Şimdi Ara

Razer Deathadder Chroma vs Steelseries Rival 300

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Sensörü berbat mouseumdan bıktığım için yeni bir mouse arıyorum.Elim 19 cm. Claw ve fingertip mouse kullanan birisiyim.Uzun süre gidecek bir mouse arıyorum. Cs go nadiren de olsa diğer oyunları oynuyorum.Özellikle cs go için hangisini almalıyım?
    Razer Deathadder Chroma vs Steelseries Rival 300



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeyyazEkici -- 5 Kasım 2016; 12:23:39 >







  • Deathadder'e hakaretten şikayet ettim konuyu.
  • FeyyazEkici F kullanıcısına yanıt
    Deathadder çok iyidir hocam. Rival ile karşılaştırmak Deathadder'e hakarettir. Tabiki sizin elinize hangisi daha iyi oturur bilemem, gidip deneyin derim ama Deathadder en iyi gaming mouse'larda ilk 3'e girer.

    Ayrıca Zowie EC2-A ve Zowie EC1-A'ya da bakın derim.
  • Teşekkürler hocam. Kararımı Deathadder'den yana kullanacağım.Zowie'lerle arasında şuan 15 dolar fark var gerekli görmüyorum.
  • Ben Rival 300 Fade Kullanıyorum. Bende Rival 300, Deathadder C. Ve Logitech G303 İle kıyaslamıştım. İnternette Türk ve Yabancı Forumlarda Araştırdığımda Rival'de Karar Kılmıştım. Ben 2 Hafta Araştırma Yaptım. Bence Sende BirSüre Araştırma Yap. İkisinide En Azından Elinle Tut. Sonra Kararını Ver. Sonuçta Mouse Seçimi Kişiseldir. Benim Tercihimle Yada Forumdan Bir Arkadaşın Tercihi Farklı Olacaktır. Sonuçta BizÖneri Sunarız. Benim Tercih Ettiğimde 3'ünüde Yerinde İncelemiştim. İyi Forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside gayet iyi mouse hocam hangisini tercih ederseniz yanlış tercih olmaz. Fiyat olarak rival daha uygun en son mediamark ta yanında mousepad ile 175 liraya satılmıştı sıcak firsatlarda konusu vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konudan 15 tane fln vardır yorumlarını oku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangisi eline oturuyosa onu al . Hepsi iyi mouselar sıkıntı çıkmaz
  • Rival 300 kullanan birisi olarak, siyah rengini almanı tavsiye etmiyorum. Özellikle yaz aylarında işaret parmağının denk geldiği click kısımlarında farenin kendi renginden farklı bir leke gibi birşey oluşuyor

    Seçime gelecek olursak, ikiside aynı seviye mouselardır. Bir arkadaşın daha dediği gibi deneyip, eline oturuşuna felan bakmalısın
  • Ben fade rival 300 kullanıyorum.Arkadaşıma da benden sonra deathadder aldık.Herkes söylemiş zaten deneyerek almanı.Sadece rival 300 biraz büyük ona dikakt et.Ama deathaddera göre daha ağır çok daha güzel kontrolü var.Deathadder da harika mouse ben sevdim fakat rival kadar beni çekmedi.Ben iksinin de setupunu kurcaladım,inceledim menüsüne baktım.Bana rival daha özenilmiş,daha profesyonel mouse geldi.Hem görünüş hem kullanış hemde setup açısından çok hoşuma gitti.Deathadder çok hafif mouse rivale göre.Kullanırken hakim hissetmedim kendimi.Ama illaki kullandıkça alışılır.
    İkisinide kullanmış birisi olarak rival 300 öneririm eliniz büyük ise.
  • İkisini de kullandım rival daha iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu warface denen oyunun TR serverinde konu olmuştu.Bende profesyonel warface oyuncusuyum hatta turnuvalara vs girdim oranın en baba iki oyuncusu birisi Razer ci Diğreri SS ciydi.Razer kullanan eleman Steelseries i çok rahat kullanabilmişti hatta daha iyi daha kolay aim aldığını söyledi.Ama steelseries kullanan arkadaşa Razer deathadder çok ağır ve hantal gelmişti aim berbata döndü sanırım bilek oyuncusu olduğundan.CS go da olay çok daha farklı sanırım bilek oyuncusu cs go da fazla ileriye gidemiyor genelde kocaman pad in uzerinde ağır mouselar sağa sola gidip geliyor en azından pro oyuncularda.ikiside kaliteli fare ama A4Tech Bloody A9 dan o hantal bilek yoran mousedan Steel series Kinzu ya geçen ve gayet memnun kalan birisi larak benim tavsiyem steelseries..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: megaoyun

    Bu konu warface denen oyunun TR serverinde konu olmuştu.Bende profesyonel warface oyuncusuyum hatta turnuvalara vs girdim oranın en baba iki oyuncusu birisi Razer ci Diğreri SS ciydi.Razer kullanan eleman Steelseries i çok rahat kullanabilmişti hatta daha iyi daha kolay aim aldığını söyledi.Ama steelseries kullanan arkadaşa Razer deathadder çok ağır ve hantal gelmişti aim berbata döndü sanırım bilek oyuncusu olduğundan.CS go da olay çok daha farklı sanırım bilek oyuncusu cs go da fazla ileriye gidemiyor genelde kocaman pad in uzerinde ağır mouselar sağa sola gidip geliyor en azından pro oyuncularda.ikiside kaliteli fare ama A4Tech Bloody A9 dan o hantal bilek yoran mousedan Steel series Kinzu ya geçen ve gayet memnun kalan birisi larak benim tavsiyem steelseries..

    Bende cs go ve warface oyuncuyusum ve bende bilekten oynamaktayım yaklaşık 15 yıldır.
    Rival 300 128gr ama deathadder 105gramdır.Ben kullandığımda bile anlamıştım deathadderin hafif ve fazla elden uçtuğunu.




  • Peki rival 300 kullananlar icin bir sorum var; rival 100 ile 300 arasi fiyat farkina değecek kadar fark var midir? 100'u alsam 300'u aratir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FeyyazEkici F kullanıcısına yanıt
    Claw veya finger grip tutan birisi için oldukça yanlış tercihler. Logitech G pro öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akca96

    Peki rival 300 kullananlar icin bir sorum var; rival 100 ile 300 arasi fiyat farkina değecek kadar fark var midir? 100'u alsam 300'u aratir mi?

    100de daha eski sistem,sensör setup var.Ayrıca daha önce aşınma problemi yaşandığı için yan yani baş ve serçe parmağın değdiği kauçuk yerlerin kalitesi arttırılmış.
  • Deathadder kullanıyorum büyük bir mouse sağlamlık hissi veriyor.
  • 4-5 aydır deathadder kullanan birisi olarak en iyi ilk 3 gaming mouse arasına girer. Mükemmel bir cs hissi ve sağlamlık veriyor size. Rival 300 ile karşılaştırılamaz bile. Zowie ya da deahthadder'ın sizi uzun süre götüreceğini rahatlıkla söyleyebilirim.
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    *ArMy* ve HaKaN iki hesabım vardı.Artık oynamıyorum eski klanlardan Mod-Z EskiÜstadlar ve WinnerCompany de oynadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.