Şimdi Ara

Steam Kredi Kartı Doğrulama Problemi Acil Yardım Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merabalar,

    Steam'de kredi kartımı doğrulamak istiyorum ve benden 2 tane öylesine ufak tutarda ücret çekiyor. Ben bunları internet bankacılığından bakıp görüyorum. 3,26 ve 2,67 TL tutarında 2 tutar çekilmiş bunları steam'e girdiğim zaman tutarlar yanlış diyor. Ne yapmam lazım acaba bilgisi olan var mı?



  • Aynı sorun bende de var. 2 tutarıda giriyorum yanlış diyor tersine giriyorum yanlış diyor. Maksimum sayıya ulaştım. Ticket attım bekliyorum bakalım
  • Bi çözüm bulduğunda benimle de paylaşırsan sevinirim
  • Aynısını yaşadım, steam supporta belirttim durumu. İlgilenicez dediler, demek ki hala düzelmemiş.
  • türk olarak görünmeyen versiyonunu kullanın harcama yaparken. bunca yıldır steam kullanırım bir kere böyle bir para çekip bakıcaz durumu ile karşılaşmadım.
  • Arkadaşlar bugün aynı sorun bende de oldu. Steam sizden iki tane ücret alıyor bu sorun ile karşılaşınca. Eğer normalden fazla steam wallet'a para yatırdıysanız güvenlik önlemi olarak böyle bir şey yapılmış. Genellikle değeri 3 ve 2 lira gibi iki tane üst üste işlem olması gerekiyor kredi kartı işlemlerinizde. Hangi tarihte bu paraları aldığına ve steam'den mi alındığına dikkat ederseniz miktarı görürsünüz. Şahsen ben Paypal Nakit kart kullanıyorum ve sitesine girince bu işlemleri görüyorum. Bu iki küçük değeri oyun içindeki hesap doğrulama yerine yazarsanız kabul edilir. Para eğer 1.50 gibi tam bir değer değilse (6-10-2 gibi..) yani noktalı ise virgül ile yazmayın o iki değeri nokta ile yazın. Örnek: 2.30-3.12-1.45-3.33 gibi vigül ile yazmayın (4,75-6,24) yanlış kabul eder ve 3 kere yanlış girerseniz steam'den 1 ay alışveriş yapamazsınız. Sizden aldıkları parayı iade ediyolar mı bilmiyorum benim 5 liram gitti hala gelmedi bekliyorum ve her türlü bu miktar gidiyo sorunu bu şekilde halletmeye çalışın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaanemtaş01

    Arkadaşlar bugün aynı sorun bende de oldu. Steam sizden iki tane ücret alıyor bu sorun ile karşılaşınca. Eğer normalden fazla steam wallet'a para yatırdıysanız güvenlik önlemi olarak böyle bir şey yapılmış. Genellikle değeri 3 ve 2 lira gibi iki tane üst üste işlem olması gerekiyor kredi kartı işlemlerinizde. Hangi tarihte bu paraları aldığına ve steam'den mi alındığına dikkat ederseniz miktarı görürsünüz. Şahsen ben Paypal Nakit kart kullanıyorum ve sitesine girince bu işlemleri görüyorum. Bu iki küçük değeri oyun içindeki hesap doğrulama yerine yazarsanız kabul edilir. Para eğer 1.50 gibi tam bir değer değilse (6-10-2 gibi..) yani noktalı ise virgül ile yazmayın o iki değeri nokta ile yazın. Örnek: 2.30-3.12-1.45-3.33 gibi vigül ile yazmayın (4,75-6,24) yanlış kabul eder ve 3 kere yanlış girerseniz steam'den 1 ay alışveriş yapamazsınız. Sizden aldıkları parayı iade ediyolar mı bilmiyorum benim 5 liram gitti hala gelmedi bekliyorum ve her türlü bu miktar gidiyo sorunu bu şekilde halletmeye çalışın.

