Şimdi Ara

Razer Lycosa malzeme kalitesi çok kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.5 ay kadar önce firebaldan indirimdeyken ucuz diye aldım bu klavyeyi.sanırım razerin en ucuz klavyelerinden biri.cidden çok kötü bir malzeme kalitesi var.alttan aydınlatması yapışkan tuşları engellemesi sessizliği üzerindeki 1 adet usb girişi , mikrofon ve kulaklık girişi, dokunmatik multimedya tuşları gibi güzel özellikleri var ancak malzemesi cidden sıkıntılı.1 ayda " d " ve soldaki shift tuşunda silinme oldu. şöyle diyeyim resmen tuşların üzerine sonradan boya atılarak aydınlatma için saydamlık kazandırılmış.tuşların siyah kısımları çok kolay boya atıyor. ayrıca parlak kısımlarda çok kötü iz kalıyor.temizlemek için fiber bezle sildiğim halde yüzeyde çizikler oluştu, daha iyi temizlenmesi için hafif kolonya damlattım beze kolonyayla sildiğim yerlerde lekeler kaldı (shift tuşuna da kolonya damladığı için silinme oldu sanırım) o yüzden açıkcası aldığınıza değecek türden bir ürün değil. tavsiye etmem.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangroo

    1.5 ay kadar önce firebaldan indirimdeyken ucuz diye aldım bu klavyeyi.sanırım razerin en ucuz klavyelerinden biri.cidden çok kötü bir malzeme kalitesi var.alttan aydınlatması yapışkan tuşları engellemesi sessizliği üzerindeki 1 adet usb girişi , mikrofon ve kulaklık girişi, dokunmatik multimedya tuşları gibi güzel özellikleri var ancak malzemesi cidden sıkıntılı.1 ayda " d " ve soldaki shift tuşunda silinme oldu. şöyle diyeyim resmen tuşların üzerine sonradan boya atılarak aydınlatma için saydamlık kazandırılmış.tuşların siyah kısımları çok kolay boya atıyor. ayrıca parlak kısımlarda çok kötü iz kalıyor.temizlemek için fiber bezle sildiğim halde yüzeyde çizikler oluştu, daha iyi temizlenmesi için hafif kolonya damlattım beze kolonyayla sildiğim yerlerde lekeler kaldı (shift tuşuna da kolonya damladığı için silinme oldu sanırım) o yüzden açıkcası aldığınıza değecek türden bir ürün değil. tavsiye etmem.

    Bende firebal dan 1.5 ay önce aldım hemen hemen, malzeme kalitesi benimde beklediğim gibi değil malesef, incelemem de de belirtmiştim, sıradan bir klavyeden çook üstün kalite göremedim, fakat bende tuşlarda silinme vs yok, ama farkını hissettiriyor , çok şık ve karizmatik. Tuş malzemesi ayrıca güzel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 28 Mayıs 2013; 13:12:00 >




  • bende böyle bişey olmadı ya.ilk başta alışmak biraz garip oldu çünkü ilk kez slim klavye kullanıyorum.tam slim değil buda ama yinede alışma süreci biraz garip geliyor yaarın gündüz foto ekleyeceğim.
  • Bilgiler için teşekkür ederim, sanırsam razerın bu fiyat aralığındaki bütün ürünleri böyle.
  • Çevre biriminde logitechten şaşmam. Lycosa'nın yarı fiyatına G105 aldım çok memnunum, malzeme kalitesi olsun, tasarım olsun gerçekten güzel.
  • bende de aynı sıkıntı oldu ışıklar kapalıyken hiç bir tuş neredeyse gözükmüyor d tuşunun boyası kaydı aynı senin gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.