouls kullanıcısına yanıt

    Adamlara ağlayıp yüzlerce mail atarsanız tabii ki haberdar olunup rahatsız olunur. Bundan önce hangi yamada sorun olmuştu ki bunda olacaktı ?

  • Hiç kimseye mail atmadım kimseye de yama için yalvarmadım kimseye de para ile satınca karışmadım banane işime gelse alırım işime gelmese almam. Ama şikayet edene de neden şikayet ediyorlar diye ağlamadım. Yani asıl ağlayanlar şikayet edenler değil. Neden şikayet edildi diyen taifedir. İllegal iş yapıyorsan işin suyunu çıkarırsan birileri şikayet eder ama benim huyum değil. Her size karşı çıkana da at gözlüğü ile bakıp ya bizdensin ya fetöcü mantığı ile bakmayın. Witcher oyunu hariç diğer oyunların yamasının olup olmamasını da çok önemsemedim. Çıktı çıktı çıkmadı çok ta tın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 18 Ekim 2020; 17:35:13 >
  • Evli barklı bir adama böyle küçük dostum ayakları sökmez sanırsın 30 yaşında koca delikanlı annesiyle babasıyla kalıyor burda millete küçük dostum falan diyor.Boyu kadar çocuğum var böyle hakaretler falan.Adres versin bakayım kim küçük 7/24 dorumda dolanıp millete hakaret edeceğine reel hayatta insanlık ve karakter dersi al diyeceğimde karakterin üstüne cuk oturacağını bile sanmam.Boş.

  • Sanırım bu arkadaşlar çıkarmayacak yamayı. Satamayacaksak dışardan sunalım bari nasiplensin oyunseverler gibi bir gayeleri de yok... 1 yıl bekledim çıkacak diye, indirimi bulunca satın aldım oyunu. Şimdi oyunu geri vermeye çalıştım oynayamadım diye, malüm almadılar tabi.

  • Uzun yapıp boş yapmışsın dostum.Kendi içerisinde bile çelişiyorsun.Milletin ses çıkarmadığını ne biliyorsun ? Tepki göstermek için illa bir yerleri yıkıp yakmak mı lazım ? Oy attığı partiyi değiştirir yakın çevresindekileri uyarır tepkisini koyar.Siz tepki veririn derken sokakta çıkıp eylem falan yapmasını bekliyorsunuz herhalde .Aynen burası da demokrasi cenneti...


    Ayrıca bu Türkçe yama diye ağlayanlar ölücüler abee diye ağlarken hiç şunu düşündüler mi ? Kaç aylık konu birden forumda niye patladı ? Milleti enayi yerine koymalarından patladı.Türkçe yama ile hatta oyunla alakası olmayan üyeler bile görüşlerini yazdılar kimi savundu kimi savunmadı .Lafım sana değil şurda hala sürekli ağlayıp zırlayan birkaç üye var.Onların yama konusundaki eski mesajlarını keşke bulabilsek .Gidin şikayet edin,kim takar sizi vs şeyler yazıp milleti kışkırtıp PATLICANI görünce sonra ölücüler yamayı bitirdi diyip iki yüzlük yapmaya devam ediyorlar .Bu yüzden mesele kapanmıyor.


    Mod konusunda sorunları görüp yamada görememende çelişkili olmuş.Çeviride aynı şekilde ırkçılık,cinsiyetçilik vs şeyler çok güzel yerleştirilebilir.İlla o şeyin görsel olmasına gerek yok.Özellikle Amerika daki son olaylardan sonra yama işi ciddi sıkıntılı.Bunu sadece T2 değil diğer Amerikalı şirketlerde yapar.Uzak Doğu ve Avrupalı şirketlerin eli bu konuda daha rahat.