    Sikinti burada zaten girince yanlis diyor. Benim basima 2-3 gun once eldi nokta virgul ikisinide denedim yanlis dedi siniri doldurdum. 17sinde acilacakmis bekliyorum. Hesaba 20lira attim kaldi oyle kullanilaniyor da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla olay bu belki işlemleri yanlış bakmış da olabilirsin hayır doğru diyorsan nedenini bilmiyorum.
     Steam Kredi Kartı Doğrulama Problemi Acil Yardım Lazım
  • konuyu bi up layalım...

    2 tutarıda doğru girdik, salak sistem yanlış dedi.

    yüklü girdim beyler, noluyor bu işin sonucunda...
  • bbaşıma gelmedi ama gelse sinir olurdum :D inşallah çözülür :) up up up
  • Açıklamasında zaten yazıyor kur farkının hesaplanmasından fark olabilir bankanızı arayıp uyarlanmamış halini öğrenebilirsiniz filan gibisinden bişeyler.
  • İki gün önce çok rahat doğrulama yaptım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guirello kullanıcısına yanıt
    yok babuş ben de olmadı.

    3.84 ve 3.42 çekmiş tl olarak. zaten tl istiyor doğrulama kısmında.

    ama ne hikmetse 3 denemede de kabul etmedi.

    birazcık araştırdım, diyorlar ki, bazen zorla bekletiyorlar.

    gerçekten saçma bi durum
  • Benimde iş bankası kredi kartında oldu. Finans ve Teb'de sorun yaşamadım. Miktarları doğru girdiğime eminim. 7 gün sonra steam market ban açıldı bir sıkıntı olmadı.
  • ikinci kez aynı sıkıntı baş gösterdi malesef. steam kredi kartı doğrulama fiyatı için kredi kartımın hareketlerinde gözüken miktarları girmeme rağmen kabul etmedi. yapı krediyi arayıp steam firmasının kredi kartımdan çektiği miktarlara herhangi bir komisyon ya da fark eklenip eklenmediğini sorduğumda zat-ı muhterem operatör bana zaten benim gördüğüm tutarları iletti. iki defa aradım yapı krediyi ancak sonuç alamadım. daha önce 50 ve 20 lira yüklemelerimde kredi kartımdan 50.05 ve 20.02 gibi bir para çekildiğini gördüm. bu da binde 1 gibi fark daha ekleyip öyle çektiği anlamına geliyor. ancak ne denediysem olmadı ve 3 giriş hakkı da doldu bugün. ayın altısına kadar bekletecek steam hazretleri.
  • Bu problemin yaşanması normal. ABD göre bizim ondalıklarımızın gösterimi farklı. Hem sistem sizin paranızı TL çeviriyor hemde yurt dışında . (nokta) kullanılırken bizde , (virgül) kullanılıyor kısacası sistem hatası var ve Valve'de bunun farkında zaten. Üzerinde çalışılıyor düzeltilmesi için ama hala bir işlem yapılmadı ve bundan sonrada yapılacağını zannetmiyorum. Bizim dışımızda bir çok ülkede bu sorun yaşanıyor.

    Ayrıca KK doğrulama işlemini bankanız ile yapmanızı tavsiye ederim. Direk bankanıza söyleyin, STEAMGAMES ile ilgili benim harcalamalarım sürekli ve devamlı olacaktır bunun işlemlerini onaylar mısınız diye ondan sonra 100 TL ' de yatırsanız 200 TL ' de yatırsanız hiçbir şekilde market onaylamasına takılmazsınız.
  • Bu sorunu bugün bende yaşadım.

    nokta ile'de girince değişmedi. Çözümü nedir arkadaşlar?
  • Konuyu çözüm yok galiba :(

  • MzK47 M kullanıcısına yanıt

    2. defa yapın veya gerçekten doğru girdiğinize emin olun.

  • Tosla kartta bu sorunu yaşamıştım. Çekilen tutarların üstüne basıp , komisyonu tutardan çıkıp sonucu yazdım ve oldu.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.