Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46.539
Cevap
91
Favori
1.244.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21342135213621372138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImPerspektif

    Çok futbolcu izledim hücum defans o bu şu kendini yıldız sanan gerçekten yıldız olan. Ama gördüğüm en iyi topçu Kante. Sırf magazinsel değil diye yaptıkları hasır altı ediliyor ama tamamen yıldız adam.

    Bence geçen seneyi karıyerinden çıkartırsak şuan en iyi dcm kantedir.2 maçta bizim 3 orta sahayı da tokatladı, helal olsun.

  • süper lig olayına girmeseler büyük ihitmal ofsayttan her zamanki gibi gol atıp kazanacaktı real madridim, yazık oldu

  • Dk 88 Hazard çıktı. Komedi gibi.

    İkinci yarı takımın 1 (yazıyla bir) tane hücumu yok. Maç 2-0 şl yarı finali, maçın yıldızı da bizim kaleci. Bu utanç bile yeter aslında.

    Ben kendimi bildim bileli bu takımın maçlarını izliyorum. Ofansif olarak bu kadar kötü (o uzun seneler kupa alamadığı dönemler de dahil) hiç görmedim.

    Maçla alakası yok, uzun süredir bunun muhabbetini yapıyoruz burada zaten, bu maçta tüy dikti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha bitiriciliği ve pasları olsa gelmiş geçmiş en iyi 20 orta sahadan biri diyebilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hak eden turladı ama City'nin finalde içlerinden geçecek olacağı gerçeğini değiştirmez.Bu turdan kim çıkarsa çıksın City için çerez olur en fazla.Hatta city'i en çok biz bile zorlayabilirdik.

  • Perez'in neden çok para, daha çok para diye ağladığı belli oldu. Minimum 7 transfer lazım. iki stoper, bek, iki orta saha, bir forvet. Takım hem yaşlı hem başarıya doygun. Üstüne genç çocuklar çöp ötesi. Gördüğüm en kötü iki topçu Rodrygo ve Vinicius. Gerçekten bir scout başarısı. Real 400 500 üstü bir harcama yapacak gibi duruyor. Ama bu dönemde imkansız.

  • ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

    böyle pozisyonları değerlendirebilecek hakem eksikliği çekti real, seneye bir revizyonla kupanın tekrar favorisi olur

  • Hiç hak etmedik turu. Daha kötü takımlar gördüm ama hucum yapacagiz diye panikleyip geride yakalaniyorlardi. Ya da takimca kötü olup 4 falan yiyordu. Denk bir rakibe karsi bu kadar silik futbol hatirlamiyorum. Şut yok, ara pas yok, çalım yok, bindirme yok, orta bile yok. Hiçbir sey yok. Defansta da iyi degilsin. Takim ilk mac kotu diyorduk da, olabilir rakip senden iyi baslar, sonra duzelmisti. Bugun tamamen hazirlik maci havasindaydi. Sanki gol atmamiz gereken bir yari final maci gibi degildi. Ben boyle rezalet gormedim.
    Zidane'in taktiksel hatasi vardi da oyunculari sanki sokaktan toplamis gibilerdi. Yine de cok haksizlik etmek istemiyorum bu oyuncular cok sey kazandirdi. Ama fiziken yetersiz olsan bile bir istek gosterirsin. Sezon genelinde de gayet istekliydi takim. Sanirim fiziksel yorgunlugun getirdigi pozisyon yerlesim eksiklikleri takimi ne yapacagini bilemez hale getirdi.