  • Spartan.32 kullanıcısına yanıt

    Hocam yamaya olan tepkinin bu kadar büyük olmasının sebebi emin olun fiyatından çok çeviri gurubunun yaptığı tiksinç açıklamalar ve saldırılarla benim gibi paralı yamayı savunan birçok insanı tiksindirdi ve kendilerinden soğuttular ondan yani bu olay bu kadar buyudu yoksa farkında olduğunuz gibi paralı yama uzun zamandır varolan ama asla bu kadar tepki yemeyen bir olaydı. Burda suçlu tamamen çeviri grubunun yaptığı yanlıs tepkilerdir. Baya baya kendilerini savunan insanları kendilerinden soğuttular . Kendileri etti kendileri buldu anlayacağınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yapıp boş konuştuğumu düşünmüyorum dostum, çeliştiğimi ise hiç düşünmüyorum. İnanların ses çıkarmadığını iyi biliyorum, böyle bir şey olsaydı şuan bu düzen de olmazdık bazı şeyler çoktan etkisini gösterirdi. Ben kimseyi sokağa çıkıp bir şey yapsın demedim, lafları çarpıtmaya gerek yok. dediğim şey madem bu kadar T2'nun yada Rockstar'ın yada herhangi bir global şirketin haklarını bu kadar umuyorsunuz, diğer konularda niye bu yama olayında yaptığınız çığırtkanlığı yapmıyorsunuz ? aynı tepkiyi koymuyorsunuz diye sordum ? bunu da nasıl yapabileceklerini söyledim.


    Gelelim bir diğer konuya

    Ben burada ne yamayı savunanları ne de savunmayanlar için birşey demedim. Yama çıksaydı, satın alıp kullanmak isteyen bir 'tüketici' olarak yorum yaptım ve görüşlerimi söyledim. Sırf bir kaç üye 'şikayet etsen ne olur ' kim takar' vs diye yazdı diye yama ekibini şikayet ettiler diyorsun, peki bu normal bir şey mi ? yanlışa, yanlışla cevap vermek


    Hala Çeviri ekibi yok öyle yaptı yok böyle yaptı diye şikayet ettik, hak ettiğini buldular mantığında olan yarım akıllılar var.

    Almazdınız kardeşim size zorla mı aldırıyorlar ? İsteyen alırdı. Size ne ?

    Burada Yama ekibi haksız kazanç elde ediyor vs diye ağlayıp zırlayan T2 avukat bozuntularının, EPİC GAMES'İN GTA V'i ücretsiz yaptığın da, farklı farklı hesaplar oluşturup bedavaya alıp sonra paralı olarak satmaya çalışan 'ÖLÜCÜ' kesim olduğuna o kadar eminim ki ! bahsettiğim çekememezlik bu işte. Bedava ne koparabilirim ? koparamazsam o zaman işine taş koyarım mantığı bu işte !


    Burada olan Benim gibi yamayı satın alıp keyfini çıkarmak isteyen binlerce kullanıcıya ve emek verip çeviri yapan ekibe oldu. Adamların öyle veya böyle bir emeği var, bunu da çöp ettiler. Ele geçen ne var ? KOCA BİR HİÇ


    yama ve mod konusu birbirine benzer konular . Önceki yazımda da belirttiğim gibi ne kadar yapılan MODLAR ile oyun hakkında kötü algılar oluşturulabilir ise bir o kadar Çeviri yaparken de olabilir. Yanlış çeviriler yada çeviri ekibinin kendi ekleyeceği yeni kelimelerden problemler çıkabilir ama şöyle de bir gerçek var ki Yamadan dolayı (içerik değiştirme olarak) davalık olan bir olay ben şimdiye kadar ne gördüm ne de duydum. Bu olaylar daha çok MOD tarafında olduğu için bunu yazdım. Ben şimdiye kadar olan gerçeklikleri,yaşanan olayları göz önünde bulundurarak bir öneride bulundum,sen ise varsayımlardan yola çıkarak 'BOŞ' bir yorum yapmışsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 21 Ekim 2020; 3:4:34 >




  • Rdr 2 oyununun kaldırılmış türkçe yamasına ulaşmak mümkünmü?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama piyasaya hiç sürülmedi bu yüzden Anonymous çevirinin yaptığı yamayı bulamazsın ama senin için yamayla ilgili güzel haberlerim var özel mesajına bak

  • morfeo123 M kullanıcısına yanıt

    üstad biz de alabilir miyiz müjdeli haberi?

  • Bnde merak ettim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu güzel haber ki oyunun yaması çıktı mı?

  • Bu güzel haberi bizede bahşetseniz lütfen 🖑




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirKullanıcı-1- -- 23 Ekim 2020; 1:1:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar normalde özel mesajlardan paylaşıcaktım ama telefon numaram doğrulanmadığı için özel mesajlara ulaşamıyorum. Güzel haberi öğrenmek istiyosanız burada ki başlığı takip ediniz :)) https://forum.donanimhaber.com/mafia-definitive-edition-v1-0-1-turkce-yama-97-openai-gpt-3-translate--146075090-20#146130269

  • Tamamdır morfeo sen bişey biliyosun ama neyse 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.