Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 bugüne kadar 18 milyon adet sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Video oyunları sektöründe en iyi hafta sonu açılışı ve PSN üzerinde en iyi açılışı yapma başarısını gösteren Red Dead Redemption 2 ile ilgili satış rakamları açıklanmamıştı. Bugün somut bilgiler geldi.


     


    RDR2 ne kadar sattı?


     


    İlk 3 günde 725 milyon dolar civarında gelir elde eden oyunun 8 gün içerisinde ise 17 milyon civarında kopya sattığı ifade ediliyor. Bu rakam ilk oyunun toplamda elde ettiği satışlardan daha fazla ve sadece 8 gün içerisinde gerçekleşti.


     


    Ayrıca Bkz.Vine gelecek yıl geri dönüyor

    Take Two yeni oyunun yıl sonuna kadar başarısını arttırarak sürdüreceğine inanıyor. Bu bakımdan yıl geneli gelir beklentisi de yükseltildi. RDR2 rakamları ilk olarak dördüncü çeyrek mali raporlarında görünecek. Ayrıca aynı dönemde RD Online yapımı da erişime açılacak.


     


    Firmanın üçüncü çeyrek raporlarına göre ise 492 milyon dolar gelir elde edildi. Geçen yıl aynı döneme göre yüzde 10 civarında artış yaşandı. Dijital satışlardan ise 358 milyon dolar geldi ve yüzde 18 artış görüldü. Gelire en çok katkı yapan NBA 2K19, NBA 2K18, Grand Theft Auto Online, Grand Theft Auto V, NBA 2K Online 2, Dragon City, Monster Legends ve WWE SuperCard oyunları oldu.


     







  • Her yıl bir tane böyle oyun çıksa ne güzel olur. Film tadında harika bir eğlence bravo rockstar.

  • Paraya bak. 1 dolardan bile hesaplasan servet.. :)

  • alasterkasor kullanıcısına yanıt
    rockstar her sene oyun çıkarsa Ubisoft tan farkı kalmaz. Adamlar çok emek harcıyor. Karşılığını da alıyorlar.

  • 1 yılda 50 milyon satar.

  • Konsol Üssü'den 10 Detay adlı videoyu izledim ve hayran kaldım. Umarım GTA V gibi uzun sürmez PC'ye çıkışı da biz de rahat rahat oynarız.
  • Her yıl bir tane böyle oyun çıksa ne güzel olur diyorum. Bunu rockstarın yapması gerektiğini yazmadım farkındaysan rockstar tek oyun firması değil.Ayrıca artık bu konuda büyük şirketler farklı sistemler kurabiliyor. Farklı ekipler kurup bunlar döngü ile her yıl oyun çıkartabiliyor. Yani bir ekip bu yıl çıkartıyor bir ekip gelecek yıl çıkartıyor böyle gidiyor. Kaldı ki her yıl bu kalitede bir oyun görmek için yeterli bütçeye sahip oyun firmaları var artık. Bu yıl God of War ve Rdr2 iki çok iyi yapım bunun gibi düşünebilirsin kimin yaptığının önemi yok yani sonuçta bu yıl dolu geçiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alasterkasor kullanıcısına yanıt
    Lütfen çıkmasın. Hayatımdan 1 haftamı aldı ve daha yüzde 50sindeyim. GoW ne güzel 4 günde bitmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl parayı online bölümden kaldıracaklar. bol bol mikro ödeme, her özel silah ve kaplama için, alınacak binek ve açılacak görevler için adamlar cüzdanınızı, kredi kartınızı isteyecek. örnek isteyene take two' nun diğer oyunlarındaki mikro ödeme sistemine baksın. bu oyunda tek kişilik oyun bölümü haricine bulaşmayın.

  • daha fazla satsınlar gelecekte daha ıyı oyunlara vesıle olsun bu kazanılan paralar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.