    Courtois, ortasaha ve Benzema ile gelmistik buralara. Bu da bir yere kadar. Perez'in bu sezon tek hatasi ortasahayi sayisal olarak cok eksik birakmasiydi. En az 1 oyuncu daha olmaliydi. Covid var, sezon yogun, sakatliklar olacagi malumdu. Tum sezon 36 yasindaki Modricin sirtina binersen bir yerde tikanir. Modric Kroos Casemiro sahadan silindi. Ramos zaten tum sezonu sakat gecirdi. Hala nasil sozlesme pazarligi yapabiliyor anlamadim. Bu sezon dogru duzgun maca cikmadi onumuzdeki 2 sezon icin sozlesme istiyor. Perez ne yapsa hakkidir artik. Nacho falan da fiziken dusmus. Yapilacak sey Varane i iyi paraya satip iyi bir defans almak. Ortasahaya sayisal zenginlik katmak. Mutlaka hucumu zenginlestirmek. Hazard ile Vinicius ile Rodrygo ile bir yere kadar. Bu kadroyla buraya gelmek iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İspanyada ne zamandır diyorum barça dışında takım yok pozisyon felan buluyorlar en kötü ve messi var defans ne hak getire onlardada tabi orta saha berbat.


    Şu realin kadroya baksana orta saha hepsi yaşlı 1 gram top süremeyen adamlar bu adamlar ile chelsea ye karşı her yeri kapatan takıma nasıl gol atıp pozisyon bulacaksın pas oyununu da yeteri kadar yapamazssan anca geri pas orta saha kendi arasında paslaşssın ceza sahasına giremiyor adamlar ya sanki la liga real bu kafayla daha cl felan alamaz o değil, ingilizler böyle hızlı oyuncuları alırsa avrupa ya ambargo koyacak chelseanin farkı hepsi uçak gibi ya barça da böyle sallana sallana atak yapmaya çalışıyor ama o geçti orta sahada kesin 1-2 adamın kaleye akacak olmalı.


    Chelsea için kopkolay maçtı tonikross ce casemiro eli cebinde top oynuyor real buraya kadar gelmesi bile mucize berbat maçlar valla nerde eski cl finalleri kg bile olmuyor biri çok güçlü diğeri güçsüz oluyor nasıl iş anlamadım


    Bu arada bu hazard , asensio felan çöp abi bu zidane valla hoca değil gibi ligte bile zor alıyor maçları, şu valverde realdeki en tempolu adam orta saha koysa daha iyi 1 tane tempolu oyucu olmaz mı barça ve real bu kafayı değişmesi lazım topu alıp gidicek adam olmaz ise pozisyona giremen böyle alan kapatan takıma ya




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 6 Mayıs 2021; 0:15:57 >




  • Var ın gelmesi Real e yaramadı,yoksa şu an kupanın tek favorisi olurdu.5 metre ofsattan goller,kendi yemesi gereken kırmızı kartı rakibin yemesi...say say bitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadrodan ve Zidaneden cacik olmaz. Liverpoolu leş defanslari sayesinde eledik zaten.Mbappe gibi kontratak forvetini alip 1 seneyi daha heba ederler. Neymarsiz Psgdeki katkinin yarisini veremez.Zidane gidip yerine yeni jenerasyon hocasi gelmeli. Tuchelin kisa sürede Chelseade yaptiklari ortada.Werner yerine ortalama bitiriciliği olan bir forvet olsa hezimet olurdu.Hakemde Reali ezdirmemek için her şeyi yapti. Başka hakem olsa Nachoyu atip penaltiyi verirdi.Top hakeme çarpinca oyunu durdurup topu tekrar Modrice verdi ya koptum. Bağirana sari kart veriyordu. Çok kötü hakem. Bunun yari finalde ne işi var çözemedim.



    @Kıyamet Senfonisi Hocam, tebrik ederim. Finalde başarilar.

  • Real taraftarı olsam Hazard'ın o gülüşünü gördükten sonra evine meşale ile saldırırdım.

