Şimdi Ara

Readers's Digest in müşteriye tavrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, merhabalar
    Bundan bir süre önce Readers Digest' ten şu hediye kampanyalı " Dünyanın Harikalarını Keşfedin " adlı bir eseri 43 ytl vererek aldım, alış veriş yazışma yoluyla oldu. Birsüre sonra kitap geldi ve ödemeyi banka yoluyla eft ederek yaptım, buraya kadar herşey çok güzeldi ama...

    Bugün ÖDEME İHBARI adlı bir yazı yolladılar ve hayatım boyunca aldığım ilk ihbardı. Son 4 yıldır mesleğim nedeniyle fazla kitap okuyamasam da 3000 i aşkın kitabı olan ve pekçok yerden alışveriş yapmış biri olarak ilk defa böyle bir tutumla karşı karşya kaldım.

    Bana yollanan yazıda "...Lütfen BUGÜN ( aceleye bakın !! ) tarafımıza olan 42.90 ytl toplam BORCUNUZU ( bak sen ) aşağıda ..." diye devam eden İHBAR !!

    Evet EFT sorunlu bir ödemedir ama bu ülkeye ilk defa giriş yapan bir şirketin Ödeme yaptıysanız bize ulaşın ya da mail atın vb gibi bir ifade kullanmayıp müşterilerini ödeme yapmayan borçlu adam yerine sokmalarını yadırgadım. Kendimi kötü hissettim ve iyi bir yılbaşı hediyesi oldu!! belki de haciz gelmemesine şükretmem gerek !! Eft bilgileri tamamiyle doğru ama bankalar arası bir sorun var sanırım.

    Kendilerine hafif kızgın bir modda mail attım bakalım ne diyecekler ?







  • Üsluba hep dikkat etmişimdir. Başa bir "lütfen" kelimesi koymakla saygılı davrandığını sanmak kabalık tabi. Ancak hemen asıp kesmeye degerek yok. Mutlaka bir yanlışlık olmuştur. Yazdığın yazıya cevabı merak ettim. Eğer gelirse bizi de haberdar edebilir misin?
  • İKİ DEFA OKUDUM BİRŞEY ANLAMADIM
  • quote:

    @kulak misafiri... Eğer gelirse bizi de haberdar edebilir misin?

    Yanıtlarını size ileteceğim, elbette asmak kesmek niyetim değil, nezaketen bir yanlışlık olup olmadığını sormaları ya da ödeme yapıp yapmadığımı sormalarını beklerdim, borcunu ödemeyen adam yerine konmak ve hemen bugün yatırın demeleri hoş değil sadece

    quote:

    @suriye22 İKİ DEFA OKUDUM BİRŞEY ANLAMADIM

    Size ne diyebilirim ki?? Anlamadığınız yeri ya da yerleri sorun ben size açıklayalım
  • reader's digest gibi bir prestijli yayının yaptığı şaşırtıcı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.