Şimdi Ara

Razer mamba sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Daha bir kaç gün önce aldıgım razer mambamda bir kaç sorun yaşıyorum. Bunlar hakkında sizinde fikirlerinizi almak istedim. Mesela herhangi bir fps oyundayken silahla saga sola döndüğümde takılmalar oluyor arada ve bazen mesela mouseu aşaga indirirken sola veya saga fln çekebiliyor. Bunun nedeni mouseun gözündenmi kaynaklanıyor acaba yoksa benim kullanışımdanmı pek karar veremedim. Çünkü ben düşük dpı kullandıgım için mesela mouse u bi tarafa çevirdikten sonra elimle mouseu kaldırıp tekrar ortalıyorum öle bi alışkanlıgım var düşük dpı'a alıştıgım için. Birde mouseu razer vespulayla beraber kullanıyorum speed yüzeğiyle. Acaba padle bi uyumsuzluk olabilirmi diyede düşündüm. İlk defa razer ürünleri kullanıyorum o yüzden pek anlamıyorum razerdan. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.



  • Hocam ben de Mamba ve Vespula kullanıyorum hatta forumda konum var Vespula'yı incelediğim Mouse aşırı hassas o yüzden alışamadıysan bu tarz problemler yaşaman normal. Mouse yüzeyiyle de hiç bir sıkıntısı yok güzel çalışıyorlar. Mouse'unda bi sorun olmadığı kanaatindeyim..

    Biraz zaman geçsin üstünden iyi ki almışım dersin Alabileceğin en iyi setlerden birini almışsın.
  • dpi'yi dusurmeyi denersen sapmalari engelleyebilirsin.mamba piyasadaki en yuksek dpi'yli oyuncu mouselerinden biri.sorun bundan kaynaklaniyor olabilir.
  • 1000le 1300 dpı arasında gidip geliyorum zaten genellikle. Bazende 2000. Dün denemek için yine farklı farklı oyunlara girip yine sorunlar olucakmı diye baktım. Sanırım gerçekten bir sorun var mouseda. Neyse götürücem artık pazartesi aldıgım yere.
  • kardeş merhaba senin yaşadığın o takılma sorunlarını bende yaşıyorum en son ne yaptın çözüm ne oldu bilgi verirsen sevinirim ...
  • 4000 dpi da oynuyorum,jilet gibi
  • bende yeni konu açacaktım bari bunun altına yazayım bendede mamba var 3 gün önce aldım sol tuşuna bastığınızda gıcırdama yapıyor böyle bir problemi olan varmı olupta çözen? internetten baktım mamba left click squeak diye baya sorunu olan varda çözümü nedir ki...
  • CS oynuyorum bi anda kitleniyor mouse hareket ettiremiyorum nalet ettirdi kendinden, bidaha razer ürünü mü? ASLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.