Şimdi Ara

Razer Diamondback - Chroma takas.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yurtdışından mouse alacağım uygun fiyata buldum.Burada satmak için alacagım bu ürünü yaklaşık 20 gün içerisinde türkiye'de olacağım.Bu ürünü cs go itemi ile takas etmek isteyen varsa bana ulaşsın.Ellerinde itemleri olan bu itemleri nakite dönüştürmek isteyenler var biliyorum.Eğer ihtiyacınız varsa 400 TL lik cs go itemine karşılık bu mouseyi verebilirim size.İstanbulda oturuyorum.onun dışında posta ile gönderme şansım var önce item gönderildiği taktirde veya çok güvenilir olduğunu düşündüğüm kişilere.
    http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-diamondback

    orada göreceğiniz üründür internete yazarsanız özelliklerini de görmüş olursunuz.Yeni versiyonudur.Ben zaten bu ürünü 300 liraya 350 liraya alırım türkiyeden gibi şeyler söylemeyin arkadaşlar belki alırsınız.Belli bir güvenilirliğe ulaştıktan sonra 320 330 liradan aşağı yok açıkçası fakat bu csgo iteminin fiyatıdır istediğim nakit olarak almak isteyen olursa 260 liraya satarım.







  • sensoyeralp S kullanıcısına yanıt
    Amazonda dün 40 euro'yq düştü. Fiyatı dusurmezsen alıcı bulamazsin bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyeden 210 liraya razer mamba tournement edition almıştım... muhtemelen yurt dışı dediğine göre amazondan geliyor ürününde fiyata revize şart gibi duruyor
  • Fiyata revize şart. 400 liralık skin gerçek paradan %75'e satsa 300 lira eder. Diamondback dediğin farenin TR fiyatı 265 lira zaten. Yine de iyi satışlar,dolandırıcılara karşı dikkatli olun,dolandırıcıların sevdiği olaylar bunlar,önce ekipman sonra skin tarzı olaylara girmeyin.

    265 TL Link :http://www.hepsiburada.com/razer-diamondback-mouse-p-BDALTUN0847?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CPP_-bSpy9ACFda4Gwodc-AITA




  • aynen öyle hocam haklısın çok haklısın zaten konum eski biraz.Fiyatı tr de şuan o fiyata düştü 350 civarındaydı konuyu açtığımda.Zaten fareyi kendim kullanıyorum şuan fazlasıyla memnunum.Bu fiyata da zaten alınmazdı şu an sağolasın yorumun için =)
  • sensoyeralp S kullanıcısına yanıt
    Daha iyi olmuş hocam satmayip kullandiginiz,güzel mousedur gule gule kullanın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.