  • @gladyo38 Hocam, Barça da çöp. En iyi adamlari olmadan Psgye 5-2ye elenen sanki Barça değilmiş gibi konuşuyorsun.Eski La Liga kalitesi yok. Küçük takimlar 30-40 milyon bütçeyle kadro kuruyorlar. Takimlari çöp. Eski Bilbao yok. Eski Sociedad yok.Atleticonun borcu çok. Barça iflasin eşiğinde.Bizde futbol akli olsa ligde seri yapariz da futbol aklimiz Perez.Zidane Maneyi ister gider Hazardi alir.Zidane Kante ve Pogbayi ister almaz.Yeni Neymar bulacağim diye Brezilyali vitaminsizlere 110 milyon öder.Şimdi de Süperlig kuracağim diyor.italyanlar ve ingilizler kanun yoluyla kapattilar Süperlig yolunu.Hala inat ediyor.Bunadi diyorlardi.Acaba bunadi mi diye düşünmeden edemiyorum.Normal insanin yapacaği işler değil bunlar.2 sene cezayi alip oturacak.


    Senin Messi Psgye gitti. Artik Psgli olursun.

  • ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆
  • @Kenshin12 Tebriğiniz için teşkkürler hocam, bu forumda objektif yazan az sayıda kişilerden birisin.


    Burada bazıları chelsea için liginin çöpü dedi :) Bazıları sadece makine dedi.Evet la liga gibi üstün taktik seviyesi olan kılüpler gibi taç atmak için 3dk harcayan, yürüyek oynayan bir takım belki değil chelsea♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆  ama dinamik, isteyen kaliteli bir takım. Bugün gerçekten isteyen takım kazandı, koşan kazandı. Maçın hakkı 5-0 .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImPerspektif

    Çok futbolcu izledim hücum defans o bu şu kendini yıldız sanan gerçekten yıldız olan. Ama gördüğüm en iyi topçu Kante. Sırf magazinsel değil diye yaptıkları hasır altı ediliyor ama tamamen yıldız adam.

    boyu kısa @BullPoweR7

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elric.

    böyle pozisyonları değerlendirebilecek hakem eksikliği çekti real, seneye bir revizyonla kupanın tekrar favorisi olur

    Dünya futbol tarihinin en rezil en skandal hakem performansıyla tur geçtin şu turnuvada hiç utanmıyor musun boş beleş laflar etmeye? Takımının hali ortada, otur her gece ağla burada vakit geçirmek yerine ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  14. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

    @Kenshin12 Tebriğiniz için teşkkürler hocam, bu forumda objektif yazan az sayıda kişilerden birisin.


    Burada bazıları chelsea için liginin çöpü dedi :) Bazıları sadece makine dedi.Evet la liga gibi üstün taktik seviyesi olan kılüpler gibi taç atmak için 3dk harcayan, yürüyek oynayan bir takım belki değil chelsea  ama dinamik, isteyen kaliteli bir takım. Bugün gerçekten isteyen takım kazandı, koşan kazandı. Maçın hakkı 5-0 .

    Tek başına Real Madridin tüm epl takımlarından daha çok clsi var neyse soran olursa en kaliteli dersin. Her sene her sene alacak halimiz yok. İllaki düşüş sezonları olacak. 2011 2018 arası gibi bir baskın dönem yaşar epl o zaman bu söylediklerin geçerli olur. Sermaye takımları ile final görmek bir şey değil





  • Hakem lazım hakem. Hakemsiz real 1 kişi eksik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Detective W.

    Dünya futbol tarihinin en rezil en skandal hakem performansıyla tur geçtin şu turnuvada hiç utanmıyor musun boş beleş laflar etmeye? Takımının hali ortada, otur her gece ağla burada vakit geçirmek yerine  



    Alıntıları Göster

    futboldan anlamayan bir z kuşağım desen de olurdu


    bunu geçtim git bi ilk maçtaki verilmeyen henry penaltısına chelsealilerin yaptıklarına bak, 12 senedir ağlamaktan bıkmadınız


    ''Eğer bir yalanı yeterince uzun, yeterince gürültülü ve yeterince sık söylerseniz, insanlar inanır. İnsanları, bir yalana inandırmanın sırrı, yalanı sürekli tekrar etmektir. Sadece tekrar, tekrar ve tekrar söyleyin''


    nesiller değişiyor ama insanlar aynı





  • 
Sayfa: önceki 21342135213621372138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.